Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Snack og godbidder

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

11 vare(r)

Mangler du lige det ekstra til din kat, så er Dyrenes Butik stedet for dig. Vi har et bredt udvalg af nærende snacks og godbidder til alle katteracer.

Hos Dyrenes Butik i Rødovre finder du lige det, der matcher din kats behov. Vi forhandler adskillige slags hundekiks, tørret og presset ben samt knudeben og træningsgodbidder.

Vores sortiment af snacks og godbidder findes i forskellige mængder, og du bestemmer selv mængden af varerne.

Vi mener, at også snacks og godbidder bør være sunde og nærende, og derfor har vi et tæt samarbejde med vores leverandører. Blandt vores nuværende leverandører er Planet Pet Society og Hills, der begge producerer sunde godbidder og tørret snacks.

Specielle behov hos din kat

Har du en kat, der lider af allergi så prøv Hypoallergenic, der ligeledes er anvendelige til mave-tarmlidelser. Godbidderne har et lavt energiindhold på grund af et lavt fedtindhold og et højt fiberindhold.

Foruden godbidder til katte med allergi har vi et stort udvalg af tørret og frysetørret snacks, der både kan fås med tun, kyllingelever og Fulu fisk.

Dyrenes Butik tilbyder et stort udvalg af sundt foder til din kat. Har du spørgsmål vedrørende kattemad og godbidder, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 36 72 02 01.