0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hill's Science Plan

Køb Hills Science Plan til din hund her
Vi tilbyder et stort udvalg af Hills Science Plan til hunde. Vi tilbyder dag til dag levering på hverdage samt gratis fragt på ordre over 499,- Når du køber hos os, er du også sikret af vores smagsgaranti.

 • Hills SP Adult Dog Perfect Digestion Medium, Chicken

  Banebrydende ernæring der støtter fordøjelsessundheden og et sundt mikrobiom
  169,00 dkk
 • Hills SP Adult Dog Perfect Digestion Small & Mini, Chicken

  Banebrydende ernæring der støtter fordøjelsessundheden og et sundt mikrobiom.
  179,00 dkk
 • Hills SP Adult Dog Perfect Digestion, Chicken, 360g vådfoder

  Vådfoder der støtter fordøjelsessundheden og giver perfekt afføring på 7 dage.
  24,00 dkk
 • Hills SP Senior Dog 7+ Vitality, Medium Breed, Chicken

  Tørfoder med kylling - specielt sammensat for at fremme evnen til at være aktiv hver dag hos...
  199,00 dkk
 • Hills SP Senior Dog Vitality Large Breed, Chicken, 14 kg

  Tørfoder med kylling - specielt sammensat for at fremme evnen til at være aktiv hver dag hos...
  699,00 dkk
 • Hills SP Senior Dog Vitality Small & Mini, Chicken

  Tørfoder med kylling til små hunde for en yndefuld aldring. Specielt udviklet foderpille, med...
  149,00 dkk
 • Hills SP Adult Dog. Performance, 14kg, Chicken

  Hundefoder med kylling som dækker det høje energibehov hos aktive hunde.
  659,00 dkk
 • Hills SP Canine Adult Oral Care Medium, Chicken

  Hundefoder med kylling med klinisk dokumenteret tandteknologi i hver foderpille.
  159,00 dkk
 • Hills SP Adult Dog Sensitive Stomach & Skin, Small & Mini, Chicken

  Tørfoder med kylling, til små racer for optimal fordøjelsessundhed og en skinnende pels.
  179,00 dkk
 • Hills SP Senior Dog 11+ Small & Mini, Chicken, 1.5kg

  Lækkert kvalitetsfoder til ældre små hunde over 11 år.
  149,00 dkk
 • Hills SP Adult Dog Small & Mini, Lamb

  Tørfoder med lam til små hunde. Letfordøjelige ingredienser med protein af høj kvalitet for...
  149,00 dkk
 • Hills SP Dog Perfect Weight Chicken & Vegetables, 360g vådfoder

  Lækkert vådfoder med kylling og tilsat grøntsager til hunde, specielt sammensat til...
  24,00 dkk
 • Hills SP Small & Mini Dog, Beef, 200g Mousse

  Lækkert vådfoder med oksekød til voksne hunde af små racer.
  23,00 dkk
 • Hills SP Canine Adult Dog Medium, Duck & Potatoes

  Lækkert hundefoder med højkvalitets And til mellemstore hunderacer.
  159,00 dkk
 • Hills SP Dog Mature Chicken, 370g

  Lækkert vådfoder til ældre voksne hunde, som støtter energiniveauet
  21,00 dkk
 • Hills SP Dog Adult, Large Breed NoGrain, Chicken, 14 kg

  Kornfrit hundefoder med kylling til store hunderacer indeholder proteiner af høj kvalitet.
  679,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 63

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Stort udvalg af Hills Science Plan

Hill’s Science Plan er specialiseret i at fremstille hundefoder med fokus på hundens alder. En hund ændrer sig gennem hele dens liv, og foderet skal derfor tilpasses hundens behov. Hills Science Plan har hundefoder til alle hundens livsfaser, så din hund har det bedste grundlag for et langt og lykkeligt liv.

Hundefoderet anbefales af mange dyrlæger og er fremstillet af naturlige ingredienser, som sikrer den høje kvalitet. Derudover er der ikke tilsat kunstige smags- eller konserveringsstoffer, så du med god samvittighed kan servere Hill’s Science Plan til din hund. De gode og naturlige ingredienser får din hund til at se frem til næste måltid – fra hvalp til seniorhund. Vi tilbyder også veterinærserien Hills Vet Essentials her på shoppen, som ellers kun kan købes fysisk på klinikkerne. Men fordi vi er tilknyttet klinikkerne, så kan vi levere det direkte hjem til dig, når du køber det her på siden.

