0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tænder og mundhule

Hunde kan ikke selv fortælle os, at de har ondt i tænderne, og alt for mange hunde går faktisk rundt med tandsmerter som først opdages alt for sent. Her på siden, tilbyder vi foder og plejeprodukter, som hjælper med at forebygge mund- og tandproblemer hos hunde.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 28

  1. 1
  2. 2

Forebyggelse af tandsmerter hos din hund

Det bedste du kan gøre er, at dagligt børste tænderne på din hund, således at din hund får tandrensning så ofte som muligt. Du oplever måske, at din hund har meget dårlig ånde, her ville det også hjælpe, hvis du børster tænderne på din hund. Vi sælger tandbørster til hunde og ligeledes tilbyder vi også tandpasta til din hund. Da det ikke altid er muligt at børste tænder på ens hund, har vi selvfølgelig også andre tandprodukter til hunde, som hjælper med at forebygge tandproblemer. Vi anbefaler Virbac Enzymtandpasta, da den indeholder enzympatisk tandpasta, som påføres hundens gummer med en finger og dermed, via enzymer hjælper til at mindske tandsten og mundhuleproblemer, så man derfor slipper for at børste tænder på hunden. Er man mere til tyggeben, som har samme effekt, så tilbyder vi blandt andet Virbac Veggie Dent, som fås til både store og små hunde. Disse tyggeben yder begge en mekanisk effekt, som ”skraber” belægningen af hundens tænder, når den tygger og på den måde mindsker dannelsen af tandsten.

Foder mod plak og tandsten

Det er enormt vigtigt, at du vedligeholder din hunds tænder, så du undgår tandproblemer hos din hund. Der findes en lang række foder og tilskud, som kan afhjælpe, hvis din hund har tandsten eller plak. Blandt andet forhandler vi fuldfoder velegnet til hunde med plak eller tandsten. Foderet indeholder natriumpolyfosfat, som binder calcium i spyttet og derved nedsætter dannelsen af tandsten. hvorved der er tale om laks af allerhøjeste kvalitet.
Vi tilbyder også PlaqueOff Pulver, som forebygger tandsten og dårlige ånde hos hunde og katte. Med dette produkt drysser du bare pulveret ud over din hund eller kats foder én gang om dagen. Læs mere om produktet ovenfor og bliv ligeledes inspireret af et stort udvalg af produkter. 

Både unge og voksne hunde kan få problemer med deres tænder. Det er derfor enormt vigtigt at have den rette diæt, hvis din hund får problemer med sine tænder. Vi forhandler en række diæter, som med garanti kan afhjælpe tand- og mundproblemer. Vi har diæter, som er anvendelig, hvis din hund har plak, tandsten eller misfarvninger. Både som velafbalanceret fuldfoder eller i form af Tyggepinde. 

Udover foder og tilskud til hunde som forebygger plak, tandsten og tandproblemer, har vi naturligvis også et kæmpe udvalg af foder til hunde i alle aldre, størrelser og hunderacer.