Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Virbac hundefoder

Vælg Virbac til din hund

Med hundefoder fra det danske mærke Virbac Danmark A/S sikrer du, at din hund får den bedste næring. Virbac Danmark A/S producerer hundefoder, der indeholder alle de vigtige ingredienser, som din hund har brug for til en god trivsel og sundhed. Virbac Danmark A/S har eksisteret siden 2008 og har oplevet en rivende udvikling siden da. Det betyder, at det populære mærke i 2011 udviklede sig til at have skandinavisk hovedsæde med kontor i Kolding. I dag er det det danske kontor i Kolding, der har ansvaret for salg og markedsføring af Virbac A/S i Norge, Sverige og på Island. Den store udvikling er en tydelig indikator for, hvor populært foderprodukterne fra Virbac A/S er hos vores firebenede venner. Den gode sammensætning af lækre råvarer og en rigtig god smag gør Virbac A/S til en succes hos mange hunde.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

14 vare(r)

Hundefoder til alle størrelser

Hos Virbac kan du få specialfremstillet foder til din hund, så den får alle de næringsstoffer, den har brug for. En hund ændrer sig nemlig gennem årene, og det er derfor vigtigt at tilpasse foderet til hundens behov. Til hvalpe af små racer har vi for eksempel Virbac HPM Baby Dog Small & Toy, som indeholder et højt indhold af animalsk protein. Hvalpe vokser hurtigt og har et højt energiniveau, som kræver at de får nok energi gennem deres foder. Virbac HPM Junior Dog Special Medium egner sig til unghunde i de mellemstore hunderacer. Efter hvalpestadiet bliver hundens energibehov mindre og for at undgå overvægt, kan man sikre hundens sundhed gennem korrekt fodring. Hvis du har en voksen hund i en stor eller mellemstor race, kan vi anbefale Virbac HPM Adult Dog Large & Medium. Dette foder vedligeholder hundens led og muskler, så din hund bevarer en god bevægelighed.

Meget mere end foder

Ud over det kvalitetsbevidste foder finder du også et hav af andre dyreprodukter fra Virbac A/S. Heriblandt er der veterinærlægemidler, håndkøbsprodukter, diætetiske fodermidler og diverse plejemidler. Det store udvalg af forskellige produkter byder på alt, hvad netop din hund har brug for. Alle hunde har sine egne behov, der gerne skal dækkes, og derfor har Virbac A/S udviklet produkter til både små og store hunde i forskellige racer. Derudover finder du også allergidiæter, foder til hunde med hudproblemer, ledproblemer og overvægts- og diabetesproblemer og meget andet. Det populære mærke har alt det, lige netop din hund har brug for til et velfungerende og sundt liv.


Indvendig og udvendig hundepleje

Hvis din hund klør sig mere, end den plejer, eller får pletter i huden, kan det betyde, at den har hudproblemer. Det kan heldigvis afhjælpes gennem hundens kost. Virbac HPM D1 Dermato Dermatology Support indeholder protein og svovlaminosyrer, som fremmer hudens heling og ny hårvækst. Med foder fra Virbac kan din hund få pelskvaliteten tilbage, og derudover forebygger foderet mod nye hudproblemer. Symptomerne på hudproblemer kan også minde om allergi, da hunde med allergi ofte lider af kløe i huden. Virbac Vet Complex Dermal Dog hjælper mod allergier med det høje indhold af essentielle fedtsyrer, som går ind og begrænser betændelsesprocesserne. Hvis du har mistanke om hudproblemer eller allergi hos din hund, er det vigtigt at du kontakter en dyrlæge, som kan bekræfte eller afkræfte diagnosen.


Hjælp og rådgivning

Hos Dyrenes Butik står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst fodrer din hund. Med de gode produkter fra Virbac er der en løsning til din hund, også selvom den har specialbehov. Vi går op i din hunds sundhed og velvære, og med foder fra Virbac får din hund kun det bedste.