Hills Science Plan sørger for en god start på livet

Hvalpe har brug for godt og næringsfuldt foder til at få den bedste start på livet. Med Hills Science Plan Puppy får du et velbalanceret fuldfoder til din firbenede ven. Foderet er sammensat, så din hund får den mest optimale sammensætning af alle de vigtige næringsstoffer. For at støtte hvalpens immunsystem er der tilsat antioxidanter med et højt niveau af E-vitamin, som også styrker hormondannelsen. Derudover sikrer balancen af mineraler og Omega-3, at din hund udvikler sunde knogler og led, så den er klar til løb og leg. Hundefoder fra Hill’s er fyldt med nærende stoffer til din hvalp, hvilket hjælper den med at vokse. Man kan eventuelt justere på foderportionerne, hvis hunden vejer for lidt eller for meget. Husk at holde øje med din hunds vægt, da anvisningerne på foderpakken kun er vejledende.

Leder du efter mere Hills hundefoder så klik på det blå link, hvor vi har et enormt stort udvalg af Hills Prescription diet.


Vedligeholdelsen af sunde spisemønstre

Det er vigtigt at fortsætte de gode spisemønstre, så din hund får et sundt forhold til fodring. Når hunden er blevet voksen kan den gennem foderet få hjælp til at vedligeholde den ønskede vægt. Hill’s Science Plan VetEssentials Adult opfylder din hunds daglige behov, og med passende niveauer af protein og fedt reduceres risikoen for overvægt. Fibrene i foderet hjælper ligeledes med at give hunden en god mæthedsfornemmelse, så der går længere tid, før den bliver sulten igen. Vi kan også anbefale Hills Science Plan Adult Medium til den voksne hund. Dette foder indeholder et højt niveau af Omega-6 fedtsyrer, som giver hunden en sund hud og en flot pels. Med et højt niveau af E-vitamin støttes hundens immunsystem, så din firbenede ven forbliver sund og rask.

Foruden vores foder fra Hills Science Plan, har vi naturligvis et bredt udvalg af hundefoder fra alle de anerkendte kvalitetsmærker. Vi tilbyder desuden hundefoder til hunde i alle aldre og størrelser med alle slags sær behov.

En aktiv alderdom for seniorhunden

En seniorhund har brug for en særlig sammensat kost, så den kan holde sig så rask og sund så længe som muligt. Fuldfoderet Hills Science Plan Canine Mature Adult 7+ Active Longevity Medium with Chicken er med de forskellige næringsstoffer det optimale foder til din seniorhund. Særligt når hunden når senioralderen, er det vigtigt at hjælpe de vitale organer med at fungere. Med et afbalanceret natrium- og fosforindhold styrkes hjertet og nyrerne, og risikoen for højt blodtryk bliver nedsat. Derudover bliver hundens led og generelle bevægelighed styrket af tilsætningen af glukosamin, som fremmer dannelsen af ledbrusk. Især seniorhunde har en risiko for ledlidelser, som kan give stive og ømme led. Dette kan undgås med foder fra Hill’s Science Plan, som indeholder glukosamin.

Vores kæmpe udvalg af hvalpefoder, spænder sig udover vores sortiment af foder fra Hills Science Plan. I samarbejde med vores dygtige dyrlæger har vi nøje udvalgt hvalpe- og juniorfoder fra anerkendte mærker.

Spørgsmål til Hills Science produkterne

Hvis du skulle komme i tvivl om, hvilket produkt der passer bedst til din hunds behov, er du altid velkommen til at henvende dig hos Dyrenes Butik. Vi kender produkterne fra Hills Science Plan og vil meget gerne hjælpe dig med at vælge det helt rigtige produkt. Hvis din hund skulle lide af en sygdom eller andre alvorlige problemer, anbefaler vi også at tage kontakt til din dyrlæge. Med hundefoder fra Hill’s Science Plan kan du vække glæde og tilfredshed hjemme i hundeskålen.