0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Advantage

Giv lopperne klø med Advantage Kat loppemidlerne
Ingen ønsker at få besøg af lopper, da de kan være vanskelige at bekæmpe, når først de er ankommet. Med Advantage til din kat, forebygger og behandler du loppeangreb.

 • Advantage Kat, 4+ kg

  Velegnet til behandling af katte mod lopper
  179,00 dkk
 • Advantage Kat 0 til 4 kg

  Velegnet til behandling af katte mod lopper
  174,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

2 vare(r)

Sådan virker Advantage loppemidlet til katte

Advantage loppemiddel til katte er et effektivt spot-on middel som hurtigt dræber lopper og loppelarver ved kontakt. Loppemidlet virker i op til 4 uger.

Når din kat færdes rundt i naturen, er der altid en chance for, at den vil få lopper. Hvis først disse lopper indtrænger i ens hjem, så er det en større opgave at få dem udryddet igen. Derfor anbefaler vi altid, at man regelmæssigt hver 4. uge giver sin hund og/eller kat loppemidler, som er forebyggende.

Med Advantage Vet får du både et loppemiddel som forebygger loppeangreb, men det er ligeså effektivt at bruge på katte og hunde, som allerede er blevet ramt af lopper. Midlet dræber nemlig alle lopper inden for 24 timer. Desuden dræber det også alle loppens æg og larver, og sørger for at dyrets pels de næste 4 uger ikke er interessant for parasitten. På den måde, virker Advantage utroligt effektvt, og sørger for at angrebene ikke kommer igen.

Vi anbefaler at man giver sin kat 1 pipette hver 4. uge, og at behandlingen ikke kun sker i foråret, sommeren og efteråret, men også om vinteren, for at sikre sig fuldstændigt mod lopper.

Advantage loppemiddel er egnet til voksne katte og killinger. Husk at vælge den rigtige variant, som er bestemt ud fra din kats vægt.

Sådan påfører du Advantage loppemiddel

1. Tag pipetten ud af æsken.

2. Hold pipetten lodret og vrid så låget af.

3. Vend herefter låget på hovedet, og brug låget til at bryde forseglingen.

4. Midt i mellem kattens skulderblade skal du sprede den pels til hver sin side, således at huden bliver synlig.

5. Hold pipettens spids direkte mod huden, og tryk et par gange, indtil at alt indholdet er røget ud.

For at behandlingen skal virke effektivt, skal væsken i direkte kontakt med huden og ikke bare ind i pelsen. Når du behandler din kat mod lopper, er det vigtigt, at du behandler alle husstandens dyr, da ubehandlede dyr kan bringe nye lopper indenfor.

Produktets effekt

 • Lopperne dræbes inden for det første døgn
 • Behandlingen forbliver effektiv i op til fire uger
 • Risikoen, for at loppeproblemerne genopstår, mindskes 

Advantage forbliver effektivt, selvom din kat bliver våd udenfor i regnen.

Adavantage til behandling af killinger

De fleste loppemidler er ikke egnet til bekæmpelse af lopper hos killinger. Men du kan dog anvende loppemiddel fra Advantage til killinger, som er otte uger eller ældre. Alternativt bør du rengøre hjemmet grundigt og vaske killingerne i lunt vand.

De fleste loppemidler er ikke egnet til bekæmpelse af lopper hos killinger. Men du kan dog anvende loppemiddel fra Advantage til killinger, som er otte uger eller ældre. Alternativt bør du rengøre hjemmet grundigt og vaske killingerne i lunt vand.

Udover flåt og loppemidler til katte, tilbyder vi også et bredt udvalg af kvalitets kattemad til alle slags katte.

Andre midler du kan tage i brug

Udover at behandle din kat med Advantage er det også en god idé, at du støvsuger grundigt i de indendørs omgivelser, som din kat færdes i, og efterfølgende smide støvsugerposen ud.

Du bør også huske at vaske tæpper, kurve og andre tekstiler, som din kat plejer at ligge på. Vask tekstilerne ved 60 grader, så du sikrer, at lopperne forsvinder.

Derfor er det vigtigt at bekæmpe lopperne

Det kan være hård omgang for din kat at blive angrebet af lopper. Udover, at lopperne er til stor irritation, blandt andet på grund af køen fra bidet, men det mest alvorlige er de sygdomme som loppen kan overføre.

Bliver din kat ofte ramt af lopper fordi den ikke får en forebyggende behandling regelmæssigt, så kan den udvikle allergi overfor loppens spyt, som giver katten stor kløe-irritation, Dette kaldes allergisk dermatitis og betyder at kun nogle få bid fra lopper, kan medføre en stærk kløe.

Lopper kan også være skyld i at katten får infektion fra bændelorm hvis den indtager en inficeret loppe som eksempelvis kan ske under soignering. 

De blodsugende parasitter lever som velkendt af at suge kattens blod, hvilket i større loppeangreb tilfælde kan føre til blodmangel.

En vigtig detajle omkring et loppeangreb er, at de synlige lopper faktisk kun udgør omkring 5% af hele angrebet af lopper. Det vil sige, at de resterende 95% enten befinder i kattens omgivelser (tæpper, hule, sofa) samt som loppeæg.

Dermed skal man først og fremmest behandle med Advantage Kat, som dræber alle lopper og æg på katten, og samtidig lave en større rengøring af hele boligen, hvor kattens foretrukne opholdssteder nedfryses.

Advantage Kat er utrolig effekt og virker med det samme.  Loppemidlet virker i op til 4 uger. Så snart lopperne kommer i kontakt med midlet og dens aktive stofter, så dør alle lopperne.og loppelarverne.