Lopper og flåter

Pages

Bekæmpelse af lopper og flåter

Bekæmpelse af lopper og flåter kan for mange virke som en umulig opgave. Vi kender alle til den frustration, der rammer én, når man finder en skovflåt eller loppe på sin hund eller kat. Hos Dyrenes Butik ønsker vi, at bekæmpelsen af lopper og flåter skal forløbe problemfrit. Derfor har vi specialiseret os i at finde de helt rigtige midler og produkter til dette. Til produkterne findes en specifik vejledning, hvis behovet er til det.

Produkter med forskelligt fokus

At komme lopper og flåter til livs er ikke altid den nemmeste opgave. Hvis din hund eller kat er ramt af lopper, er dit hjem det højst sandsynligt også. Til at hjælpe dig med at komme af med lopper i hjemmet, finder du på vores webshop loppefælden MyFleaTrap.

Foruden denne forhandler vi flåttange, luse- og loppekamme samt loppemiddel til både hund og kat. I forbindelse med anvendelse af loppemidlet er det væsentligt, at du er bevidst omkring din hunds vægtklasse, da produktet skal tilpasses herefter.

Har du yderligere spørgsmål, kan du til hver en tid ringe på tlf. 36 72 02 01 eller kontakte os på mail netbutik@centrumdyrehospital.dk