0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Transportkasse

Hos Dyrenes Butik har vi transportkasser til hunde af højeste kvalitet, som kan bruges i forbindelse med alt slags transport med hunde. Vores transportbure er godkendt til flytransport, da de lever op til IATAs specifikationer for lufttransport. Vores transportbur kommer i 3 forskellige størrelser, så den med garanti passer din hund.

 • Skudo 1 transportbur IATA 48x32x31cm

  Godkendt til flytransport
  179,00 dkk
 • Skudo 2 transportbur IATA 55x36x35cm

  Godkendt til flytransport
  239,00 dkk
 • Skudo 3 transportbur IATA 60x40x39cm

  Godkendt til flytransport
  309,00 dkk
 • Bilsæde og rejsesenge til små hunde

  Bilsæde, som også kan bruges som rejseseng. Fastspændes direkte til bilens sikkerhedssele
  419,00 dkk
 • Zooper Transportbur til hunde i alle størrelser

  Kvalitets transportbur, som også er praktisk at have med på farten
  349,00 dkk
 • Dogman Transportbur hunde, Grå Dogman Transportbur hunde, Grå
  Tilbud
  spar 60,-

  Dogman Transportbur, Grå

  Solidt stofbur med stålstel og rullegardiner. Både god til bilkørsel og hjemmet.

  Vejl. udsalgspris 459,00 dkk

  Fra 399,00 dkk

 • Dogman Transportbur hunde, Blå Dogman Transportbur hunde, Blå
  Tilbud
  spar 60,-

  Dogman Transportbur, Blå

  Solidt stofbur med stålstel og rullegardiner. Både god til bilkørsel og hjemmet.

  Vejl. udsalgspris 459,00 dkk

  Fra 399,00 dkk

 • 4pets Caree Bilbur, 46,5×47,2×57 cm

  Solidt og sikkert hundebur som kan fastgøres direkte på bilsædet eller bagagerum.

  Vejl. udsalgspris 3.399,00 dkk

  Fra 3.299,00 dkk

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

8 vare(r)

Transportkasse af højeste kvalitet

Vores transportkasser er af højeste kvalitet og lavet af materialet plast. Hundeburet er fremstillet af slagfast plastik og leveres med praktisk håndtag i toppen.

Kasserne kan bruges både til katte og hunde. Transportboxens låg er lavet af kraftig metal med en smart lås. Lågen er af kraftig metal med smart lås. Udover vores transportkasser har vi et stort udvalg af hundekurve, som velegner sig til alle slags hunde i alle størrelser.

Lukkebeslag på siden af hundeburet er fremstillet med smart låseanordning


Transportkasser i plast

Vores udvalg af transportkasser til hunde er fremstillet af plast, og plast er også et utroligt godt alternativ til dem der overvejer metal burer. Vores transportburer er lavet af en utrolig kraftig plastkvalitet, som sikrer den bedste sikkerhed for hunde.


Find det rette transportbur til din hund

Vores transportkasser til hunde, er velegnet til transport i form af bil, tog, bussen, cyklen og fly. Desuden kan hundeburet bruges når hunden vil være alene. Dermed er vores transportkasser gode til al slags transport. Husk altid, at fastspænde transportkassen i bilen, når du vælger bil som transport, da det ellers kan være meget farligt for hunden, hvis uheldet skulle være ude, eller du er nødt til at lave en hård opbremsning. Se vores kæmpe udvalg af hundemad til hunde i alle aldre, racer og størrelser.

Vores transportburer er lette at rengøre og aftørre, så har du en hund, der elsker at blive snavset, så er disse burer ideele.


Når du skal vælge transportbur

Når du skal vælge transportbur skal det naturligvis passe til dit og din hunds behov. Men det skal også være en transportkasse som både er sikker, praktisk og naturligvis behagelig for din hund. Det er meget vigtigt, at transportkassen er sikker for hunden, samtidig med at hunden føler sig tryg og godt tilpas i buret. Der skal desuden være plads til et lille tæppe eller lignende samtidig med at hunden har plads nok til at vende og dreje sig til en naturlig hvileposition. Dog må transportkassen heller ikke være for stor for din hund, da hunde let kan ophidse sig selv. Den anden ting er, at hvis buret er for stort, så kan det have sikkerhedsmæssige konsekvenser, hvis uheldet skulle ske, eller en hård nødbremsning skulle være nødig.
Vi har 3 forskellige størrelses transportkasser og det er velegnet hunde mellem 0-25kg, så alt efter din hunds størrelse, er én af disse kasser et godt valg for enhver.