0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kattegrus

Hos Dyrenes Butik tilbyder vi naturligvis også kattegrus. Uanset, hvilken slags kattegrus du vælger til din kat, kan du være sikker på, at kattegruset er af utrolig høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hver enkelt kattegrus pakke vi udbyder, har forskellige egenskaber og dufte, hvoraf nogle af varianterne er parfumefri, således, at du kan få lige netop det kattegrus der passer bedst til dig og din kat.  Du kan læse meget mere om, hvert enkelt variants specifikke egenskaber, ved at klikke dig ind på produkterne.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

10 vare(r)

Nyt kattegrus

Når du anvender nyt kattegrus for første gang er det vigtigt, at du giver katten tid til at vende sig til sandet. Det er vigtigt, at du fylder kattebakken ordenligt. En god tommelfinger regel, er at fylde kattebakken op med ca. 10 cm kattegrus.


Vigtigt med en ren kattebakke

Det er vigtigt at holde kattegruset rent og friskt hele tiden og dette gøres ved at fjerne de små klumper som opstår under brug. Sørg for, at der altid er mindst ca. 5 cm kattegrus i kattebakken hele tiden. 
En frisk kattebakke er både sundere for dig og din kat, men det gør også, at din kat føler sig mere tilpas og glad. 


Høj kvalitets kattegrus

Vi tilbyder kun klumpende kattegrus af meget høj kvalitet, hvilket gør det let at fjerne klumperne med en lille skovl. Når du anvender dét kattegrus vi tilbyder, sparer du ligeledes tid, idet du slipper for at tømme kattebakken hver gang du skal rengøre den, da du kun skal fjerne de klumper som gruset har dannet, efter du har rystet kattebakken.

Når du smider kattegrus ud, er det vigtigt, at du ikke skyller det ud i dit toilet.
Som hovedregel siger man, at der skal være max 2 katte pr. kattebakke. Nogle katte vil dog ikke dele og skal dermed have deres egen kattebakke.

Har du spørgssmål vedrørende, hvilket slags kattegrus der ville passe bedst til din kat, så er du velkommen til at kontakte os. 

Husk, at vi også tilbyder et stort udvalg af kattemad til alle slags katte uanset race, allergier og andre behov.
Ligeledes, tilbyder vi også et stort udvalg af kattelegetøj.