0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kølemåtte og Køleveste

Køb Køleveste & Kølemåtte til hunde her
Hunde kan ikke svede ligesom mennesker, og derfor reguleres deres kropstemperatur ikke, når det bliver varmt. Det kan resultere i at hunde får hedeslag. Derfor tilbyder vi køleveste og kølemåtter til hunde, som hjælper med at nedkøle dem.

 • Kølemåtte til hunde Kølemåtte til hunde
  Tilbud
  spar 7,35

  Kølemåtte til hunde

  Fås i alle størrelser. Kølemåtten er effektiv til at køle hunde på varme dage

  Vejl. udsalgspris 49,00 dkk

  Fra 41,65 dkk

 • Trixie Kølevest

  Perfekt til gåture i varmen. Fås i 4 størrelser

  Vejl. udsalgspris 109,00 dkk

  Fra 79,00 dkk

 • Hurtta Kølevest til hunde

  Vi har dem i alle størrelser. Kølevesten er perfekt til gåture, leg og træning i sommervarmen.
  249,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

3 vare(r)

Et køligt underlag til hunden er vigtigt i sommervarmen

Hos Dyrenes butik har vi naturligvis kølemåtter til hunde. I modsætning til os mennesker, så kan hunde ikke svede, og derfor reguleres deres kropstemperatur ikke, selv på varme dage. Dette kan resultere i at hunde får hedeslag, hvilket i værste tilfælde kan ende fatalt. Derfor er det utroligt vigtigt at hjælpe din hund med at blive nedkøligt. Her på siden har vi en række køleveste og kølemåtter til hunde, der sørger for, at din hund holder en behagelig og sund kropstemperatur selv på varme dage.

På sommerdage, hvor temperaturerne er højere end normalt, kan hunde meget nemt få det alt for varmt. Dette kan et underlag såsom en kølemåtte, køletæppe og en kølevest hjælpe på, da disse produkter afkøler din hund og sørger for at hunden bevarer en sund og behagelig kropstemperatur. En kølemåtte og kølevest har også den fordel, at du sparer mange penge på elektricitet, da du ikke behøver at tænke på at købe aircondition eller blæsere for at din hund kan holde varmen ud. Se alt vores tilbehør til hunde, hvor vi også tilbyder drikkeflasker til sommervarmen.

 

Køletæppe og kølemåtte til din hund

Vores kølemåtter / køletæpper fra vores populære mærke Trixie, afkøler din hund uden, at du skal tilsætte vand eller bruge elektricitet. Tæppet køler i flere timer ad gangen og bliver klar til køling igen efter en kort pause. Køletæppet fungerer ved, at hunden lægger sig ovenpå tæppet. Trixie kølemåtten kan foldes sammen, så den fylder meget lidt, hvilket er perfekt, når du er på farten og skal have hund eller kat med. Den kan desuden også anvendes som underlag på senge, i bilen og i hundesengen. Tæppet kan nemt tøres af med en fugtig klud. Kølemåtten er også super brugbar hvis du har en kat. Måtterne fås i mange forskellige størrelser, så du kan finde den der passer til din hund.

 Har du brug for en ny hundeseng? Se vores udvalg af hundekurve lige her.

Køleveste til hunde – ideel til gåture på varme dage

Vores køleveste til hunde, er fra mærket kvalitetsmærket Hurtta. Den sørger for effektiv køling, så din hund kan opretholde en behagelig og sund kropstemperatur, selv på de varme sommerdage. 

Kølejakken er ideel til gåture og til træning på varme dage, den er nemlig slidstærk. 

Først dyppes vesten i koldt vand, så vrider man den op, og så er den klar til effektiv køling, som giver velvære på varme dage for din hund. Hurrta Kølevest beskytter desuden hjerte- og brystområdet, som er essentielt for kredsløbet. Kølejakken er blå og fås i mange størrelser - har vi ikke din størrelse, så kan vi sagtens skaffe det.

Her kan du desuden se vores store valg af kvalitetsfoder til hunde i alle størrelse og med særlige foderbehov.

Størrelsesguide til kølevestene 

Bemærk: Når du måler din hund omkring brystkassen, så tag et løst mål, da brystkassen udvider sig under træning og på gåture. I forhold til halsmål, så er der målt nederst på hundens hals, lige før ryggen og skulderen. 
Vores størrelsesguide er eksempler på hunderacer, men de kan dog godt variere i størrelserne alligevel, så det er naturligvis vejledende. 

SMALL: UDSOLGT Cavalier king charles spaniel og de racer der har nogenlunde samme størrelse

Halsmål ca. mellem 33 og 37 cm - Brystmål mellem 45 og 51 cm

 

MEDIUM: Cocker spaniel og kooikerhondje, samt lignende størrelse hunderace

Halsmål ca. mellem 38 og 44 cm - Brystmål mellem 52 og 61 cm

 

LARGE: Border collie, boxer, schæfer, labrador, og golden retriever 

Halsmål ca. mellem 45 og 49 cm - Brystmål mellem 62 og 71 cm

XL - UDSOLGT 

XXL -  Berner Sennenhund & Granddanois og andre meget store hunde

Halsmål  72 cm og brystmål 106 cm i omkreds

 

Bemærk: Det er vigtigt, at din hund ikke bærer kølejakken efter at køleffekten er færdig. Alt afhængig af vejr og type hund, så varierer køleffekten også. Man siger at den kølende effekt varer alt fra 1 til 2 timer. Derefter begynder den at have modsætte effekt, da den varmer hunden endnu mere op. HUSK, derfor at dyppe vesten i vand hver 1,5 time ca. Vesten er ideel til gåture, og udendørs leg, da de som regel ikke overgår 2 timer.

Se videoen fra Hurrta, hvis du er i tvivl om, hvordan man anvender kølevesten.