0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kattegodbidder

Kort sagt, hat vi kattegodbidder for enhver smag
Mangler du noget lækkert at kunne belønne din kat med? Her på siden har vi et bredt udvalg af sunde snacks og kattegodbidder for enhver smag. Vi mener, at godbidder til katte bør være lækre og nærende på samme tid.

 • Dogman Vitaminberiget Minibidder Fugl Kat, 75g Dogman Vitaminberiget Minibidder Fugl Kat, 75g
  Tilbud
  spar 2,-

  Dogman Vitaminberiget Minibidder Fugl Kat, 75g

  Små godbidder til kat med And, kylling og Kalkun

  Vejl. udsalgspris 31,00 dkk

  Fra 29,00 dkk

 • Dogman Crunchies Fisk trio, 75g

  Lækre godbidder i form af knasende stykker med lækker laks, ørred og rejer. Beriget med...
  29,00 dkk
 • Dogman And godbidder med kattemynte, 30g

  Luksuriøst kattegodbid med et højt kødindhold af lækker and og torsk.
  13,95 dkk
 • Dogman Tun godbidder med kattemynte, 30g

  Luksuriøst kattegodbid med et højt kødindhold af lækker tun og kylling.
  13,95 dkk
 • Brit Care Insect, Kattegodbidder, 100g

  Knasende kattegodbidder lavet på insekter for katte med allergi.
  24,00 dkk
 • Brit Care Superfruits & Lamb, 100 g

  Lækre crunchy kattegodbidder med frugter, kokos og lam til voksne katte.
  23,00 dkk
 • Brit Care Digestion, Kattegodbidder, 50 g

  Funktionelle godbidder til katte som opretholder et sundt tarmsystem.
  19,00 dkk
 • Brit Care Calming, Kattegodbid, 50 g

  Funktionelle godbidder til katte med beroligende effekt.
  19,00 dkk
 • Brit Care Urinary, kattegodbid, 50 g

  Funktionelle godbidder til steriliserede katte. For urinvejsbeskyttelse.
  19,00 dkk
 • Dogman Lakse godbidder med Kattemynte, 30g

  Kattegodbidder med et højt kødindhold af lækker laks og kylling.
  13,95 dkk
 • Specific FT-H Healthy Treats, 50 g

  Lækre godbidder til katte
  16,00 dkk
 • Mjau Kattegodbid med Laks, 30g

  Lækre godbidder til katte med laks. Uden tilsat sukker og korn.
  15,95 dkk
 • Mjau Kattegodbid Mix, 30g

  Lækre kattegodbidder med en mix af kylling, lam og oksekød.
  15,95 dkk
 • Mjau Kattegodbid med Oksekød, 30g

  Utrolig lækre godbidder til katte med oksekød. Uden tilsat sukker og korn
  15,95 dkk
 • Dogman Cat Pillows Kylling & Tranebær, 75g

  Vitaminberiget kattegodbidder med lækker kylling og tranebær
  31,00 dkk
 • Dogman Chicken Strips, 30g

  Yderst lækker og blød kyllingesnack med et højt indhold af lækker kylling (94%)
  15,95 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 29

 1. 1
 2. 2

Stort udvalg af kattegodbidder 

Vi har et stort udvalg af lækre kattegodbidder med forskellige formål. Vi har både tandrensende, anti-hårboller, ledproblemer og økologiske godbidder til katte med en masse forskellige proteinkilder, så der er noget for enhver smag. Fælles for alle vores kattesnacks, er at de er lavet på protein og næringsstoffer er høj kvalitet med lavt sukkerindhold. 

Katte er ligesom os mennesker - nogle gange vil de have noget lækkert.

Du kan bl.a. benytte kattegodbidder som belønning enten når du træner med din kat eller blot som ekstra hygge.

I de senere år har flere og flere katteejere indset, at det ikke altid er nok eller særligt passende at give deres kat noget fra køleskabet. Fødevarer, der er tilpasset til mennesker, er mange gange ikke egnet til dyr. Af den grund er det en god ide at altid købe godbidder, der er lavet specielt til katte og intet andet.

