0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Virbac Hundefoder

Virbac hundefoder dækker alt, hvad hunde behøver
Vi tilbyder alle Virbac's produkter her på shoppen. Med hundefoder fra Virbac er du sikret, at din hund får den bedste ernæring. Virbac udvikler produkter til både små, mellemstore, og store hunde i alle aldre, racer og med eventuelle særbehov.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 55

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stort udvalg af Virbac

Virbac producerer hundefoder, kosttilskud og plejeprodukter, der indeholder alle de vigtige ingredienser, som din hund har brug for til en god trivsel og sundhed. Virbac har et bredt udvalg af hundefoder og andre dyreprodukter, som byder på alt, hvad din hund har behov for. Virbac ved, at alle hunde har deres egne behov, derfor finder du produkter udviklet til små, mellemstore, og store hunde i alle aldre, racer og med eventuelle særbehov. Det populære mærke udvikler deres kvalitetsprodukter efter, hvad hunde har brug for til at få et velfungerende og sundt liv. Se Prøveposer fra Virbac på side 3

Virbac hundefoder til slags racer & størrelser

Hos Virbac kan du få specialfremstillet foder til din hund, så den får alle de næringsstoffer, den har brug for. En hund ændrer sig nemlig gennem årene, og det er derfor vigtigt at tilpasse foderet til hundens behov. Til hvalpe af små racer har vi for eksempel Virbac HPM Baby Dog Small & Toy, som indeholder et højt indhold af animalsk protein. Hvalpe vokser hurtigt og har et højt energiniveau, som kræver at de får nok energi gennem deres foder. Virbac HPM Junior Dog Special Medium egner sig til unghunde i de mellemstore hunderacer. Efter hvalpestadiet bliver hundens energibehov mindre og for at undgå overvægt, kan man sikre hundens sundhed gennem korrekt fodring. Hvis du har en voksen hund i en stor eller mellemstor race, kan vi anbefale Virbac HPM Adult Dog Large & Medium. Dette foder fra Virbac vedligeholder hundens led og muskler, så din hund bevarer en god bevægelighed.

Virbac bygger på animalsk protein

Virbac serien HPM er bygget på, at hunde er rovdyr, som er skabt til at fange og dræbe sin egen føde gennem fantastisk hørelse og skarpe tænder - Sådan var det i over 30.000 år indtil mennesket lavede om på hundens fødekæde og gav dem en madskål. På trods af, at vi mennesker blandede os, så er hundens foretrukne bytte stadigvæk kød, og ikke korn eller kartofler, som meget hundefoder er baseret på. Virbac serien HPM indeholder en rekordlav andel af stivelse og er desuden 100% kornfri, netop fordi Virbac ved, at hundefoder ikke skal indeholde den store mændge af kalorier og stivelse, som meget hundefoder ellers gør. Virbac HPM indeholder 30% mere protein end andre mærker, hvor andelen af animalsk protein endda er dobbelt så stor. Virbac lægger meget vægt på animalsk protein, da det er med til at forstærke celler og immunforsvar, og det er ligeledes væsentligt i forhold til udviklingen og forebyggelsen af hundens skelet, muskler og organer, herunder særligt hjerte, hjerne og synet. Virbac HPM serien indeholder essentielle omega-3 og omega-6 fedtsyrer sammen med vigtige vitaminer og mineraler, som bidrager til sund hud, pels og hårfarve hos hunde. Med Virbac hundefoder udelukker man desuden risikoen for glutenallergi hos sin hund. Andre fordele ved animalsk protein er, at det er velsgamende, forebygger sygdom, styrker evnen til reprdouktion og hjælper mod overvægt, da animalsk protein giver hunde hurtigere og længerevarende mæthedsfornemmelse.

Kølemåtter og køleveste hjælper med at holde din hunds kropstemperatur sund og behagelig, når temperaturerne stiger. Hunde kan ikke svede, derfor er det vigtigt at hjælpe dem med at nedkøle, så de ikke får hedeslag i sommervarmen.

  

Virbac er meget mere end foder

Ud over det kvalitetsbevidste foder finder du også et hav af andre dyreprodukter fra Virbac A/S. Heriblandt er der veterinærlægemidler, håndkøbsprodukter, diætetiske fodermidler og diverse plejemidler. Det store udvalg af forskellige produkter byder på alt, hvad netop din hund har brug for. Alle hunde har sine egne behov, der gerne skal dækkes, og derfor har Virbac A/S udviklet produkter til både små og store hunde i forskellige racer.

Derudover finder du også, foder til hunde med hudproblemer, ledproblemer og overvægts- og diabetesproblemer og meget andet. Det populære mærke har alt det, lige netop din hund har brug for til et velfungerende og sundt liv. Foruden kvalitetsprodukter fra Virbac, har vi naturligvis et stort udvalg af hundefoder, som er nøje udvalgt af vores dygtige dyrlæger fra AniCura. 


Indvendig og udvendig hundepleje

Hvis din hund klør sig mere, end den plejer, eller får pletter i huden, kan det betyde, at den har hudproblemer. Det kan heldigvis afhjælpes gennem hundens kost. Virbac HPM D1 Dermato Dermatology Support indeholder protein og svovlaminosyrer, som fremmer hudens heling og ny hårvækst. Med foder fra Virbac kan din hund få pelskvaliteten tilbage, og derudover forebygger foderet mod nye hudproblemer. Symptomerne på hudproblemer kan også minde om allergi, da hunde med allergi ofte lider af kløe i huden. Virbac Vet Complex Dermal Dog hjælper mod allergier med det høje indhold af essentielle fedtsyrer, som går ind og begrænser betændelsesprocesserne. Hvis du har mistanke om hudproblemer eller allergi hos din hund, er det vigtigt at du kontakter en dyrlæge, som kan bekræfte eller afkræfte diagnosen.


Hjælp og rådgivning

Virbac har eksisteret siden 2008 og har oplevet en rivende udvikling siden da. Det betyder, at det populære mærke i 2011 udviklede sig til at have skandinavisk hovedsæde med kontor i Kolding. I dag har Virbac A/S deres kontor i Kolding, hvor de har ansvaret for salg af Virbac i Norge, Sverige og på Island. Den store udvikling er en tydelig indikator for, hvor populært foderprodukterne fra Virbac er hos vores firebenede venner. Den gode sammensætning af lækre råvarer og en rigtig god smag gør Virbac til en succes hos mange hunde.

Hos Dyrenes Butik står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst fodrer din hund. Med de gode produkter fra Virbac er der en løsning til din hund, også selvom den har specialbehov. Vi går op i din hunds sundhed og velvære, og med foder fra Virbac får din hund kun det bedste.