Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Legetøj

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 45

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hos Dyrenes Butik tror vi på, at det er vigtigt at aktivere og stimulere sit kæledyr. Både hund og kat har behov for at blive stimuleret såvel fysisk som mentalt. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af legetøj, der kan være med til at udfordre dyrenes sanser og herved udvikle sundere og mere veloplagte kæledyr.

Eksempelvis finder du Buster Food Cube og Buster SoftCube, der begge er aktivitetslegetøj til hunde i forskellige vægtklasser. Legetøjet fyldes med mad eller godbidder, og belønningen får din hund til at lege i timevis.

Bolde til enhver leg

Vi ved alle, hvor meget tid man kan bruge med en bold. Dette gælder også dyr. Hunde bliver meget stimuleret af at lege med en bold, og især hvis bolden er velegnet til formålet.

Hos Dyrenes butik har vi et bredt udvalg af bolde, alt lige fra KONG Sports Balls, til KONG AirDog Squeaker tennisbolde. Begge produkter er produceret, så de er skånsomme overfor hundens tænder og tandkød, og er fremstillet med ekstra tykke gummivægge så legetøjet er solidt nok til seriøse apporteringslege.Ydermere tilbyder vi Rogz Gumz bolde i forskellige størrelser og farver.

For yderligere information kontakt os da venligst på tlf. 36 72 02 01.