0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Frontline

Beskyt din kat mod lopper med Frontline
Her på siden tilbyder vi flåt- og loppemidler til din kat fra Frontline. Loppemidlerne er fremstillet til at forebygge og behandle din kat mod loppeangreb. Produkterne dræber de voksne flåter og loppper, samtidig med at de forebygger mod fremtidige flåter og lopper.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

4 vare(r)

Beskyt din kat med Frontline Kat loppemidler

Med vores Frontline loppemiddel til katte behandler og forebygger du flåt- og loppeangreb. Pipetterne går effektivt ind og dræber alle flåter og lopper samtidig med, at de sørger for at nye loppeæg og larver forebygges. 

Flåterne dræbes inden for 48 timer mens lopperne dræbes inden for 24 timer - og beskytter desuden mod nye flåtangreb i op til 4 uger og mod nye loppeangreb i op til 8 uger. Derfor anfabefales det, at man regelmæssigt behandler sin kat mod Frontline Combo Vet eller Pour on hver 4. uge.

Kattelopper er blodsugende parasitter som er i stand til at hoppe helt op til 30 cm, og derfor er det vigtigt også at behandle kattens omgivelserne såsom tæpper, kattehuler og lignende opholdssteder.

Selv, hvis du ikke opdager nogle lopper eller flåter på din kat, betyder det ikke, at den er gået fri. Parasitterne sætter sig nemlig kun på dyret når den skal suge blod, og ellers opholder de sig andre steder i huset. Har man derfor først konstateret lopper eller flåter hos sin kat, er det vigtigt at reagerer hurtigt. Blandt andet, bør man nedfryse alle kattens tæpper og møbler, og herefter bruge Frontline Spray til at spraye rundt i huset. 

Grundet boligernes centralvarme, og generelle mildere vintre, kan de blodsugende parasitter godt trives året rundt. For at undgå loppeangreb bør man derfor bruge Frontline kat produkterne hele året rundt og ikke kun i sommerperioden.

Forskellen på Combo Vet og Pour On

Vi tilbyder både Frontline Combo Vet og Pour On. 

Pour On udelukkende til forebyggelse af nye angreb, men ikke i tilfælde, hvor din kat allerede er ramt. Dette er fordi, at Pour On ikke dræber loppeæg, larver og pupper. 

Hvorimod Combo Vet både indeholder det aktive stof fipronil og også (s)-methopren, hvorved produktet både forebygger og behandler eksisterende angreb, og samtidig dræber loppernes æg, så der ikke opstår nye lopper..

Både Pour On og Combo Vet til katte er godkendt til brug på drægtige og diegivende katte. Loppemidlet kan også anvendes til killinger, fra de er 8 uger gamle. Killingerne bør dog veje mindst 1 kg før brug.

4 simple trin til at behandle din kat mod lopper

1. Frontline Kat skal påføres i kattens nakke.

2. Hold pipetten lodret, så væsken samler sig i den nederste del af pipetten. Knæk derefter spidsen af.

3. Skub kattens pels til hver sin side mellem dens skulderblade, så du kan se dens hud.

4. Placér spidsen af pipetten på kattens hud, og skub indholdet ud på et sted. Undgå altid kontakt med øjnene.

Herefter, vil indholdet selv sørge for at fordele sig over kattens krop og holde lopperne væk.