0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kattelem

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi to forskellige kattelemme. Begge kattelemme giver katten den frihed, at den altid kan gå ind og ud. Dog er den ene kattelem chipstyrede, hvilket giver din kat lidt mere frihed, da man aldrig behøver låse kattelemmen, så katten altid kan låse sig selv ind. Den anden kattelem er låsebar, så lader man altid den være åben, har katten naturligvis samme frihed, men ønsker man at lukke kattelemmen, for eksempel grundet ferie, så er den chipstyrede lidt smartere, da den låser og åbner automatisk, når katten vil ind eller ud.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

2 vare(r)

Hvorfor skal jeg bruge kattelem?

Først og fremmest giver kattelemme, ens katte mulighed for mere bevægelsesfrihed, hvilket resulterer i en forøget livsglæde hos katte, derfor anbefaler vi altid kattelemme til katteejere.

En kattelem giver din kat meget mere frihed, da kattelemme gør det muligt for katte at bevæge sig frit mellem at være indendørs og udendørs, uden at der skal være nogen hjemme, eller klar ved døren til at lukke sin kat ind eller ud hele tiden.

Har du en travl hverdag, er kattelemmen helt oplagt til dig, da det giver mere fleksibilitet og du dermed ikke behøver at være hjemme til at lukke din kat ud og ind, for katte elsker at kunne bevæge sig frit rundt i naturen.

Har du derimod en indekat, eller en kat som bare generelt opholder sig meget indendørs, så er kattelemme naturligvis ikke et must.

Hvordan ved jeg om kattelemmen vil passe i min dør eller væg?

Vores kattelemme passer til stort set alle døre, uanset om den er lavet af massivt træ, metal eller belagt med finér. Så du kan sagtens montere vores kattelemme i eksempelvis vægge af enten mursten, gips, træ eller beton.

 

Hvor kan jeg montere min kattelem?

Vores kattelemme kan monteres i al slags træ, glas og andet murværk. Når du vælger placeringen af kattelemmen er det vigtigt, at du tager højde for om det pågældende sted er særlig hårdt udsat, så du slipper for at det trækker ind. Samtidig bør kattelemmen også placeres et sted, hvor det er bekvemt for katten, og hvis muligt, hvor der er afdækket, så der ikke er store vejrmæssige påvirkning. 

Når du har valgt det mest ideelle sted, at placere kattelemme, så er det bare om at bore et hul i væggen eller døren, der passer til din kattelem, hvorefter du nemt kan montere kattelemmen. Vejledninger til montering medfører naturligvis.

Er du i tvivl om, hvilken kattelem du bør vælge, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os med de spørgsmål du måtte have.

Vi har naturligvis også andet tilbehør til din kat. Se vores store udvalg af alt slags tilbehør til katte.