Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Angst og utryghed

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

16 vare(r)

Hos Dyrenes Butik i Rødovre går vi meget op i dyrenes velvære og velbefindende. Vi ved, hvor vigtigt det er, at ens hund eller kat trives og kender til frustrationen, når ens kæledyr viser tegn på angst, stress eller utryghed.

På vores webshop finder du et stort udvalg af midler og produkter, der kan regulere din hund eller kats uro eller nervøsitet.

Velsmagende fodertilskud til både hund og kat

Hos Dyrenes Butik går vi op i, at fodertilskud til dit kæledyr skal være velsmagende. Vi tilbyder et bredt udvalg af både tabelletter, kapsler og mikstur fra mærker som AnxiCalm, Zylken og Kalm. Alle vores produkter er velegnet, hvis din hund eller kat, i forbindelse med torden, fyrværkeri eller transport, viser tegn på angst eller utryghed. Enkelte hunde og katte kan i forbindelse med dyrelægebesøg eller ved pensionsophold ligeledes blive urolige og nervøse, hvortil produkterne også kan være behjælpelige.

Angst og utryghed er udbredt hos hunde og katte, og derfor tilbyder vi også forebyggende produkter så som vores Adaptil Diffusor og Adaptil halsbånd.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 36 72 02 01.