0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Royal Canin hundefoder

Royal Canin hundefoder er af højeste kvalitet
Royal Canin producerer nærende og sundt hundefoder. Det rette foder gør nemlig en stor forskel for din hunds ve og velvære igennem dens liv. Vi tilbyder et stort udvalg af veterinærfoder fra Royal Canin her på siden.

 • Royal Canin Hypoallergenic hund Royal Canin Hypoallergenic hund
  Tilbud
  spar 120,-

  Royal Canin Hypoallergenic, Hund

  Et diætetisk fuldfoder til hunde med foderintolerance mod visse ingredienser

  Vejl. udsalgspris 679,00 dkk

  Fra 559,00 dkk

 • Royal Canin Hypoallergenic Small Dog Royal Canin Hypoallergenic Small Dog
  Tilbud
  spar 43,-

  Royal Canin Hypoallergenic Small Dog

  Velegnet til hunde under 10 kg med foderintolerance mod visse ingredienser.

  Vejl. udsalgspris 169,00 dkk

  Fra 126,00 dkk

 • Royal Canin Anallergenic Royal Canin Anallergenic
  Tilbud
  spar 80,-

  Royal Canin Anallergenic, Hund

  Anallergenic er et diætetisk fuldfoder til hunde med foderintolerance mod visse ingredienser.

  Vejl. udsalgspris 859,00 dkk

  Fra 299,00 dkk

 • Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie
  Tilbud
  spar 50,-

  Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie

  Velegnet til overvægtige hunde med foderintolerance mod visse ingredienser

  Vejl. udsalgspris 629,00 dkk

  Fra 579,00 dkk

 • Royal Canin Gastro Intestinal hund Royal Canin Gastro Intestinal hund
  Tilbud
  spar 40,-

  Royal Canin Gastro Intestinal hund

  Diætetisk fuldfoder velegnet til hunde med problemer i mave-tarm kanalen. Fx, dårlig mave

  Vejl. udsalgspris 249,00 dkk

  Fra 209,00 dkk

 • Royal Canin Golden Retriever Puppy 12 kg

  Fuldfoder til hund - Specielt til hvalpe af racen Golden Retriever - Op til 15 måneder
  799,00 dkk
 • Royal Canin Yorkshire Terrier Puppy 1,5 kg

  Fuldfoder til hund - Specielt til hvalpe af racen Yorkshire Terrier - Op til 10 måneder
  169,00 dkk
 • Royal Canin Rottweiler Adult 12 kg

  Fuldfoder til voksne og modne hunde af racen Rottweiler - Over 18 måneder
  569,00 dkk
 • Royal Canin Golden Retriever Adult 12 kg

  Fuldfoder til voksne og modne hunde af racen Golden Retriever - Over 15 måneder
  619,00 dkk
 • Royal Canin Cocker Adult

  Fuldfoder til voksne og modne hunde af racen Cocker Spaniel (engelsk eller amerikansk) - Over 12...
  209,00 dkk
 • Royal Canin Cavalier King Charles Adult

  Fuldfoder til voksne og modne hunde af racen Cavalier King Charles Spaniel - Over 10 måneder
  119,00 dkk
 • Royal Canin Bulldog Puppy 12 kg

  Fuldfoder til hund - Specielt til hvalpe af racen Bulldog - Op til 12 måneder
  659,00 dkk
 • Royal Canin West Highland White Terrier Adult

  Fuldfoder til voksne og modne hunde af racen West Highland White Terrier - Over 10 måneder
  119,00 dkk
 • Royal Canin Pug Adult

  Fuldfoder til voksne og modne hunde af racen Mops - Over 10 måneder
  129,00 dkk
 • Royal Canin Rottweiler Puppy 12 kg

  Fuldfoder til hund - Specielt til hvalpe af racen Rottweiler - Op til 18 måneder
  609,00 dkk
 • Royal Canin French Bulldog Puppy

  Fuldfoder til hund - Specielt til hvalpe af racen Fransk Bulldog - Op til 12 måneder
  229,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 138

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. »

Bredt sortiment af Royal Canin hundefoder

Vi tilbyder foder til hunde i alle stadier af deres liv. Derfor finder du et bredt udvalg til både små og større hunde i forskellige aldre. Det rette hundefoder gør en forskel for dit dyr, og derfor bør du også altid sætte dig godt ind i, hvad der egner sig bedst til netop din hund, dens adfærd og den livsfase den befinder sig i. En glad og sund hund giver også en gladere ejer, og dét bidrager hundefoder fra Royal Canin med.

Royal Canin producerer nærende og sundt hundemad, der indeholder alle de gode råvarer og næringsstoffer, din hund har brug for. Ved at fodre hunden med den rette ernæring og tilsvarende passende mængder af det, kan du selv være med til at sikre, at hunden forbliver sund, frisk og rask.

