0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kornfrit kattefoder

Vores kornfrit kattefoder er sammen helt naturligt for at skabe allergivenligt mad til katte som ikke tåler korn. Vi tilbyder kattemad uden korn fra en håndfuld forskellige mærker, herunder Virbac og Carnilove, hvor du er garanteret utrolig høj kvalitet af kød, fisk og andre råvarer. I vores kornfrie kattemad, er der ikke tilsat en masse spildprodukter, såsom blandet andet hvede og majs. Der bliver i stedet tilsat betydeligt mere kød, frugt og olier i forhold til traditionelt kattemad. Da katte naturligt er kødædere, har de også brug for meget kød og kun en lille del af frugt og grønt. Her på siden finder du alt vores kornfrit kattefoder.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 23

  1. 1
  2. 2

Kornfrit kattefoder er sundere og bedre for katte

Da katten altid har været en kødæder, har den netop også brug for en kost, som tager forbehold for dette. Derfor har mærker som blandt andet Virbac og Carnilove fremstillet kattemad uden korn, som i stedet har et natuligt højt indhold af animalsk protein som er langt mere nærings givende, sammenlignet med planteproteiner. 

Der er adskillige årsager til, at kornfrit kattefoder er bedre for katte. Katte er faktisk et af de få kæledyr som udelukkende kan leve af en kost bestående af ren kød. Kattens nyrer er utrolig gode til at udnytte samtlige af de vigtige næringsstoffer som kød og knogler indeholder. 

Faktisk er kattens fordøjelsessystem ikke lavet til at kunne omsætte vegetabiliske madkilder, hvilket betyder at langt det meste kattemad, ikke er egnet til katte. Og netop derfor fremstillet mærker som Virbac udelukkende kornfrit kattefoder, hvor man har skiftet de vegetabilske madkilder ud med højt animalsk protein, som gør det let for katten at fordøje.

Det bedst egnede kattemad bør derfor nærmest udelukkende bestå af animlaske proteiner.

Kattemad uden korn

Her på siden kvalitets kattemad som ikke indeholder korn. Vores kattefoder indeholder kun de bedste råvarer og har et enormt højt indhold af animalsk protein, som appellerer til kattens naturlige instinkter.

Vores kattemad uden korn varirer alt efter hvilket foder, men indeholder typsik omkring 85% kød og kun 15% frugt og grønt, hvilket giver katten en kødbaseret kost, som den har brug for, da katte ikke selv kan producere taurin i kroppen. Vigtigheden af at din kat får meget kød, er nemlig grundet kødets høje indhold af taurin. Får din kat ikke taurin, kan din kat få livstruende sygdomme, såsom hjerteproblemer og nyresvigt, hvilket kan påvirke dens evne til at formere sig i form af manglende fertilitet og aborter. Derfor er det utroligt godt at vælge kornfrit kattefoder, da der i stedet er et højt indhold af animalske proteiner, som katte har behov for.

Katte elsker at man varierer deres kost, så du kan eventuelt supplerer dit kornfrie kattemad, med noget vådfoder, som vi også har et stort udvalg af, og ligeledes i højeste kvalitet. Alt vores kattemad er nøje udvalg af vores dygtige AniCura dyrlæger, således at vores kunder altid er garanteret foder, der er bedst for deres kæledyr.

Udover kattemad uden korn, tilbyder vi også en masse tilbehør og legetøj til katte