Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Legetøj

Hundelegetøj til din bedste ven

Hos Dyrenes Butik har vi alt det, du har brug for til at aktivere og stimulere din hund. En hund har nemlig behov for at lege, og det er derfor nødvendigt at have hundelegetøj, som din hund kan bide, snuse og lege med. Vores udvalg af hundelegetøj passer til alle vægtklasser og forskellige aktivitetsniveauer. På den måde finder du altid det legetøj, som passer perfekt til din hund. Ved at aktivere hunden med hundelegetøj, bliver den også mere træt fysisk og mentalt, hvilket ofte resulterer i en roligere hund.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 42

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Udfordring af hundens sanser

Legetøj udfordrer dyrenes sanser, og hundelegetøj kan derfor udvikle din hund til at blive et sundere og mere veloplagt kæledyr. Med vores BUSTER Food Cube får hunden en lille godbid, og denne belønning giver din hund lyst til at lege i timevis. Legetøjet fremmer også din hunds naturlige jagtinstinkter. Dit kæledyr kan for eksempel også udfordres med hundelegetøjet Buster DogMaze, der er designet som en labyrint. Her kan hunden først få foderet, når den har skubbet det ud til en af udgangene af labyrinten. Ved at bruge en labyrint til foderet, vil dit kæledyr tage længere tid om sit måltid, og du undgår dermed, at hunden kommer til at spise for hurtigt. Når din hund spiser langsommere, får den en bedre fordøjelse og mindre risiko for at få maveproblemer.


Skånsomme aktivitetsprodukter

Hunden kan også blive stimuleret ved at lege med bolde eller andet legetøj, hvor hundens kæber kommer i spil. Når hunden tygger, styrkes tandkødet og kæbemusklerne, hvilket også kan hjælpe med en god mundhygiejne. Vores produkter er fremstillet med hundens trivsel for øje, hvor alle produkter er skånsomme over for hundens tænder og tandkød. Skånsomt hundelegetøj sikrer en god leg med hunden og samtidig et legetøj, der kan tåle at blive bidt i. KONG Sports Balls er bolde med ekstra tykke gummivægge, hvilket gør dem solide til apporteringslege. Derudover har vi også forskellige legetov, som både kan bruges til apporteringslege eller lege for at styrke kæbemusklerne. Legetøjet KONG AirDog Squeaker Fetch Stick er kombinationen af to klassiske legetøj – nemlig tennisbolden og pivedyret, og den er derfor både god til at blive kastet med og bidt i.


Hjælp og rådgivning

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse legetøjet skal være, eller hvordan man optimalt bruger de forskellige produkter, skal du være velkommen til at henvende dig hos Dyrenes Butik. Vi er altid klar til at rådgive dig om, hvad der er bedst for din hund, og vi vil med glæde vejlede dig, så du får et produkt, som både du og din hund bliver glade for.