Royal Canin forsker konstant i ernæring

RC er overbeviste om, at kæledyr gør vores verden bedre og derfor arbejder de for at gøre verden bedre for hunde. Ved hele tiden at sætte respekten for hunde først, og se dem som de dyr de er og de behov de har, forsker de konstant i, at udvikle viden om ernæring til hunde. Ernæringsløsninger til hund der blandt andet er baseret på størrelse, alder, livsstil, race og særlige behov. For at bidrage til kattes og hundes velfærd og sundhed, arbejder RC ikke kun med konstant forskning i ernæring, men også med vidensdeling til professionelle fagfolk og kæledyrsejere samt ved at sikre en tæt og konstant dialog med kæledyrsbranchen, for at kunne forbedre fodring og livskvalitet for katte og hunde baseret på viden.

Sortimentet er stort og består hovedsageligt af deres veterinærfoder som er kvalitetsfuldfoder, som medvirker til at holde hunde og katte sunde og aktive i deres levetid. Det afbalancerede fuldfoder opfylder det daglige behov for sund ernæring og fås både til hvalpe, små og store hunde. Veterinærfoderet tager forbehold for hundens eventuelle særbehov.

En af hovedingredienserne i fuldfoderet er fiskeolie, hvilket forstærker dyrets immunforsvar, hjernen og synets udvikling og giver sunde og velfungerende nyre- og ledfunktioner. Hundemaden fra Royal Canin har derudover et højt indhold af omega-3-fedtsyrer, der gavner plejen af dyrets hud og pels. Kvalitetsfoderet sikrer kæledyret optimal vækst, høj fordøjelighed og har med sit indhold af Psyllium Husk samt Fructo Oligo Saccharider (FOS), en stabiliserede virkning på kæledyrets mave-tarm-kanal.

Foruden vores store udvalg af Royal Canin hundefoder, har vi naturligvis også et enormt bredt sortiment af hundefoder fra alle de anerkendte mærker. Vi tilbyder alt slags specialfoder til hvalpe, junior, voksen og senior hunde her på shoppen.

 

Alle dyr har individuelle behov

Ligesom mennesker har individuelle behov, har dyr det også. Det har dette kvalitetsmærke altid med i tankerne, og derfor har det anerkendte mærke udviklet kvalitetsfoder til alle slags hunde med alle behov – store som små. Det gælder både forskellige racer, størrelser, aldre og temperamenter. Om din hund er helt lille, junior, fuldvoksen eller er ved at blive gammel, har Royal Canin det rette foder, der dækker de individuelle og specifikke behov hos din hund.

 

Desuden tilbyder mærket også særligt udviklet foder til hunde, der har hudproblemer, er overvægtige, foderintolerance, har vanskeligheder med sine led, nyreproblemer, leverproblemer, urinvejssten og blæreinfektioner, tyktarm og maveproblemer, et højt aktivitetsniveau samt meget andet. Du finder også immunforstærkende artikler samt produkter, der styrker hundens pels og giver et glansfuldt look. En flot og blank pels er tegn på, at hunden har et velfungerende og sundt helbred. Huden fungerer som et beskyttende lag for hundens krop, og blandt andet fordi foderprodukterne indeholder aminosyrer og vitaminer, reduceres hundens væsketab. Herudover reducerer produkterne risikoen for sygdomsfremkaldende stoffer, og at allergener indtrænger. Med foder fra Royal Canin vil din hunds sunde helbred tydeligt blive synliggjort. 

 royal canin hundefoder

Royal Canin Veterinærfoder serie

Royal Canin veterinærfoder til hunde er indelt i 6 forskellige områder, som forklares herunder.

Royal Canin Dermatologi-serien tilbyder diæter baseret på hydrolyseret protein til katte og hunde Ekstensivt hydrolyseret og delvist hydrolyseret protein afhængigt af produkt Giver dig mulighed for at vælge niveauet af hypoallergenicitet Fra diagnose til langsigtet udredning er der en diæt til hvert trin. Vores Royal Canin ANALLERGENIC produkt er ekstremt hydrolyseret produkt for at reducere risikoen for en foderrelateret allergisk reaktion Hydrolyseret fjer, for at undgå en proteinkilde, som dyret har stødt på før. Her i shoppen finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra det gode mærke, uanset hvad din hund har brug for. Til allergi hunde, tilbyder vi både Royal Canin Hypoallergenic samt Anallergenic.

ROYAL CANIN URINARY veterinærfoderet tilbyder høj effektivitet og smagelighed i tilfælde af sygdom i de nedre urinveje (LUTD). S/O-indeks Perfekt afbalanceret næringsstofsammensætning med stort fokus på proteiner og mineraler.

