0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kattegrus

Kattegrus af bedste kvalitet til lave priser
Ingen synes at en lugtende kattebakke er behageligt, heller ikke din kat. Derfor tilbyder vi kun klumpende kattegrus af bedste kvalitet, som sikrer en dejlig frisk duft. Vi sørger for levering direkte til døren, da vi godt ved at gruset er tungt.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

9 vare(r)

Sådan anvender du kattegrus bedst

Det er vigtigt, at du fylder kattebakken ordenligt op, efter at du har rengjort, som vi anbefaler man gør 1-2 gange om måneden. Fyld bakken op med ca. 10 cm kattegrus første gang. Fjern dagligt de små klumper som opstår under brug. Resten af gruset holdes friskt på denne måde.

1. Hold kattetoiletet rent,ved dagligt at fjerne klumper fra bakken.
2. Hav altid omkring 5 cm grus i bakken.
3. Rengør bakken med varmt vand og sæbe 1-2 gange om måneden. Gælder kun ved højkvalitets kattegrus såsom Ever Clean.
4. 
Som hovedregel siger man, at der skal være max 2 katte pr. kattebakke. Nogle katte vil dog ikke dele og så er man nødt til at have 1 per kat.
5. Plácer ikke kattens toliet et varmt sted, fx ved siden af tørre/vaskemaskine.
6. Placér bakken et roligt sted, så katten kan få ro og fred - det skal naturligvis være tilgængeligt.
7. Katte behøver ikke "potte" træning. Hav tiltro til at din kat nok skal finde ud af det af sig selv.

Tilvæn din kat det nye kattesand

Lad selv din kat vælge, hvilken variant den ønsker. Det afhænger af flere ting. Har du eksempelvist en langhåret kat, så anbefaler vi Everclean Litterfree Paw, som indeholder pudder der gør at gruset ikke hænger fast i den lange pels. Har du derimod flere katte, som bruger samme kattebakke, så anbefaler vi everclean multiple cat.

Når du anvender nyt kattegrus for første gang er det vigtigt, at du giver katten tid til at vende sig til sandet. Det er vigtigt, at du fylder kattebakken ordenligt. En god tommelfinger regel, er at fylde kattetoiletet op med ca. 10 cm grus første gang, og at der hele tiden er minimum 5 cm grus i bakken.

Vigtigt med en ren kattebakke

Katte er meget renlige dyr, så hvis man forventer, at den skal bruge ens kattebakke, så er det vigtigt at holde gruset rent og friskt hele tiden. Dette gøres blandt andet ved at fjerne de små klumper dagligt, som opstår under brug. Det klumpende kvalitetsgrus, gør det heldigvis let at fjerne klumperne med en skovl. 

Alt vores kattegrus er af høj kvalitet, og derfor behøver du kun at rengøre bakken 1-2 gange om måneden med vand og sæbe. 

Sørg også for, at der altid er mindst ca. 5 cm grus i kattebakken hele tiden. 

En frisk kattebakke er både sundere for dig og din kat, men det gør også, at din kat føler sig mere tilpas og glad. 

Desuden tilbyder vi også et stort udvalg af kattemad til alle slags katte uanset race, allergier og andre behov.

Klumpende kattegrus af høj kvalitet

Vi tilbyder kun klumpende kattegrus af meget høj kvalitet, hvilket gør det let at fjerne klumperne med en lille skovl. Når du køber Everclean sparer du ligeledes tid, idet du slipper for at tømme kattens toilet hver gang du skal rengøre den, da du kun skal fjerne de klumper som gruset har dannet, efter du har rystet kattebakken.

Når du smider grusset ud, er det vigtigt, at du ikke skyller det ud i dit toilet. Samtidigt er det også vigtigt at vaske hænder efterfølgende. Dette gælder især gravide kvinder som helst ikke tømme bakken.

Mange vælger at bruge engangshandsker, når de skal rengøre bakken, hvilket er det mest hygiejniske valg.

Vi tilbyder forskellige klumpende kattegrus med forskellige dufte og egenskaber fra Ever Clean. For eksempel har vi Lavendel duft, eller Spring Garden som efterelader en dejlig efterårsduft, og mange andre, men er man ikke til parfume, så har vi "unscented" som er parfumefri.

Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og vi leverer lige til døren, for vi ved godt, at det kan være tungt at bære.

Af  erfaring, ved vi, at der er kæmpe forskel på kvalitetsgrus og det billige grus - ikke kun for hjemmets duft, men også for katten og rengøringspligterne. Derfor tilbyder vi kun højkvalitets kattesand, da det er de ekstra penge værd.

Har du spørgssmål vedrørende, hvilket slags kattegrus der ville passe bedst til din kat, så er du velkommen til at kontakte os.