0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kattegodbidder

Lækre kattegodbidder & snacks til din bedste ven

Mangler du noget lækkert til din kat, så er Dyrenes Butik stedet for dig. Vi har et bredt udvalg af nærende snacks og kattegodbidder til alle katteracer. Hos Dyrenes Butik finder du lige det, der matcher din kats behov. Vores sortiment af snacks og godbidder findes i forskellige mængder, og du bestemmer selv mængden af varerne. Vi mener også at snacks og kattegodbidder bør være sunde og nærende, og derfor har vi udelukkende sunde godbidder til din kat her på siden.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

14 vare(r)

Specielle behov hos din kat

Har du en kat, der lider af allergi så prøv Hypoallergenic, der ligeledes er anvendelige til mave-tarmlidelser. Godbidderne har et lavt energiindhold på grund af et lavt fedtindhold og et højt fiberindhold.

Foruden godbidder til katte med allergi har vi et stort udvalg af tørret og frysetørret snacks, der både kan fås med tun, kyllingelever og Fulu fisk.

Dyrenes Butik tilbyder et stort udvalg af sundt foder til din kat. Har du spørgsmål vedrørende kattemad og godbidder, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 36 72 02 01.