0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Allergi

Stort udvalg af allergifoder til katte
Har din kat hud- eller foder allergi, så er det vigtigt at give den allergifoder. Her på siden, har vi et bredt udvalg af foder og tilskud der er produceret specifikt til katte, som lider af hudproblemer og allergi.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 30

  1. 1
  2. 2

Katte kan også lide af allergi

Hos Dyrenes Butik har vi en række produkter velegnet til katte med allergi. Det hænder jo også, at katte får allergi. Katte med allergi har brug for foder, der er beregnet hertil. Hill's Prescription Diet Felin er bare en af mange produkter, som er velegnet til katte med foderallergi eller foderintolerance på hud eller i tarmkanalen. Foderet er tilsat høje mængder næringsstoffer, som understøtter optimalt i forhold til kattens hud og pels. Nedenfor finder du allergifoder, der er produceret specifikt til katte, som lider af hudproblemer og opkastning/diarré som følge af allergi. 

Stort udvalg af allergifoder til katte

Lider din kat af foderallergi eller foderintolerance? Hos Dyrenes butik finder du et stort udvalg af foder og tilskud til katte med foderallergi eller foderintolerance. For eksempel har vi Virbac Allergy Hypoallergy, som er et velafbalanceret fuldfoder til unge og voksne katte med foderallergi i hud eller tarmkanal. Foderet er tilsat høje mængder næringsstoffer, som understøtter kattens hud og pels. Ovenfor kan du læse mere om produktet og heriblandt se udvalget af andre produkter.