0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sundhedsordning AniPlan

AniPlan er en sundhedsordning, der er oprettet af vores AniCura dyreklinikker. Formålet med AniPlan er at sikre dit kæledyrs velbefindende og mindske risikoen for alvorlige helbredsproblemer. Med AniPlan spreder du dine udgifter til dyrlægebesøg i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge. AniPlan er en sundhedsordning, som findes både til hund og kat, og der findes en Basis og en Plus plan. AniPlan Basis er til det raske dyr, hvor man understøtter den almindelige sundhed og får rabat på de almindelige dyrlægebesøg. AniPlan Plus er til hunde og katte, som der skal holdes ekstra øje med, eks. ældre dyr eller dyr der har vært i et behandlingsforløb.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Fordelene ved AniPlan

Med en AniPlan sikrer du dit kæledyrs sundhed, samtidig med at du sparer penge på dyrlægebesøg. AniPlan er lavet af vores dyrlæger i AniCura for at gøre det nemt at være kæledyrsejer og mindske risikoen for alvorlige helbredsproblemer. Der er mange hunde og katte, som vi kun ser ved akut sygdom. Det er rigtig ærgerligt, når mange sygdomme kan forebygges eller helbredes ved tidlig indsats.

Vi er 23 AniCura klinikker fordelt over hele Danmark, så du kan altid finde en klinik nær dig. Vi arbejder på at kunne tilbyde AniPlan til alle klinikkerne online. Hvis din nærmeste AniCura klinik ikke er på listen herunder, kan du se en liste over alle de klinikker hvor du kan tegne AniPlan her

 

Første måned til 19,95, når du køber AniPlan her

Når du køber din AniPlan her på www.dyrenesbutik.dk, så får du første måned med AniPlan for kun 19,95 DKK uanset om du vælger AniPlan Basis eller Plus.

Da det er dyrlægerne på dyrehospitalet, som udfører den pleje der er med i AniPlan, skal du aktivere din AniPlan på dyrehospitalet. Det eneste du skal gøre, for at få den første måned til kun 19,95 DKK er at vise personalet din kvittering for at have købt AniPlan her på hjemmesiden, når du aktiverer din AniPlan.

Har du mere end 1 kæledyr, skal hvert enkelt kæledyr have sin egen AniPlan og du kan selvfølgelig få første måned til kun 19,95 DKK for alle dyrene.

Da der er store besparelser i AniPlan, er der 6 måneders binding fra du aktiverer AniPlan på klinikken. Derefter kan du nemt opsige din AniPlan ved at ringe til, maile til eller komme forbi den klinik, hvor du aktiverede din AniPlan.

Din AniPlan skal aktiveres inden en måned efter du har købt den her. Når du køber AniPlan her på siden er der, som altid, 14 dages fortrydelsesret.