0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lakseolie til hunde

Højkvalitets lakseolie til hunde
Vi tilbyder en række koldpresset olier af høj kvalitet med et naturligt højt indhold af Omega-3. Vores lakseolier kommer fra frisk kvalitetslaks og har adskillige bidragende effekter på hunde.

 • Dr Baddakay Fiskeolie, 500 ml

  fiskeolie af høj kvalitet med et naturligt højt indhold af EPA og DHA
  279,00 dkk
 • Dr Baddakkys Fiskeolie Tabletter, 100 stk

  Dr. Baddaky Omega-3 er en fiskeolie af høj kvalitet med et naturligt højt indhold af EPA og...
  229,00 dkk
 • Grizzly vildlakseolie

  Kosttilskud af lakseolie med omega-3 fedtsyrer til hunde

  Vejl. udsalgspris 229,00 dkk

  Fra 66,00 dkk

 • Svenska DjurApoteket Lakseolie Svenska DjurApoteket Lakseolie
  Tilbud
  spar 16,-

  Svenska DjurApoteket Lakseolie

  Koldpresset lakseolie fra frisk Norsk kvalitetslaks

  Vejl. udsalgspris 155,00 dkk

  Fra 139,00 dkk

 • Buddy Care Lakseolie

  Buddy Care Lakseolie

  Vejl. udsalgspris 124,00 dkk

  Fra 59,00 dkk

 • Aptus Omega, 250ml

  Olien kan bruges til både kat og hund, og gives direkte i munden eller blandes i foderet.
  179,00 dkk
 • Omega 3 Aid til hunde

  Flydende omega 3 olie i flaske med pumpe
  159,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

7 vare(r)

Koldpresset lakseolie fra vildlaks af høj kvalitet

Der findes et hav af lakseolier til hunde fra alverdens udbydere. Men endnu vigtigere, så er der kæmpe forskel på kvaliteten af lakse- og fiskeolie. Dette afspejles som regel i prisen, da det fortæller hvor producenten har fået deres laks fra.

Vi har derfor været omhyggeligt i vores udvalg af kosttilskud, således at du er sikret lakseolie og fiskeolie af højeste kvaliet, når du handler hos os.

Se, hvad vores lakseolier er fremstillet på:

- Svensk Djruapoteket baseret på vildlaks fra Norge.
- Grizzly Vildlaskeolie, er baseret på vildlaks fra Alaska. 
- Dr. Baddaky's fiskeolie er baseret på dybhavsfisk som fanges i Stillehavet ud for Sydamerikas kyst, fordi denne fisk har den bedste kvalitet.

Olierne er fremstillet af dybhavsfisk fra kolde temperature, som derfor har et naturligt højt indhold af Omega-3 fedtsyrer, herunder EPA og DHA,  som er essentielt for oliernes sundhedsmæssige egenskaber.

Lakseolierne er så ren kvalitet og gennemgår en proces der fjerner alle farvestoffer, tungmetaller og giftstoffer som laks kan indeholde.

Lakseolie er utroligt populært på grund af de mange helbredsfordele det giver hunde. Desuden vælger mange hundeejere at give deres hund lakseolie fordi Omega 3 og 6 fedtsyrer kan være med til at give en blødere og mere blank pels..

Lakseolie kan især være vigtigt for hunde som ikke får nok omega-3 gennem sit foder. Og i disse tilfælde vil du hurtigt kunne se forbedringer. Derfor anbefaler vi altid at købe hundemad af højeste kvalitet, som vi tilbyder her på siden.

Selvom det ikke er videnskabeligt dokumenteret, så mener ernæringseksperter, at den lækre olie kan få spise lysten frem hos kræsne hunde.

Er der alternativer til fiskeolie?

Der findes adskillige alternativer til koldpresset lakseolie. For eksempel tilbyder vi fiskeolie som tabletter, der indeholder samme høj niveau af Omega-3. Desuden, kan man få vegetabilske olier samt olier fra andre fisk.

Der kan være forskellige årsager til at vælge et alternativ. Måske fungerer hunden ikke særlig godt på lakseolie, eller også får den dårlig ånde eller noget tredje, som gør man eksempelvist hellere vil bruge andre olier.

Vegetabilske olier indeholder også Omega-3, dog i forskellige stadier. I fiskeolie skal hundens krop ikke bruge energi på at omdanne gavnlige Omega-3-fedtsyrer da det sker naturligt.

Hvorimod med en vegetabilsk olie, sker omdannelsen ikke naturligt, da de gavnlige omega-3 fedtsyrer ikke er tilstede i disse olier. Omdannelsen til de essentielle omega-3 fedtsyrer, er altså en energikrævende proces, og sker kun gennem indholdet af enzymet delta -6 desaturase, hvis mængde er begrænset i vegetabilsk olie.

Hvad betyder dette så?
I nogle tilfælde, vil man altså ikke få samme gavnlige resuttat ved at give sin hund vegetabilske olier fremfor fiskeolie. Oftest vil omkring 10% procent af den vegetabilske olie blive omdannet til gavnlige omega-3 fedtsyrer, hvorfor man kan opleve en betydeligt ringere effekt end eksempelvist lakseolie.

Er det et spørgsmål om, at din hund ikke får nok omega-3 gennem hundefoderet, så tilbyder vi en række kosttilskud med højt naturligt omega-3 indhold som kan være behjælpelige.

Er der bivirkninger forbundet med lakseolie til hunde?

Langt de fleste hunde vil ikke have noget problem med at få et tilskud lakseolie om dagen. Men i visse tilfælde kan der dog godt være bivirkninger forbundet med fiskeolie. Dårlig ånde er en bivirkning som heldigvis kan afhjælpes relativt nemt. Vi tilbyder nemlig en række mundhygijne produkter som fjerner plak og tandsten, og giver en frisk ånde. Prøv eksempelvist vores Virbac Veggiedent serie eller AquaDent, hvis din hund ikke er glad for at få børstet tænder.

Andre hunde kan få dårlig mave af lakseolie. Dette kan være et spørgsmål om tilvænning eller balancen mellem, hvor meget den skal have versus, hvor meget foder den får ved siden af, som jo også indeholder omega-3.

Nogle hunde tager lidt på, når de får fiskeolie, som hurtigt kan løses gennem et foder med reduceret energiindhold eller mere motion.

Det er vigtigt at prøve sig frem, for at se hvilken lakseolie der virker bedst til din hund.