Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kattefoder

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. »

Hos Dyrenes Butik kan du finde kattemad til alle slags katte. Vi går højt op i, at alle katte får det bedste og mest nærende kattemad. Derfor er vores kattemad fyldt med alle de gode ingredienser og næringsstoffer, som din kat har brug for i dagligdagen. Ordentlig mad til din kat spiller en rolle for et godt, langt og sundt katteliv. I vores webshop kan du finde et bredt sortiment af kattemad foder. Vi har kattemad til killinger, voksne og senior katte. Lider din kat af sygdom, eller har den helt særlige behov, så har vi også et stort udvalg af kattemad til katte med specielle behov. Foruden kattemad finder du også diverse tilbehør, produkter og legetøj til din kat. 

Giv din killing det rette foder  

Det er svært at stå for en sød lille kattekilling, og du kan hurtigt komme til at forkæle den med diverse godbidder og små snacks. Men når din kat er killing, er det vigtigt, at du fodrer den med det helt rigtige kattefoder. En kattekilling vokser og udvikler sig rigtig meget begyndelsen af sit liv. Derfor skal du købe kattefoder, der egner sig specielt til killinger, da dette foder indeholder de ingredienser og næringsstoffer, som din killing har brug for i sin udvikling. Kattefoder til killinger betegnes ofte som vækstfoder og er afbalanceret således, at din killing har de bedste forudsætninger for en optimal knogleudvikling. Samtidig understøtter vækstfoderet den hurtige vækst, som din killing har. Vores webshop er fyldt med velsmagende mad til killinger, hvor både ingredienser og fordøjelighed er i top. Killinger er forskellige, og alt efter hvilken race din killing er, skal du købe det kattefoder, der passer til den. I vores webshop kan du derfor finde en fodringsvejledning, der hjælper dig med den rigtige fodertype og dosering til din killing. Du skal dog altid selv være opmærksom på din killings velbefindende og udvikling i forbindelse med fodring. 

Kattefoder til voksne katte

Der findes mange forskellige typer af foder til voksne katte. Det skyldes, at fodringsbehovet hos voksne katte er svingende samt det, at kattens race, størrelse og helbred spiller ind i kattens madbehov. Når du skal købe mad til din kat, kan du i de fleste tilfælde blot følge foderposens vejledning for korrekt dosering og madtype. Hos Dyrenes Butik har vi også lavet en fodervejledning til de enkelte madprodukter, så du kan være sikker på, at du køber det rigtige kattemad. Det skal dog understreges, at selvom du følger fodervejledningen, så er det meget vigtigt, at du altid selv kontrollerer og tjekker din kats sundhed, velvære og fysiske tilstand. I vores webshop kan du blandt andet købe kattefoder fra de populære og kvalitetsbevidste mærker VetProSpecifikRoyal Canin og Hills, der alle er kvalitetsfuldfoder til voksne katte. 

Foder til seniorkatte

Når din kat kommer op i årene, er det særligt vigtigt, at du tilpasser kattens foder. Ældre katte betragtes som seniorkatte, og seniorkatte har særlige behov for foder med de rigtige ingredienser og nærringsstoffer. Seniorkatte svækkes hurtigere end yngre katte og for at beskytte din seniorkat imod sygdom og andre lidelser, skal du fodre din seniorkat med et foder tilpasset seniorkatte. Det rigtige foder kan have stor indflydelse på din kats sundhed, tilstand samt kattens levetid. I vores webshop tilbyder vi velsmagende kvalitetsfoder til seniorkatte fra HillsVetProSpecifik og Royal Canin. Alle vores madprodukter til seniorkatte har en tilhørende fodringsvejledning og er gennemtestede. Det sikrer dig og din kat de bedste forudsætninger for god, nærende og velsmagende kattefoder.    

Vi har foder til katte med særlige behov

Nogle katte kan have særlige behov til kattemad og fodertyper. Desværre døjer nogle katte med sygdomme eller lidelser som allergi, led- og slidgigt, blærebetændelse, stress, tandproblemer samt andre dårligdomme. Især lider en stor andel af katte af overvægt. Ejer du en overvægtig kat, kan du med fordel fodre din kat med slankefoder. I vores webshop finder du gode og klinisk dokumenterede produkter af slankefoder, der forhindrer vægtstigning hos din kat. Desuden finder du et stort udvalg af produkter og hjælpemidler til din kat med urinvejsproblemerlever- og nyresygdommeled- og slidgigtallergisygdomme i mavetarmkanalentandsten og plaksukkersygestressstofskifteproblemer eller intensiv foder til katte, der har været ude for en ulykke, er blevet opereret eller har været alvorlig syg og derfor har brug for intensiv ernæring.

Uanset om din kat er killing, voksen eller gammel, døjer med sygdom eller andre lidelser, så er det vigtigt, at du giver din kat det rigtige kattemad. Du bør altid følge fodringsvejledningen nøje, men hvis du er i tvivl om din kats behov eller blot har spørgsmål i forbindelse med din kats velbefindende, så er du altid velkommen til at kontakte Dyrenes Butik. Du kan ringe til os på tlf. 36 72 02 01 eller besøge os i Rødovre, hvor vores butik ligger.