Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Royal Canin

Sundt og velsmagende foder til din hund

Royal Canin blev grundlagt for 50 år siden af en fransk dyrlæge, som i arbejdet med patienter så, hvordan korrekt ernæring var en nødvendig del af behandlingen af hunde med hudproblemer. Siden da har forskning og videnskabeligt dokumenterede resultater været baggrunden for, at Royal Canin kan levere optimale ernæringsmæssige løsninger tilpasset katte og hundes specifikke behov. En viden der styrkes af et tæt samarbejde med dyrlæger, opdrættere, professionelle fagfolk og katte- og hundeejere. Dette sikrer, at din hund får det allerbedste og mest nærende hundefoder. Det populære mærke, Royal Canin, producerer nærende og sundt foder, der indeholder alle de gode råvarer og næringsstoffer, din hund har brug for. Hos Dyrenes Butik er vi stolte af at forhandle et så stærkt og populært fodermærke til dit kæledyr.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 49

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Konstant forskning i ernæring

Royal Canin er overbeviste om, at kæledyr gør vores verden bedre og derfor vil Royal Canin, arbejde for at gøre verden bedre for kæledyr. Ved hele tiden at sætte respekten for katte og hunde først, og se dem som de dyr de er og de behov de har, forsker Royal Canin konstant i, at udvikle viden om ernæring til kæledyr. Ernæringsløsninger til kat og hund der blandt andet er baseret på størrelse, alder, livsstil, race og særlige behov. For at bidrage til kattes og hundes velfærd og sundhed, arbejder Royal Canin ikke kun med konstant forskning i ernæring, men også med vidensdeling til professionelle fagfolk og kæledyrsejere samt ved at sikre en tæt og konstant dialog med kæledyrsbranchen, for at kunne forbedre fodring og livskvalitet for katte og hunde baseret på viden. 


Royal Canin producerer nærende og sundt foder, der indeholder alle de gode råvarer og næringsstoffer, din hund har brug for. Ved at fodre hunden med den rette ernæring og tilsvarende passende mængder af det, kan du selv være med til at sikre, at hunden forbliver sund, frisk og rask. Det velkendte mærke sælger foder og andre dyreartikler til hunde i alle stadier af deres liv. Derfor finder du et bredt udvalg af varer til både små og større hund samt til hunde i forskellige aldre. Den rette mad gør en forskel for dit dyr, og derfor bør du også altid sætte dig godt ind i, hvad der egner sig bedst til netop din hund, dens adfærd og den livsfase den befinder sig i. En glad og sund hund giver også en gladere ejer.

Alle dyr har individuelle behov

Ligesom mennesker har individuelle behov, har dyr det også. Det har Royal Canin altid med i tankerne, og derfor har det anerkendte mærke udviklet kvalitetsfoder til alle slags hunde med alle behov – store som små. Det gælder både forskellige racer, størrelser, aldre og temperamenter. Om din hund er helt lille, junior, fuldvoksen eller er ved at blive gammel, har Royal Canin det rette foder, der dækker de individuelle og specifikke behov.

Derudover tilbyder mærket også særligt udviklet foder til hunde, der har hudproblemer, er overvægtige, lider af allergi, har vanskeligheder med sine led, nyresygdomme, leverproblemer, urinvejssten og blæreinfektioner, lidelser i tyktarmen og maveregionen, et højt aktivitetsniveau samt meget andet. Du finder også immunforstærkende artikler samt produkter, der styrker hundens pels og giver et glansfuldt look. En flot og blank pels er tegn på, at hunden har et velfungerende og sundt helbred. Huden fungerer som et beskyttende lag for hundens krop, og blandt andet fordi foderprodukterne indeholder aminosyrer og vitaminer, reduceres hundens væsketab. Herudover reducerer produkterne risikoen for sygdomsfremkaldende stoffer, og at allergener indtrænger. Med foder fra Royal Canin vil din hunds sunde helbred tydeligt blive synliggjort. Her i shoppen finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra det gode mærke, uanset hvad din hund har brug for.


Produkter udviklet med respekt for dyr

Royal Canin har stor respekt for alle dyr og deres naturlige, dyriske instinkter og behov, hvilket kommer til udtryk i deres mange forskellige typer af produkter. Med en stor viden om hundes grundlæggende fornødenheder, deres naturlige måder at agere på og deres forskellige livsfaser, har Royal Canin formået et udvikle de mest effektive foderprodukter. Den unikke ernæring understøtter hundenes behov og giver hundene den nødvendige energi. Royal Canin går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres velsmagende produkter og de høje standarder. Foderet er sundt og lækkert og falder i god jord hos langt de fleste hunde. 

Sammensætningen af Royal Canins diæter svarer til et indviklet puslespil af næringsstoffer, hvis sammensætning gør det muligt, at garantere en konstant fuldfoderprofil som dækker kattes og hundes nøjagtige og specifikke behov på det pågældende livs- og helbreds-stadie. Samtidig sikres, at produktionen giver en høj foderkvalitet ved indgående viden om råmaterialer, streng udvælgelse af producenter, systematisk kontrol og en procedure for kvalitetssikkerhed og sikkerhedsstandarder. Derudover prioriteres bæredygtighed og ansvarlighed overfor alle leverandører og på alle niveauer.


Kontakt Dyrenes Butik

Hos Dyrenes Butik finder du et stort sortiment af lækre produkter fra Royal Canin. Hvis du er i tvivl om, hvad der er det bedste for lige præcis din hund, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med råd og vejledning, da det også er i vores interesse, at dit kæledyr har det godt og trives.