0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundeudstyr til bil

Er du bekymret for din hunds sikkerhed i bilen? Så er et bilsæde til hund en god investering. Det er ikke kun en praktisk løsning, men også en sikker måde at transportere din hund på.

  • Skudo 2 transportbur IATA 55x36x35cm

    Godkendt til flytransport
    239,00 dkk
  • Skudo 3 transportbur IATA 60x40x39cm

    Godkendt til flytransport
    309,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

33 til 34 af 34

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kan bilsæderne til hunde bruges i alle biltyper?

Ja, bilsæder til hunde kan normalt anvendes i alle biltyper, da de er designet til at være fleksible og justerbare. Det er dog altid en god idé at tjekke de specifikke mål og modeller for de forskellige bilsæder, for at sikre at de passer til din bil og din hunds størrelse og vægt. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte os for at få vejledning og rådgivning omkring, hvilken bilsæde der passer bedst til din hund og bil. Husk altid at tage hensyn til sikkerhed og komfort, når du vælger bilsæder til din hund.

Udover, sæder og betræk til bilen, tilbyder vi også sikkerhedsgodkendte hundebure til bilen af høj kvalitet. Med et hundebur er du sikret at din hund sidder 100% sikkert i bilen.

Er bilsæderne til hunde sikre?

Ja, bilsæder til hunde kan være sikre, hvis de er designet og fremstillet korrekt. Det er vigtigt at vælge et bilsæde, der passer til størrelsen og vægten af din hund, og som er fastgjort sikkert til bilens sæde. Derudover bør bilsædet have en fastgørelsessele eller et bånd til at holde din hund sikkert på plads under kørslen. Det er også vigtigt at vælge et bilsæde fra en pålidelig producent, der overholder de relevante sikkerhedsstandarder. Dette er du sikret ved at handle hos os. Både design og kvalitetsmæssigt vil vi dog anbefale KONG Travel produktern.

Findes der forskellige typer bilsæder til hunde?

Ja, der findes mange forskellige typer bilsæder til hunde. Nogle er designet til små hunde, mens andre er mere velegnede til store hunde. Nogle har en fast skålformet bund, mens andre har en mere fleksibel base, der kan justeres for at passe til forskellige bilmodeller. Der er også bilsæder til hunde, der har indbyggede sikkerhedsfunktioner for at beskytte din hund under kørslen. Det er vigtigt at vælge den rigtige type bilsæde til din hund, da det vil sikre både din hunds komfort og sikkerhed under kørslen.

Er bilsæderne til hunde komfortable for hunden?

Ja, bilsæder til hunde er designet til at være komfortable for din firbenede ven. De er typisk polstrede og har en blød overflade, så din hund kan sidde eller ligge behageligt under kørslen. Vi tilbyder også sikkerhedsseler, så din hund kan være sikkert fastgjort under kørslen. Det er vigtigt at finde en bilsæde, der passer til din hunds størrelse og vægt, så han eller hun kan få den bedst mulige komfort og støtte under kørslen. Husk at tage hensyn til din hunds behov og præferencer, når du vælger en bilsæde, så du kan give ham eller hende den bedste køreoplevelse.

Oplever du, at din hund gør meget på bilturene eller bare generelt? Så er et anti gø halsbånd med spray, lyd eller vibration en god investering. Med et anti gø halsbånd afvænner du din hund af med den dårlige vane effektvt.

Nemt at installere hundeudstyret til bilen

De fleste bilsæder til hunde er designet til at passe i de fleste biler og kan monteres på få minutter. Der er normalt ingen behov for værktøjer eller teknisk knowhow. Det er vigtigt at læse producentens instruktioner om installation og brug, så du kan sikre dig, at din hund sidder sikkert og komfortabelt under kørslen.