0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ever Clean

Ever Clean kattegrus er af bedste kvalitet med fremragende egenskaber.Ever Clean fremstiller mange forskellige typer kattegrus, som alle sammen har unikke egenskaber der er specielt tilpasset efter dit og din kats behov. Ever Clean har eksempelvist lavet kattegrus, hvis du har en korthåret eller langhåret kat, eller hvis du har en eller flere katte. Uanset, hvilken type Ever Clean du vælger, kan du være sikker på at det fjerner al dårlig luft. Derudover har Ever Clean en fantastisk klumpdannende evne og er næsten helt støvfri. Ever Clean tilbyder også både med parfume og parfumefri kattesand. Sandet leveres i praktisk kartonemballage med et håndtag. Klik ind på de forskellige Ever Clean varianter for at læse, om deres unikke egenskaber.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

9 vare(r)

Stort udvalg af Ever Clean


For at passe til forskellige katte med forskellige behov har Ever Clean udviklet en række forskellige varianter af kattegrus. Ligeledes, laver de også kattegrus til katteejere, som har mere end én kat, hvor der er behov for lidt "hårdere" anvendelse. For dem, der kan lide en dejlig duft af lavendel, er der Ever Clean Lavendel, der er også en variant med havduft. Der er naturligvis også kattegrus tilpasset langhårede katte og kattegrus til dem, der har følsomme overfor parfume. 

Hvorfor anvende Ever Clean?


- Støver meget lidt
- Fås i forskellige versioner, der passer sig til alle slags katte alt efter behov
- Fantastisk klumpdannende evne
- Forhindrer dårlig lugt


Ever Clean indeholder aktivt kul, hvilket er hvad der hjælper med at indfange og neutralisere molekylerne, der forårsager dårlig lugt.

Ever Clean efterlader klumper i sandet, som er med til at skabe et sundt og rent miljø for din kat, da man let kan spotte og fjerne afføringen fra kattebakken med en spade.

Ever Cleans indhold af Bentonite gør at kattegruset indkapsler lugt meget effektivt og har en høj absorptionsevne, hvilket gør den populær hos både katte og katteejere. Husk, at kattesand med bentonitler ikke bør skylles ned i toilettet, men sorteres som brændbart.

Anvender du almindeligt kattegrus vil du opleve at urinen trænger igennem kattegruset, dette undgår du med Ever Clean kattegrus.

Kattegruset indeholder kun naturlige mineraler. Ever Clean har eksisteret siden 1987 og har været en succes fra starten. I sammenligningstest rangerer de ofte højt.