0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundetrappe

Her på siden tilbyder vi hundetrapper og hunderamper, som er nyttige i tilfælde hvor din hund eller kat har brug for hjælp til at komme op. En hundetrappe kan fx bruges til seng, sofa eller bil. Vi tilbyder forskellige typer, men fælles for dem alle er, at de er justerbare og foldbare, så de er nemme at flytte rundt på.

 • Trixie Petwalk, Foldbar Hundetrappe Til Bil, 37x57cm

  Skridsikker hundetrappe til bil, som kan indstilles i 2 længder.
  1.299,00 dkk
 • Trixie Petwalk, Hunderampe til bil, Foldbar plast, 40x156cm

  Skridsikker hunderampe til bilens bagagerum. Den kan klare op til 90kg
  639,00 dkk
 • Trixie Plast Hundetrappe til seng, 34x39x54 cm

  Hundetrappen er en smart og praktisk til at komme op og ned fra seng, sofa m.m.
  369,00 dkk
 • Trixie Justerbar Hundetrappe til seng/sofa, Hvid

  Praktisk hundetrappe til seng eller sofa som kan justeres op til 47cm i højden.
  799,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

4 vare(r)

Hunderamper og hundetrapper til seng, sofa eller bil

Hundetrapper er nyttige i tilfælde hvor din hund eller kat har brug for hjælp til at komme op og ned fra høje steder. Det kunne f.eks. være fra en seng, sofa eller bil.

Mens hundetrapper ofte er fordelagtige for ældre hunde, er de også nyttige til yngre hunde i forhold til at undgå unødig belastning af leddene, der senere kan forværres med gigt.

Hvalpe kan også have gavn af et hjælpemiddel til at komme op og ned, fordi deres kroppe under udvikling, er særligt modtagelig for skader. Derfor tilbyder vi trapper og hunderamper til huset og bilen, så din hund lettere kan komme rundt, uden at skulle hoppe op og ned hver gang, og på den måde bevare sunde led.

Derfor er en trappe eller rampe til hunde et klogt valgt

Mange ejere er ikke klar over, at udfordre hunde til at hoppe op og gå på deres bagben, kan have negative gigteffekter, når hunde bliver ældre.

Det er vigtigt altid at tilskynde til sund fælles aktivitet, uanset din hunds alder. Derfor er hundetrapper en god idé, selvom din hund i øjeblikket kan komme rundt uden dem. Forebyggende foranstaltninger betaler sig.

Udover hunderampen til bilturen, er det også vigtigt at huske enten transportbur, sikkerhedssele eller bilsæde til sin hund.

Hunderampe vs. hundetrappe: Hvilken er bedst?

Om du vælger at vælge en hunderampe eller hundestige afhænger i høj grad af dig og din hunds behov.

Mange ejere foretrækker trapper til hunde, fordi de fylder mindre, og derfor ikke er i vejen, hvis de efterlades i soveværelset eller i stuen. Trapper er også normalt nemmere at flytte rundt på.

På den anden side er ramper ofte stærkere end trapper. De er også lettere for leddene hos gigtplagede hunde og er den bedste mulighed for små racer, der kæmper selv med små skridt.

En anden ting, som man er nødt til at have med i beslutnngen, er hvad ens hund er vant til. Hvis din hund altid har boet i et hjem med én stueplan, har den af gode grunde ikke ligeså let ved at gå op ad trapper.

Vores Trixie justerbar hundetrappe til seng eller sofa er stofbeklædt, så det føles mere behageligt at gå på og den er nem at flytte fra seng til sofa. Den har 3 trin og kan justeres til 40,44 eller 47 cm i højden. Trappen er desuden skridsikker og foldbar.

Vores Trixie trappe i plast er en rigtig god og fleksibel hundestige at have i hjemmet, når hunden skal have hjælp til at komme op i en højere højder såsom en sofa eller seng. Den er bærbar og kan nemt flyttes, men den er også meget enkel og nem at opbevare da den er foldbar.

Vores Trixie hundetrappe til bilen kan justeres fra 50-57 cm i højden og fra 110-120 cm i længden og kan den bære op til 75 kg. Den er foldbar og skridsikker.

Vores rampe kan du med fordel bruge, hvis din hund ikke er glad for trin, eller har større ledproblemer. En af de ting, vi godt kan lide ved denne rampe til hund, er, at den har en TPR-behandlet overflade. Det gør den skridsikker, hvilket er utrolig vigtigt, så hunden ikke kommer til skade under udflugterne. Den har også gummifødder som gør at hunderampen ikke bevæger sig når hunden træder på den eller når den blæser lidt.

Sørg altid for at læse vores produktbeskrivelse igennem, så du får den ønskede højde som passer til din sofa, bil eller seng.

Som en generel tommelfingerregel skal legende hvalpe have en bredde på omkring 20-30 cm, mens store hunde har brug for omkring 40 cm.

Hvis din hvalp er nervøs for højder, kan du med fordel købe en rampe eller hundetrappe, der er endnu bredere. Dette får ham til at føle sig mere sikker, når han rejser sig i sofaen, sengen eller bilen. Ved trapper vil man også være særlig opmærksom på trappens højde og dybde.  Hvis din hunds ben er lange, vil den lettere kunne klare de højere trin.

Sådan hjælper du din hund med at bruge en rampe eller trappe

Nogle hunde kan være nervøse for at bruge hunderamper, og det er vigtigt at give dem mulighed for langsomt at tilpasse sig den nye hundetrappe eller rampe. Sådan hjælper du din hund med at tilpasse sig det nye hjælpemiddel.

1. Start med den lægge rampen faldt ned på jorden (hvis relevant). Lad din hund gå frem og tilbage over den sænkede rampe på gulvet og opmuntr den med hundegodbidder

2. Anvend trappen eller hunderampen på en lavere gentand, såsom en lav stol. Brug godbidder til at lokke hunden til at gå op og ned.

3. Forlæng hundens trin eller rampe til fuld længde og brug den længde du ønsker. Forhåbentlig er din hund nu vant til trappen eller rampen nok til ikke at være bange. Glem ikke at fortsætte med at bruge godbidder i et stykke tid og byd på en masse ros og opmuntring.