Takket være en voksende popularitet blandt kattegodbidder, er flere producenter også dukket op på markedet. Nogle har valgt at fokusere på en enkelt type, mens andre har et bredere sortiment. Idag kan man få alt fra hårde, bløde og knasende godbidder samtidig med at de tager højde for kattens eventuelle særbehov, såsom overvægt, ledproblemer mm.  

Ud over selve konsistensen kan du selvfølgelig også lade din kat vælge mellem forskellige smage og indhold - alt fra oksekød og lam til kylling og kalkun, og naturligvis fisk. Og lige når det kommer til fisk, er der mange forskellige muligheder for sunde snacks.

Udover vores godbidder til katte, fører vi også et bredt sortiment af kattemad. Vores kattemad kan ligeledes få i mange forskellige varianter og proteinkilder såsom fisk, kylling, oksekød og fisk. Klik på linket, hvis du også brug for sundt foder til din kat

Brug godbidder til at lære din kat tricks

Hvis man ønsker at lære sin kat forskellige tricks eller træne katten til f.eks. at sidde pænt, eller når nye mennesker kommer på besøg, eller endda dyrlæge besøg. På den måde vil katte forbinde sitationerne med positive oplevelser og være mere tilbøjelig til at gide det.

Især når du besøger dyrlægen, kan det være fordelagtigt at medbringe kattens yndlingsgodbidder. Du kan enten selv give katten godbidderne under besøget, eller få personalet til det, så katten er mere positiv. Det er vigtigt tidligt i killigens liv at tilvænne dem besøg hos dyrlægen, og skabe gode oplevelser.

Udover vores kattesnacks, har vi også et stort udvalg af katte legetøj til dem som ønsker at belønne sin kat med noget aktivt i stedet.

En anden ting man kan bruge godbidder til, er at aktivere sin kat. Brug gerne et aktivitetslegetøj såsom en aktivitetsbold, hvor du gemmer kattegodbidderne inden i, så den skal bruge kræfter med at hive dem ud. Du kan også gemme dem rundt omkring i huset, og på den måde få katten til at snuse huset igennem efter dens favorit godbidder.

Kattegodbidder med gode egenskaber

Udover at tilføre katten energi, kan godbidder også bruges til at snyde katten til at indtage eksempelvis maltstykker som har gode egenskaber i forhold til at undgå hårboller. Ved at give godbidder Dogman maltstykker hjælper du din kat til at fordøje hår væsentlig bedre, og er således med til at skåne mave- og tarmsystemet markant.

Ligeledes, har vi også produkter med tandrensende effekt. Her har vi både produkter fra Dogman og PlaqueOff. Ingen katte er ens og hver kat har hver sin smag når det kommer til godbidder. Derfor anbefales det at afprøve lidt af hvert, for at se, hvad din kat mest er til.

Et andet behov, som kattegodbidderne kan hjælpe med, er ledproblemer, her er vores sunde snacks fra Dogman rigtig gode.

Økologiske & sunde snacks 

Med vores økologiske godbidder, har du mulighed for at din kat kan få bæredygtigt foder. Specific Organic Treats er utrolig velsmagende og har et lavt indhold af kulhydrater, så de kan gives med bedre samvittighed.

Alt med måde - især med kattesnack

At forkæle sin kat i ny og næ er utrolig godt for at styrke forholdet mellem ejer og kat. Men husk kun at give katten den mængde ”slik”, som den kan tåle. Et overdrevent indtag kan ikke kun forårsage problemer med kattens mave og tarme, men det kan også være svært for katten at opretholde en sund vægt. Kattegodbidderne bør derfor ikke gives i overdrevne mængder, men skal derimod reguleres og kontrolleres i forhold til dens ideelvægt og hvor meget kattemad den får ved siden af.

Fordelagtige priser hos dyrenes butik

Godbidder er et produkt som man som katteejer kommer til at bruge mange af over kattens levetid. Det er vi klar over, hvorfor vi også tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser på kattegodbidder, så der altid er plads i budgettet til at forkæle katten.