Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Legetøj

Kattelegetøj til stimulering af din kats sanser

Det er vigtigt at aktivere og stimulere sin kat. Det gælder både fysisk og mentalt, da det har stor betydning for din kats udvikling, sundhed og intelligens. For at sikre, at din kat vedbliver sund, frisk og veloplagt, er det vigtigt hele tiden at udfordre dens sanser. Du kan nemt underholde og aktivere din kat med forskelligt kattelegetøj. Katte er et legesygt dyr, og derfor bør din kat også have forskelligt udstyr at lege med, så den ikke bliver rastløs. Hos Dyrenes Butik forhandler vi alt inden for sjovt, farverigt og sødt kattelegetøj, der aktiverer din kat og stimulerer dens hjerne samt intelligens. Samtidig er kattelegetøj en god måde at holde din kat beskæftiget på, når katten er alene hjemme. Du mindsker risikoen for, at katten kommer til at kede sig og lave ulykker i hjemmet. Her i webshoppen finder du et stort sortiment af kattelegetøj til katte i alle aldre og størrelser.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 24

  1. 1
  2. 2

Katten efter musen

Af natur er de fleste katte glade for at bevæge sig og bruger nemt meget tid på at jage mus. Fangelegen appellerer til kattens naturlige instinkter og stimulerer kattens sanser. Hos Dyrenes Butik bakker vi op om aktivering af de naturlige instinkter hos dyr, og derfor finder du et bredt udvalg af kattelegetøj, der netop har det til formål. Vi tilbyder blandt andet et stort udvalg af bolde med bjælder. Lyden fra bjælderne får hurtigt kattens opmærksomhed og giver den lyst til at lege og jage bolden. Leg med boldene er god motion for katten og opfylder dyrets instinktive behov for at forfølge, jage og fange et bytte. Derudover tilbyder vi sjove drillepinde, der fungerer som små fiskestænger, hvor der er fæstnet et tøjdyr på enden af snoren. Med drillepindene kan du nemt hygge med din kat og aktivere den med sjov fangeleg i lang tid. Vi forhandler desuden spændende laserlys til inaktiv leg med katten, foderdispensere, tøjdyr i slidstærke materialer og udfordrerende snackbolde, der gør måltidet sjovt og anderledes.


Brug forskelligt aktivitetsudstyr

De fleste katte finder alle former for legetøj sjovt og underholdende. Katte synes også, at det er sjovt at lege med dens ejer, hvilket samtidigt styrker jeres bånd. For ikke at risikere, at dyret bliver træt af udstyret og begynder at kede sig med det, kan det være en god idé at veksle mellem, hvad der er tilgængeligt for katten. Sørg for at have et stort udvalg af legetøj at vælge mellem. På den måde kan du skifte med, hvad der skal være fremme og tilgængeligt for katten at lege med. Gem noget af udstyret væk i nogle perioder og tag det så frem igen, når der er gået et stykke tid. Så føler katten, at det er noget nyt og mere spændende legetøj, der pludseligt kommer frem. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst aktiverer netop din kat, er du altid velkommen til at kontakte Dyrenes Butik. Vi guider dig gerne til, hvordan du bedst undgår kedsomhed hos din kat.