0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

KONG Hundelegetøj

Her på siden tilbyder vi KONG hundelegetøj, som hunde elsker at lege med. Vores legetøj fra KONG er både spændende, holdbart og slidstærkt, hvilket betyder, at der er noget for enhver hunderace. Vi har en bred vifte af KONG hundelegetøj til utrolig stærke priser.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 25

  1. 1
  2. 2

KONG producerer noget af markedets allerbedste legetøj til hunde. Når man køber KONG legetøj til hunde, er man garanteret høj kvalitet og at legetøjet er sjovt og spændende for ens hund.

KONG producerer en bred vifte af forskelligt hundelegetøj, så du med sikkerhed kan finde noget legetøj som netop din hund vil synes er sjovt og spændende.

Vi tilbyder forskellige serier fra KONG, fx har vi KONG Wild Knots, KONG Wobbler, KONG Extreme, KONG Classic og meget mere.

Med KONG kan du både få en lang række aktivitetslegetøj, plys- og boldelegetøj, så der er noget for enhver smag uanset om du har en lille eller stor hund.

KONG hundelegetøj er det oplagte valg

Alle hundeejere ved, hvor meget deres hunde elsker at få nyt og spændende legetøj. Med KONG hundelegetøj får du både dette, men fordi kvaliteten og holdbarheden er så god, så slipper du for at skulle købe nyt legetøj ofte.

Vores KONG træk-legetøj indeholder et kraftigt reb, som gør at bamsen sagtens kan tåle at blive revet rundt med af en stærk hund og trækleg med ejeren.

KONG hundeletøj i form af foderdispensere, gør det muligt at putte godbidder i legetøjet, som hunden så skal have haft i, og på den måde bliver hunden belønnet for at lege med det.

Vi tilbyder også KONG Airdog Squeaker, som er tennisbolde formet til forskellige genstande, fx håndvægte, som gør legetøjet endnu mere interessant for din hund.

Dette træk-legetøj du ser i videon, tilbyder vi i 3 forskellige Plys-figurer, som du kan finde her på siden.

 

Udover KONG hundelegetøjet, tilbyder vi et stort udvalg af legetøj til hunde fra andre mærker, som også er af høj kvalitet og spændende at lege med for hunde.