Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sundhedsordning AniPlan

AniPlan er en sundhedsordning, der er oprettet af vores AniCura dyreklinikker. Formålet med AniPlan er at sikre dit kæledyrs velbefindende og mindske risikoen for alvorlige helbredsproblemer. Der er mange hunde og katte, som vi kun ser ved akut sygdom. Det er rigtig ærgerligt, når mange sygdomme kan forebygges eller helbredes ved tidlig indsats. Med AniPlan får du mulighed for at sprede dine udgifter til forebyggende sundhed og pleje i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.
Lige nu, er vi 23 AniCura klinikker rundt i DK, så du kan altid finde en klinik nær dig.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

2 vare(r)

Fordelene ved AniPlan

AniPlan er tilpasset dit dyr og er sammensat af dyrlæger, med det formål at forebygge sygdom og opdage eventuel sygdom på et tidligt stadie. 

For at kunne tilbyde vores kunder endnu bedre service, kan du nu købe AniCuras sundhedsordning, AniPlan, her hos os på dyrenesbutik.dk. 

Vi anbefaler vores sundhedsordning AniPlan til alle raske hunde og katte. At have en sundhedsordning til sit kæledyr betyder at man forebyggende holder øje med sygdomstegn. Og forbyggende pleje er altid at foretrække fremfor behandling. 

Med en sundhedsordning får du altid rabat på vaccination, tandundersøgelse, gratis kloklip, gratis receptgebyr og rabat på foder. 

Der findes både en AniPlan Basis og en AniPlan Plus. AniPlan Basis er til det raske dyr, hvor man ønsker at holde øje med dyrets almentilstand. AniPlan Plus er til ældre dyr, hvor der er behov for forskellige lalala

 

Første måned gratis

Når du køber din AniPlan på dyrenesbutik, så får du første måned gratis. Du skal aktivere din AniPlan på dit lokale AniCura dyrehospital, da det jo er dyrlægerne på dyrehospitalerne, som udfører den pleje der er med i AniPan. Du skal blot vise dem denne mail enten printet eller på din telefon for at få den første måned gratis.

Hos AniCura er det dyrlægerne på hvert dyrehospital, der ved, hvad der er det bedste for de dyr, der kommer på netop deres klinik. Derfor kan der være forskel på, hvad der er med i de forskellige dyrehospitalers AniPlan.