0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Royal Canin hundefoder

Royal Canin hundefoder er af højeste kvalitet
Royal Canin producerer nærende og sundt hundefoder. Det rette hundefoder gør nemlig en forskel. En glad og sund hund, gør også livet nemmere for ejeren. Vi tilbyder Royal Canin hundefoder i alle stadier af hundens liv. 

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 59

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bredt sortiment af Royal Canin hundefoder

Vi tilbyder Royal Canin hundefoder til hunde i alle stadier af deres liv. Derfor finder du et bredt udvalg af foder til både små og større hund samt til hunde i forskellige aldre. Det rette hundefoder gør en forskel for dit dyr, og derfor bør du også altid sætte dig godt ind i, hvad der egner sig bedst til netop din hund, dens adfærd og den livsfase den befinder sig i. En glad og sund hund giver også en gladere ejer, og dét bidrager hundefoder fra Royal Canin med.

Royal Canin producerer nærende og sundt hundefoder, der indeholder alle de gode råvarer og næringsstoffer, din hund har brug for. Ved at fodre hunden med den rette ernæring og tilsvarende passende mængder af det, kan du selv være med til at sikre, at hunden forbliver sund, frisk og rask.

Royal Canin forsker konstant i ernæring

Royal Canin er overbeviste om, at kæledyr gør vores verden bedre og derfor vil Royal Canin, arbejde for at gøre verden bedre for hunde. Ved hele tiden at sætte respekten for hunde først, og se dem som de dyr de er og de behov de har, forsker Royal Canin konstant i, at udvikle viden om ernæring til hunde. Ernæringsløsninger til hund der blandt andet er baseret på størrelse, alder, livsstil, race og særlige behov. For at bidrage til kattes og hundes velfærd og sundhed, arbejder Royal Canin ikke kun med konstant forskning i ernæring, men også med vidensdeling til professionelle fagfolk og kæledyrsejere samt ved at sikre en tæt og konstant dialog med kæledyrsbranchen, for at kunne forbedre fodring og livskvalitet for katte og hunde baseret på viden.

Foruden vores store udvalg af Royal Canin hundefoder, har vi naturligvis også et enormt bredt sortiment af hundefoder fra alle de anerkendte mærker. Vi tilbyder alt slags specialfoder til hvalpe, junior, voksen og senior hunde her på shoppen.

 

Alle dyr har individuelle behov

Ligesom mennesker har individuelle behov, har dyr det også. Det har Royal Canin altid med i tankerne, og derfor har det anerkendte mærke udviklet kvalitetsfoder til alle slags hunde med alle behov – store som små. Det gælder både forskellige racer, størrelser, aldre og temperamenter. Om din hund er helt lille, junior, fuldvoksen eller er ved at blive gammel, har Royal Canin det rette foder, der dækker de individuelle og specifikke behov

 

Desuden tilbyder Royal Canin også særligt udviklet foder til hunde, der har hudproblemer, er overvægtige, lider af allergi, har vanskeligheder med sine led, nyresygdomme, leverproblemer, urinvejssten og blæreinfektioner, lidelser i tyktarmen og maveregionen, et højt aktivitetsniveau samt meget andet. Du finder også immunforstærkende artikler samt produkter, der styrker hundens pels og giver et glansfuldt look. En flot og blank pels er tegn på, at hunden har et velfungerende og sundt helbred. Huden fungerer som et beskyttende lag for hundens krop, og blandt andet fordi foderprodukterne indeholder aminosyrer og vitaminer, reduceres hundens væsketab. Herudover reducerer produkterne risikoen for sygdomsfremkaldende stoffer, og at allergener indtrænger. Med foder fra Royal Canin vil din hunds sunde helbred tydeligt blive synliggjort. Her i shoppen finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra det gode mærke, uanset hvad din hund har brug for.

Se vores store udvalg af allergifoder til hunde i alle aldre, racer og størrelser.

 royal canin hundefoder

Hundefoder fra Royal Canin kvalitet på alle områder

Royal Canin har stor respekt for alle dyr og deres naturlige, dyriske instinkter og behov, hvilket kommer til udtryk i deres mange forskellige typer af produkter. Med en stor viden om hundes grundlæggende fornødenheder, deres naturlige måder at agere på og deres forskellige livsfaser, har Royal Canin formået et udvikle de mest effektive foderprodukter. Den unikke ernæring understøtter hundenes behov og giver hundene den nødvendige energi. Royal Canin går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres velsmagende produkter og de høje standarder. Foderet er sundt og lækkert og falder i god jord hos langt de fleste hunde.

Sammensætningen af Royal Canins diæter svarer til et indviklet puslespil af næringsstoffer, hvis sammensætning gør det muligt, at garantere en konstant fuldfoderprofil som dækker kattes og hundes nøjagtige og specifikke behov på det pågældende livs- og helbreds-stadie. Samtidig sikres, at produktionen giver en høj foderkvalitet ved indgående viden om råmaterialer, streng udvælgelse af producenter, systematisk kontrol og en procedure for kvalitetssikkerhed og sikkerhedsstandarder. Derudover prioriteres bæredygtighed og ansvarlighed overfor alle leverandører og på alle niveauer.

 

Royal Canin har også fokus på hunde med ledproblemer

Alle hunde kan blive ramt af ledproblemer, dog er risikoen langt større jo ældre hunden er og er naturligvis højere hos overvægtige hunde samt store hunderace. Ligeledes har arbejdende hunde større risiko, da et så aktivt liv slider på leddene. Desuden kan ledproblemer også være genetisk betinget. Royal Canin har naturligvis udviklet hundefoder som er en ernæringsmæssig støtte til hunde med ledproblemer. Diæten hedder Royal Canin Mobility C2P+ og den indeholder en unik kombination af disse 3 aktive nærringsstoffer, Gurkemeje, Hydrolyseret kollagen og Polyfenoler fra grøn te. Disse 3 nærringsstoffer er kendt for at styrke hundens led, og det er også dokumenteret, at de tilsammen har synergistisk effekt på ledproblemer. Derfor kan sammensætningen af Royal Canin Mobility gøre en kæmpe forskel i behandlingen af din hunds ledproblemer på den langsigtede bane. Mobility diæten er udviklet til at velegne sig til alle hunde med ledproblemer, uanset alder, størrelse og race. Diæten er dog særligt egnet til modne hunde, grundet dens reduceret indhold af fosfor. Ved at fodre din hund med Royal Canin Mobility C2P+ reducerer du risikoen for fremtidige ledproblemer hos din hund. Dette er vigtigt, hvis du oplever, at din hund er blevet mindre aktiv, har sværere ved at hoppe op i sofaen eller bilen og går besværet op ad trapper. Ved at vælge denne diæt, støtter du hundens led, som forebygger problemerne eller bidrager til at formindske dem.

 

Kontakt Dyrenes Butik

Hos Dyrenes Butik finder du et stort sortiment af lækre produkter fra Royal Canin. Hvis du er i tvivl om, hvad der er det bedste for lige præcis din hund, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med råd og vejledning, da det også er i vores interesse, at dit kæledyr har det godt og trives.