0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Voksenfoder

Der findes mange forskellige typer af foder til din voksen hund, og alt efter hvilken størrelse den har, eller hvor højt dens aktivitetsniveau er, bør du vælge hundens foder derudfra. Her på siden, har vi et velassorteret udvalg at fuldfoder til din voksen hund, hvilket betyder at foderet har de næringsstoffer og proteiner, som din hund har brug for. Derfor behøver du ikke at supplere din voksen hunds foder med andet foder.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 34

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foder voksne hunde

Det er samtidig også vigtigt, at du giver din hund den rette mængde foder, og når du finder et produkt, du mener passer til din voksen hund, har vi udarbejdet en fodringsvejledning, du som udgangspunkt kan anvende. Det er dog stadig væsentligt, at du selv holder øje med din voksen hund, så du på den måde sikrer den en sund levevej igennem kvalitetsrigt foder. 

Leder du efter hundefoder til hunde i alle aldre? Se hele vores udvalg af hundefoder her.

Sundt og nærende fuldfoder

Det rette hundefoder og ikke mindst den rette mængde af det er afgørende for din hunds velvære og sundhed. Hos Dyrenes Butik sælger vi udelukkende kvalitetsfoder, der er udviklet af de skarpeste eksperter på området. Vi sælger hundefoder til voksne hunde fra solide mærker som Virbac, Specific, Hills og Royal Canin. Foderet indeholder alle de gode næringsstoffer og ingredienser, din voksne hund har brug for i dagligdagen. Derudover er der gjort meget ud af at udvikle en god smag i hvert enkelt foderprodukt. På den måde er der større chance for, at hunden får en god og succesfuld oplevelse, når den spiser. Fuldfoderet er fyldt med gode vitaminer, mineraler, fedtsyrer og sunde råvarer, der alt sammen er med til at styrke den voksne hunds immunforsvar, tænder, fordøjelse, bevægelighed, pels samt knogler og led. Det afbalancerede hundefoder sikrer optimal sundhed og velvære hos din hund hver dag.


Individuelle ernæringsbehov

Alle voksne hunde har individuelle ernæringsmæssige behov. Det er vigtigt, at du fodrer din hund korrekt alt efter hundens størrelse, race og aktivitetsniveau. Derfor skal du også altid kun betragte fodervejledningen på foderposen som vejledende. Tager din hund for meget på, eller bliver den derimod for tynd, er det vigtig, at du enten fodrer hunden mere eller mindre. Som hundeejer er det meget afgørende, at du altid selv holder godt øje med hunden og dens kropslige udvikling.

Har din hund allergi, så bør du fodre den med foder velegnet dette behov. Derfor har vi et stort udvalg af allergifoder til hunde