0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Slanke- og light diæt

Her på siden tilbyder vi et bredt udvalg af light diæt produkter og slankefoder til katte. Hvis din kat lider af overvægt og har svært ved at opnå en mæthedsfølelse under fodring, kan det være nødvendigt med slankefoder.  Det er vigtigt, at du tager hånd om din kat, hvis du ser tegn på, at dens kropssammensætning udvikler sig forkert. Da man kan købe utallige antal af forskelligt slankefoder til katte, er det altid en god idé, at du sætter dig grundigt ind i, hvad der er bedst for netop din kat. Hvis du er i tvivl om, hvilket slankefoder der er den bedste løsning for din kat, er du altid meget velkommen til at kontakte Dyrenes Butik for råd og vejledning. Vi forhandler light diæt produkter og slankefoder til katte fra kvalitetsmærker som Royal Canin, Hill’s, Virbac, VetPro og Specific.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 18

  1. 1
  2. 2

Mange katte er overvægtige

Rigtig mange katte er overvægtige, hvilket kan give helbredsproblemer såsom gigt, gangbesvær og smerter. Mange katteejere opdager først, at deres kat er overvægtigt, når katten er tydeligt besværet i form af vejrtrækningsproblemer eller får smerter i leddene. 

Overvægten skyldes som regel overfodring og for lidt motion – det er derfor et menneskeskabt problem. Netop derfor er det vigtigt, at der kommer mere fokus på vores fodring af vores kæledyr.

Nyt kattelegetøj er et must til overvægtige katte, da overvægten jo skyldes for lidt motion. Der skal stadig cuttes ned på fodringen, men motionen skal også forøges, derfor har vi et bredt udvalg af legetøj til katte, så du med garanti kan finde noget nyt legetøj, som din kat vil finde interessant.

Er din kat overvægtig?

Den letteste måde at se om din kat er overvægtig på er ved at mærke på dyret. Kør din hånd henover kattens brystkasse og ned langs siden. Her skal du tydeligt kunne mærke kattens ribben. Kan du ikke det, så tyder det på at din kat er overvægtig og så er det vigtigt at påbegynde et slankeforløb for din kat.


Der findes meget slankefoder til katte, som er produceret til at øge energiomsætningen i kattens krop samtidig med, at der opretholdes en mæthedsfornemmelse hos din kat. Sørg for at din kat gennemgår et sundt slankeforløb og dermed ikke gennemgår et for stort vægttab på kort tid. Slankefoder er rigtig godt hertil. 

På trods af, at din kat er overvægtig, fortjener den stadig en godbid en gang i mellem, derfor sælger vi nærende godbidder, så din kat en sjælden gang i mellem kan få godbidder.

 

Sådan slanker du din kat?

Et nedsat energiindtag er den vigtigste faktor indenfor vægttab hos katte. Det kan være svært at sikre et lavt energiindtag samtidig med, at din kat holdes mæt og får den nødvendige næring af vitaminer og mineraler. Slankefoder til katte er derfor lavet med henblik på at sikre en optimal mæthed samtidig med at energiindholdet er væsentligt lavere end ved normalfodring.

For at sikre en optimal mæthedsfornemmelse benyttes et højt fiberindhold. En del af fibrene skal være fermenterbare såsom FOS og roetrævler, da disse er optimale for en god fordøjelse og nedsætter hastigheden for passagen af fodret i tarmen. Dette giver tarmen mulighed for at optage kulhydraterne over en længere tid og dermed sikre et jævnt blodsukker lang tid efter indtag af måltidet.

Udover slanekfoder til katte, har vi naturligvis også kattemad til alle slags katte med diverse formål.