Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Slanke- og light diæt

Slanke- og light diæt til din hund

Hvis din hund lider af overvægt og har svært ved at opnå en mæthedsfølelse under fodring, kan det være nødvendigt med slankefoder. Hos Dyrenes Butik tilbyder vi et bredt udvalg af light diæt produkter og slankefoder til hunde i alle aldre og størrelser. Det er vigtigt, at du tager hånd om din hund, hvis du ser tegn på, at dens kropssammensætning udvikler sig forkert. Det er muligt at købe et hav af forskellige light diæter og slankeprodukter til hunde, og derfor er det altid en god idé, at du sætter dig grundigt ind i, hvad der er bedst for netop din hund. På den måde får hunden den rette behandling og opnår hurtigere dens idealvægt. Hvis du er i tvivl om, hvilket foderprodukt der er den bedste løsning for din hund, er du altid meget velkommen til at kontakte Dyrenes Butik for råd og vejledning. Vi forhandler light diæt produkter og slankefoder til hunde fra kvalitetsmærker som Royal Canin, Hill’s, Virbac, VetPro og Specific. Læs mere om de enkelte produkter ved at klikke ind på dem her i webshoppen.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 22

  1. 1
  2. 2

Fuldfoder af høj kvalitet

Hos Dyrenes Butik går vi højt op i kvalitet. Derfor kan du altid være sikker på, at vores diætfoder til hunde er udviklet af de bedste eksperter på området og indeholder alle de gode næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Foderet består af alt det, din hund har brug for i hverdagen for at opnå en god og sund vægtreducering. Slankefoder til hunde har begrænsede kalorier, men et højt fiberindhold. Det høje fiberindhold øger volumen i mavesækken og giver en øget mæthedsfornemmelse. Dermed nedsættes sultfølelsen hos din hund i længere tid.
Det er ikke kun på foderområdet, du bør sætte ind, når din hund skal slanke sig. Sørg også for, at du får leget med din hund og går nogle lange ture med den. På den måde giver du hunden mulighed for at være aktiv og bruge sin energi, hvilket har en positiv indflydelse på vægtreduceringen.


God spiseoplevelse trods vægttab

Selvom din hund skal på slankekur, skal det stadigvæk være en rar oplevelse for hunden at blive fodret. Derfor indeholder vores diætfoder gode og sunde råvarer, der sikrer en lækker smag og konsistens samtidig med, at foderet fremmer vægttab. Husk, at det altid er individuelt, hvordan hunde skal fodres i forbindelse med en vægtreducering. Ser du ikke en forandring i hundens kropssammensætning efter ca. fire uger, bør du muligvis fodre hunden anderledes. Kontakt eventuelt din dyrlæge for råd og vejledning.


Vedligeholdelse af hundens idealvægt

Når hunden har nået sin idealvægt, gælder det om at vedligeholde vægten. Det kan være svært for både hund og ejer. Derfor kan du købe fuldfoder hos Dyrenes Butik, der egner sig specifikt til hunde, der skal holde idealvægten. Med foderet kan du holde styr på hundens vægt og dermed blive på et godt og sundt vægtniveau. Vedligeholdelse af idealvægten er vigtig for at understøtte et langt, sundt og godt hundeliv. Det er vigtigt, at du ikke skærer ned på gåture og fysisk aktivitet, da hunden fortsat har brug for at bevæge sig og have et aktivt liv. Leg og bevægelse er højt værdsat hos de fleste hunde, og det gælder om at holde fast i de vaner, selvom hunden har opnået sin idealvægt.