0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Purina Pro Plan Hundefoder

Purina Pro Plan er premium hundefoder som er fremstillet til at understøtte et langt og lykkeligt hundeliv. Vores Pro Plan hundemad er veterinærfoder der anvendes til hunde med forskellige behov i alle aldre.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

11 vare(r)

Purina Pro Plan hundefoder

Purina går meget højt op i sundhed og velfærd hos vores kæledyr. Derfor er al Purina’s hundefoder designet i samarbejde med diætister, dyrlæger og etologer, for at sammensætte det bedste foder der passer til hundens livstadie og behov.

Med over 80 års erfaring og kontinuerlig forskning inden for kæledyrs sundhed og fodring, har Purina Pro Plan en bred viden om hundenes forskellige specifikke ernæringsbehov.

Purina fremstiller deres produkter gennem en særlig teknologi som bevarer ingrediensernes kvalitet og næringsindhold på bedste vis, som har stor gavn for foderprodukternes ernæringsmæssige sundhedseffekt.

Som resultat af deres lange og grundige videnskabelige arbejde, kan Pro Plan tilbyde en hel produktlinje af hundemad, der dækker hundens individuelle ernæringsbehov, uanset hvilke specifkke behov din hund måtte have.

Foruden vores udvalg af Purina hundefoder, har vi et kæmpe udvalg af foder fra en række andre mærker, som også er veterinær rekommenderet.

Purina sætter stor ære i at være innovative med deres udvikling af foderprodukter, når det gælder kvaliteten af ingredienserne. Purina Pro Plan hundefoder indeholder ingen unødvendige tilsætningsstoffer eller farvestoffer. Deres forretningsformål er at fremstille foder som bidrager og forbedrer din hunds og/eller kats liv med dokumenterede sundhedsfordele.

Pro Plan Veterinary Diets

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi et stort udvalg af Purina Pro Plan Veterinary Diets. Dette hundefoder er designet til forskellige aldre og livsperioder (hvalp, voksen eller senior), størrelser (store og små racer) og har specielt fokus på hundens særlige behov, såsom overvægt, følsomhed, intolerance, fordøjelsesproblemer, nyreproblemer og urinvejsproblemer.

Med Purina Pro Plan Veterinary Diets får du altså dækket ethvert behov hos din hund, som hjælper hunden til at udvikle sig optimalt, og leve et langt og sundt liv.

Vi tilbyder nogle af varianterne som både tør- og vådfoder.

En håndfuld eksempler på Veterinærfoder fra Purina med funktionelle fordele:

Hypoallergenic – som er et komplet tørfoder til hunde, som er videnskabeligt udviklet til at reducere intolerance over for ingredienser og næringsstoffer hos hvalpe og voksne hunde. Proteinerne i hundefoderet er hydrolyseret. 

- Har du en allergi hund? Så kan du supplere med tilskudsfoder eller se vores andet hundefoder her

GastroIntestinal – Foder som har et lavt fedtindhold, hvilket er særligt vigtigt for hunde med fordøjelsesproblemer, og indeholder ingredienser, som er lettere at fordøje og optage.

Obesity Management – Hjælper hunde som har tendens til overvægt, med at fastholde ideelvægten gennem et lavt energiindhold, samtidig med, at det giver hunden en solid mæthedsfornemmelse.

Dermatosis - Hundefoder som hjælper hunde med hudproblemer.

Renal Function – Foder som hjælper hunde med nyreproblemer.

Urinary – Hjælper på urinvejsproblemer

Fortiflora Hund - Tilskudsfoder som fremmer et sundt og afbalanceret tarmsystem.

Fælles for alle vores Purina diæeter, er at foderet har dokumenterede fordele til ethvert livsstadie.