0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kradsetræ

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi kvalitets kradsetræer fra markedets bedste producenter. Et kradsetræ er en naturlig og uundværlig del af kattens liv, da katte kradser i ting for at afmærke deres territorium. Katte bruger kradsetræer både som sove- og legeplads. Derfor er de ideelle til forskellige formål. Her på siden har vi en række forskellige kradsetræer, som din kat med garanti vil elske.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

14 vare(r)

Katte elsker kradsetræer

Udover, at katte bruger kradsetræ som en soveplads, så er det også en rigtig god måde at holde sin kat aktiv på indendørs. Katte elsker jo at kradse i ting og sager, så i stedet for, at din kat kradser og ødelægger dine møbler, så vil katten bruge sin energi på kradsetræet. Desuden elsker katte også at hoppe og klatre, hvilket kradsetræer jo er helt perfekt til.

 

Hvor skal man placere kradsetræet

 Placeringen af kradsetræet i hjemmet spiller også en vigtig rolle. Katte afmærker nemlig deres territorium af, så ved at placere kradsetræet lige midt i mellem dens kattebakke og madskål, har katten mulighed for at markere at dette territorium ejer den altså.

 

Hvilket kradsetræ eller kradsemåtte skal jeg vælge?

Hos Dyrenes Butik har vi valgt at tilbyde alt fra de helt simple kradsetræer til de lidt større kradsetræer, uden at det bliver vildt overdrevet. Har du en indekat, så bør du nok vælge et af vores større kradsetræer, idet indekatte har brug for mere aktivering end udekatte der render og jagter. Indekatte vil elske vores kradsetræ Dallas 69 Light Grey, da dette kradsetræ både har hule og hylder på forskellige højder, som katten kan udforske.

Kattekillinger har naturligvis ikke samme aktivitets behov som voksne katte, så har man kattekillinger, vil man nok skulle vælge et af de mere simple kradsetræer. Desuden vokser kattekillinger hurtigt, så de vil nok have behov for forskellige kradsetræer i løbet af deres opvækst.


Forskellige typer af kradsetræer og kradsemåtter

Hos Dyrenes Butik har vi en række forskellige kradsetræer. Nogle af vores kradsetræer fungerer udelukkende som kradse-station, hvorimod nogle andre fungerer både som soveplads, og legeplads. Vi har valgt at tilbyde de helt simple typer, samt de noget større kradsetræer, hvor katten kan udfolde sig lidt mere. Således kan alle katteejere få lige netop det kradsetræ, som passer til deres behov.

Desuden tilbyder vi også en række praktiske kradsemåtter, som både kan lægges på gulvet eller hænges op på væggen.

 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du er i tvivl om, hvilket kradsetræ der vil passe bedst til lige netop din kat.