0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Frontline

Beskyt din kat mod lopper med Frontline
Her på siden tilbyder vi flåt- og loppemidler til din kat fra Frontline. Loppemidlerne er fremstillet til at forebygge og behandle din kat mod loppeangreb. Produkterne dræber de voksne flåter og loppper, samtidig med at de forebygger mod fremtidige flåter og lopper.

 • Frontline Combo kat, 6 stk

  Velegnet til behandling af katte mod lopper og flåter. Forebygger mod modne loppestadier i...
  329,00 dkk
 • Frontline Pour-on Vet kat 4 stk.

  Velegnet til behandling af katte mod lopper og flåter
  179,00 dkk
 • Frontline Spray hund kat Frontline Spray hund kat
  Tilbud
  spar 50,-

  Frontline Spray

  Loppemiddel-spray til hunde og katte

  Vejl. udsalgspris 199,00 dkk

  Fra 149,00 dkk

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

3 vare(r)

Beskyt din kat med Frontline Kat loppemidler

Med vores Frontline loppemiddel til katte behandler og forebygger du flåt- og loppeangreb. Pipetterne går effektivt ind og dræber alle flåter og lopper samtidig med, at de sørger for at nye loppeæg og larver forebygges. 

Flåterne dræbes inden for 48 timer mens lopperne dræbes inden for 24 timer - og beskytter desuden mod nye flåtangreb i op til 4 uger og mod nye loppeangreb i op til 8 uger. Derfor anfabefales det, at man regelmæssigt behandler sin kat mod Frontline Combo Vet eller Pour on hver 4. uge.

Kattelopper er blodsugende parasitter som er i stand til at hoppe helt op til 30 cm, og derfor er det vigtigt også at behandle kattens omgivelserne såsom tæpper, kattehuler og lignende opholdssteder.

Selv, hvis du ikke opdager nogle lopper eller flåter på din kat, betyder det ikke, at den er gået fri. Parasitterne sætter sig nemlig kun på dyret når den skal suge blod, og ellers opholder de sig andre steder i huset. Har man derfor først konstateret lopper eller flåter hos sin kat, er det vigtigt at reagerer hurtigt. Blandt andet, bør man nedfryse alle kattens tæpper og møbler, og herefter bruge Frontline Spray til at spraye rundt i huset. 

Grundet boligernes centralvarme, og generelle mildere vintre, kan de blodsugende parasitter godt trives året rundt. For at undgå loppeangreb bør man derfor bruge loppe- og flåtmidler til katte såsom Frontline Kat produkterne hele året rundt og ikke kun i sommerperioden.

Forskellen på Combo Vet og Pour On

Vi tilbyder både Frontline Combo Vet og Pour On. 

Pour On udelukkende til forebyggelse af nye angreb, men ikke i tilfælde, hvor din kat allerede er ramt. Dette er fordi, at Pour On ikke dræber loppeæg, larver og pupper. 

Hvorimod Combo Vet både indeholder det aktive stof fipronil og også (s)-methopren, hvorved produktet både forebygger og behandler eksisterende angreb, og samtidig dræber loppernes æg, så der ikke opstår nye lopper..

Både Pour On og Combo Vet til katte er godkendt til brug på drægtige og diegivende katte. Loppemidlet kan også anvendes til killinger, fra de er 8 uger gamle. Killingerne bør dog veje mindst 1 kg før brug.

4 simple trin til at behandle din kat mod lopper

1. Frontline Kat skal påføres i kattens nakke.

2. Hold pipetten lodret, så væsken samler sig i den nederste del af pipetten. Knæk derefter spidsen af.

3. Skub kattens pels til hver sin side mellem dens skulderblade, så du kan se dens hud.

4. Placér spidsen af pipetten på kattens hud, og skub indholdet ud på et sted. Undgå altid kontakt med øjnene.

Når pipetterne tages ud af blisterpakningen, er det vigtigt, at du holder dem lodret med spidsen opad. Slå forsigtigt på den øverste del af pipetten for at sikre, at indholdet forbliver og samles i den nedre tykke del.