ROYAL CANIN SATIETY er udviklet til vægttab og kan enkelt, men effektivt reducere tiggeri Højt indhold af kostfibre hjælper kæledyret med at tabe sig og nedsætter risiko for at tage på igen, samtidig med at det giver god mæthed og tilfredshed mellem måltiderne Et afbalanceret indhold af næringsstoffer giver optimalt indtag af proteiner, vitaminer og mineraler, så et sikkert vægttab er garanteret.

Royal Canin Gastrointestinal Tract-serien er designet til ernæringsmæssig støtte af gastrointestinale problemer. Sortimentet omfatter blandt andet en kombination af præbiotika, essentielle fedtsyrer og psyllium Høj smagelighed og fordøjelighed. Foderet er designet til at imødekomme de individuelle behov hos hunde med mave-tarmproblemer.
Drøjer din hund med mave eller tarm problemer, som kan ses i form af opkast eller dårlig mave? Så kan en skånekost hjælpe på dette. Her har de lavet produtet Royal Canin Gastro Intestinal som hjælper på hundens fordøjelse. Produktet kan også findes som vådfoder både i normal og som moderat kalorie, samt til hvalpe.

ROYAL CANIN VITAL SUPPORT indeholder ernæringsmæssige løsninger til at støtte kæledyr som har udfordringer med nyre- hjerteproblemer. Dette veterinærfoder fra Royal Canin indeholder tilpassede næringsstoffer som lavt fosforindhold og moderat protein af høj kvalitet til nyreproblemer.

ROYAL CANIN DENTAL HEALTH MANAGEMENT er designet til at støtte hvert kæledyrs livsfase fra deres yngste øjeblikke til seniorhunde. Sortimentet støtter dyrlæger i deres dagligdag i klinikken og kan tilbydes i situationer såsom sterilisering, tandtjek, senior sundhedstjek m.m.

Hundemad af høj kvalitet på alle områder

Royal Canin har stor respekt for alle dyr og deres naturlige, dyriske instinkter og behov, hvilket kommer til udtryk i deres mange forskellige typer af produkter. Med en stor viden om hundes grundlæggende fornødenheder, deres naturlige måder at agere på og deres forskellige livsfaser, har de formået et udvikle de mest effektive foderprodukter. Den unikke ernæring understøtter hundenes behov og giver hundene den nødvendige energi. De går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres velsmagende produkter og de høje standarder. Foderet er sundt og lækkert og falder i god jord hos langt de fleste hunde.

Sammensætningen af deres diæter svarer til et indviklet puslespil af næringsstoffer, hvis sammensætning gør det muligt, at garantere en konstant fuldfoderprofil som dækker kattes og hundes nøjagtige og specifikke behov på det pågældende livs- og helbreds-stadie. Samtidig sikres, at produktionen giver en høj foderkvalitet ved indgående viden om råmaterialer, streng udvælgelse af producenter, systematisk kontrol og en procedure for kvalitetssikkerhed og sikkerhedsstandarder. Derudover prioriteres bæredygtighed og ansvarlighed overfor alle leverandører og på alle niveauer.

 

Foder med fokus på hunde med ledproblemer

Alle hunde kan blive ramt af ledproblemer, dog er risikoen langt større jo ældre hunden er og er naturligvis højere hos overvægtige hunde samt store hunderace. Ligeledes har arbejdende hunde større risiko, da et så aktivt liv slider på leddene. Desuden kan ledproblemer også være genetisk betinget. Royal Canin har naturligvis udviklet hundefoder som er en ernæringsmæssig støtte til hunde med ledproblemer. Diæten hedder Mobility C2P+ og den indeholder en unik kombination af disse 3 aktive nærringsstoffer, Gurkemeje, Hydrolyseret kollagen og Polyfenoler fra grøn te. Disse 3 nærringsstoffer er kendt for at styrke hundens led, og det er også dokumenteret, at de tilsammen har synergistisk effekt på ledproblemer. Derfor kan sammensætningen af foderet gør en kæmpe forskel i behandlingen af din hunds ledproblemer på den langsigtede bane. Mobility diæten er udviklet til at velegne sig til alle hunde med ledproblemer, uanset alder, størrelse og race. Diæten er dog særligt egnet til modne hunde, grundet dens reduceret indhold af fosfor. Ved at fodre din hund med hundefoderet "Mobility C2P+" reducerer du risikoen for fremtidige ledproblemer hos din hund. Dette er vigtigt, hvis du oplever, at din hund er blevet mindre aktiv, har sværere ved at hoppe op i sofaen eller bilen og går besværet op ad trapper. Ved at vælge denne diæt, støtter du hundens led, som forebygger problemerne eller bidrager til at formindske dem.

 

Kontakt Dyrenes Butik

Hos Dyrenes Butik finder du et stort sortiment af lækre produkter fra Royal Canin. Hvis du er i tvivl om, hvad der er det bedste for lige præcis din hund, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med råd og vejledning, da det også er i vores interesse, at dit kæledyr har det godt og trives.