Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hill's Science Plan

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

11 vare(r)

Hill’s Science Plan hundefoder er en serie, der specialiserer sig i at lave foder, der passer præcis til den livsfase hunden er i. Det er vigtigt, at din hund får det hundefoder, der er passende til dens alder. Med Hill’s Science Plan får din hund med sikkerhed lige præcis de næringsstoffer, den har brug for uanset hvilken fase i livet, den er i.

 

Hill’s Science Plan – fyldt med nærende stoffer til din hund

Alle Hill’s Science Plan produkter indeholder en klinisk bevist antioxidant formulering, hvilket medvirker til din hunds sunde immunforsvar. Dette er essentielt for at hunden er i topform uanset hvilken livsfase, den går i gennem.
Mere specifikt indeholder Hill’s Science Plan produkterne vitaminerne E og C, hvilke er vitaminer, der er med til at reducere risikoen for sygdomme samt styrke immunforsvaret.

Herudover behøver din hund ikke at spise så meget Hill’s Science Plan hundefoder for at få den næring, den behøver. Produkterne fra Hill’s Science Plan er nemlig så næringsrige og letfordøjelige, at din hund hurtigt får indtaget alle de sunde stoffer, den behøver.

Med Hill’s Science Plan sikrer du, at din hund får den helt rette foder uanset, hvilket fase i livet, den befinder sig i.