Herefter skal du knække den øverste del af spidsen tilbage. Pelsen lige foran skulderbladene på katten skilles og behandlingsmidlet anbringes i huden i nakken, hvorefter loppe- og flåtmidlet fordeler sig ud over hele kæledyrets hudoverflade og ned i dets talgkirtler. Det er vigtigt, at du klemmer pipetten adskillige gange, så al væskeindholdet kommer ud og direkte ned på huden på et og samme sted.

Du kan muligvis se forbigående ændringer på pelsens udseende på applikationsstedet qua sammenfiltret og fedtet pels. Kæledyrets talgkirtler fordeler nu langsomt talgen, der indeholder loppe- og flåtmidlet, ud i resten af pelsen. Fordelingen af Frontline Kat medfører, at lus, flåter og lopper ikke nødvendigvis behøver at bide katten for at blive udsat for stofferne. Det skyldes, at flåter, lopper og lus lammes, så snart de kommer i kontakt med kattens pels.

Herefter, vil indholdet selv sørge for at fordele sig over kattens krop og holde lopperne væk.

Frontline mod flåter, lus og lopper

Frontline behandler og forebygger bid, irritation, kløe og ubehag fra lopper, lus og flåter på katte. Loppe- og flåtmidlet fås i forskellige udgaver og pakkeløsninger til kat og findes både i væske- og sprayform. Det er meget vigtigt, at du vælger behandlingstype alt efter din kats størrelse og vægt. Ved alle vores flåt- og loppemidler fra Frontline og Frontline Combo finder du en vejledning og beskrivelse af det enkelte produkt, så du er helt sikker på, hvordan præparatet skal anvendes på din hund eller kat. Loppemiddel og flåtmiddel til hunde må aldrig anvendes til katte eller omvendt, da dette kan medføre overdosering.

Foruden vores udvalg af loppe- og flåtmidler til katte, tilbyder vi veterinær godkendt kattefoder til alle slags katte uanset alder og behov.

Frontline Pour On og Frontline Combo loppemiddel og flåtmiddel til katte købes i pakker, hvori der findes små pipetter. En pipettes væskeindhold består af en dosis svarende til én behandling på din hund eller kat. Væskeindholdet indeholder to aktive stoffer, hvoraf det ene hedder Fibronil, og det andet hedder Methopren. Fibronil er i stand til at bedøve og slå lopper ihjel inden for 24 timer, efter at lopperne har været i kontakt og berøring med stoffet. Fibronil er samtidig i stand til at bedøve og slå flåter ihjel inden for 48 timer, efter at flåterne har været i kontakt med stoffet. Stoffet Methopren forhindrer loppeæg, larver og puppers mulighed for at udvikle sig.

Vigtig viden ved brug af behandlingsmidlet

Lopper lever desværre i bedste velgående hele året rundt. De er vilde med vores dejlige opvarmede huse, og derfor kan snylterne altid angribe vores hunde og katte. For at undgå kløe og irritation fra de små parasitter, bør du behandle din hund eller kat med Frontline Pour On eller Frontline Combo hele året. På den måde opnår du den bedste forebyggelse og behandling af de irriterende parasitter. Den bedste beskyttelse opnås ved at behandle kontinuerligt med flåtmiddel og loppemiddel hver fjerde uge på dit kæledyr. Hvis der er for lange perioder, hvor du ikke anvender præparatet, mindskes effekten af behandlingen.

Behandlingsmidlet fra Frontline må anvendes til katte fra de er otte uger gamle. Ved påførelse af præparatet er det det vigtigt, at du sikrer dig, at behandlingsmidlet appliceres på et område, hvor hunden eller katten ikke kan slikke det af samt sikre, at kæledyr ikke slikker hinanden på de behandlede områder.

De to stoffer i behandlingsvæsken er ikke skadelige for din hund eller kat. Du kan derfor roligt behandle med loppe- og flåtmidlet, da stofferne udelukkende virker som gift på ekto-parasitter, der er de ydre snyltere.

Dyrenes Butik anbefaler desuden, at du undgår rygning, spisning og drikkelse i forbindelse med behandling. Dette bør undgås for at sikre den bedst mulige hygiejne under påførelse.