0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Led & Bevægeapparatet

Led & bevægeapparat problemer er udbredt hos hunde og især seniorhunde. Måske udsættes din hund for fysisk belastning og har brug for kosttilskud, der kan styrke hundens muskulatur. Hunde, der har ledproblemer kan have godt af en leddiæt. Hos Dyrenes butik forhandler vi leddiæter fra en række forskellige forhandlere, så du altid kan få lige netop den leddiæt der passer bedst til dig. Her på siden finder du blandt andet Canosan tabletter, som er et kosttilskud til hunde, som understøtter den normale funktion af ledbrusken. Tabletterne styrker og vedligeholder dyrets bevægeapparat. Vi tilbyder dog mange andre produkter end lige netop dette. 

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 30

  1. 1
  2. 2

Leddiæt - Har din hund problemer med at hoppe?

Se vores video, hvor vores dyrlæge forklarer, hvorfor din hund måske kan have brug for en leddiæt.


Udover, produkter til hunde, der har brug for en leddiæt, tilbyder vi naturligvis også et bredt udvalg af foder til hunde med andre specielle lidelser og behov.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om din hund har ledproblemer og dermed brug for en leddiæt, er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål på mail: netbutik@anicura.dk eller tlf: +45 70 27 07 01