0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ever Clean

Ever Clean producerer kattegrus af højeste kvalitet med fremragende egenskaber. Her på siden, tilbyder vi alle varianterne fra Ever Clean til rigtig gode priser.

 • Ever Clean Multi-Crystals 10 L Ever Clean Multi-Crystals 10 L
  Tilbud
  spar 30,-

  Ever Clean Multi-Crystals 10 L

  Premium Kattegrus - fjerner al dårlig lugt

  Vejl. udsalgspris 169,00 dkk

  Fra 139,00 dkk

 • Ever Clean Lavendel, 10 L Ever Clean Lavendel, 10 L
  Tilbud
  spar 28,-

  Ever Clean Lavendel, 10 L

  Klumpende kattegrus med lavendelduft og forbedret ammoniakkontrol

  Vejl. udsalgspris 169,00 dkk

  Fra 141,00 dkk

 • ever clean litterfree paws 10 ever clean litterfree paws 10
  Tilbud
  spar 10,-

  Ever Clean Litterfree Paws, 10 L

  Kattegrus - Ideel for killinger eller langhårede katte.

  Vejl. udsalgspris 169,00 dkk

  Fra 159,00 dkk

 • Ever Clean Spring Garden, 10 liter Ever Clean Spring Garden, 10 liter
  Tilbud
  spar 14,-

  Ever Clean Spring Garden, 10 l

  Frigiver blomsterduft, inspireret af naturen

  Vejl. udsalgspris 159,00 dkk

  Fra 145,00 dkk

 • Ever Clean Total Cover 10 L

  Ever Clean Total Cover er en ny klumpende kattegrus, som fuldstændigt eliminerer lugten af...
  169,00 dkk
 • Ever Clean Extra Strenght Unscented, 10 L Ever Clean Extra Strenght Unscented, 10 L
  Tilbud
  spar 19,-

  Ever Clean Extra Strenght Unscented, 10 L

  Kattegrus - Overvinder selv den stærkeste lugt uden tilsat parfume

  Vejl. udsalgspris 159,00 dkk

  Fra 140,00 dkk

 • Ever Clean Fast Acting 10 L Ever Clean Fast Acting 10 L
  Tilbud
  spar 10,-

  Ever Clean Fast Acting 10 L

  Premium Kattegrus - Fjerner al dårlig lugt

  Vejl. udsalgspris 159,00 dkk

  Fra 149,00 dkk

 • Ever Clean Extra Strenght Scented, 10 L

  Parfumeret Extra Strong Clumping. Kattegrus med frisk duft og med forbedret ammoniakkontrol
  159,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

8 vare(r)

Stort udvalg af Ever Clean

Ever Clean fremstiller mange forskellige typer kattegrus, som alle sammen har unikke egenskaber der er specielt tilpasset efter dit og din kats behov.

Ever Clean fremstillet eksempelvist grus til dem med en korthåret eller langhåret kat, samt til dem som har flere katte,  hvor der er behov for lidt "hårdere" anvendelse af grusset. Uanset, hvilken type du vælger, kan du være sikker på, at det fjerner al dårlig luft. Derudover har kattegruset en fantastisk klumpdannende evne og er næsten helt støvfri.

Produkterne tilbydes både med parfume og uden parfume. Sandet leveres i praktisk kartonemballage med et solidt håndtag. Klik ind på de forskellige varianter for at læse, om deres unikke egenskaber, og vælg den variant der passer bedst til jeres hjem.

Fælles for kvalitetsmærket er at alle deres varianter er lugt neutraliserende og klumper maksimalt muligt. Klumpende kattesand gør det muligt at nøjes med at bruge en lille skovl til fjernelse af klumperne, i stedet for at skulle tømme kattebakken helt.
Når man anvender Everclean, bliver kattens efterladenskaber omdannet til klumper som let kan fjernes. Dermed sparer man meget tid ved at benytte sig af kvalitetsgrusset.

For at passe til forskellige katte med forskellige behov har de udviklet en række forskellige varianter af kattesand. Klik ind på de forskellige varianter, og læs om deres unikke egenskaber. 

For dem, der kan lide en dejlig duft af lavendel, er der Ever Clean Lavendel. Til dem som ønsker en dejlig efterårsduft er der varianten Spring Garden.

Til dem med flere katte i husstanden som også anvender samme kattebakke, så er Multiple Cat ideel. Denne variant indehlder ekstra meget antimikrobielt, som er et stof til bekæmpelse af den stramme kattedunst, som let opstår når flere katte samles.

Varianten Litterfree Paw, er tilpasset langhårede katte samt killinger, da det indeholder pudder som sørger for at grusset ikke sidder fast i den langhårede pels.

Endeligt, er der varianten Unscented som er parfumefri og dermed skabt til dem som er følsomme overfor parfume. 

Alt vores EverClean sælges i 10 Liter pakninger.

Hvorfor anvende kattegrus fra Ever Clean?


- Støver meget lidt
- Fås i forskellige versioner, der passer sig til alle slags katte alt efter behov
- Fantastisk klumpdannende evne
- Forhindrer dårlig lugt


Everclean kattegrusset indeholder det aktive kulstof CARBON Plus, hvilket hjælper med at indfange og neutralisere molekylerne, der forårsager dårlig lugt.

Desuden indeholder de kun naturlige mineraler,som blandet med bentonit-ler sørger for at klumpe kattens efterladenskaber sammen.

Indholdet af Bentonite gør, at kattesandet indkapsler lugt meget effektivt og har en høj absorptionsevne, hvilket gør den populær hos både katte og katteejere. Husk, at kattesand med bentonitler ikke bør skylles ned i toilettet, men sorteres som brændbart.

Disse klumper som efterlades i sandet er med til at skabe et sundt og rent miljø for din kat, da man let kan spotte og fjerne afføringen fra kattebakken med en lille skovl.

Anvender du almindeligt kattegrus vil du opleve, at urinen trænger igennem gruset, men dette undgår du med disse produkter. 

Ever Clean har eksisteret siden 1987 og har været en succes fra starten. I sammenligningstest rangerer de ofte højt. Så selvom deres produkter er lidt dyrere, kan det altså godt betale sig at vælge kvalitet, også når det kommer til kattegrus.

Når man skifter kattesand

Når du første gang fylder kattebakken med ny Ever Clean variant, så er det en god idé at starte med at sprede et tyndt lag af den nye variant oven på den gamle variant. Efter et stykke tid har katten vænnet sig til den nye type i sin kattebakke, og man kan derefter lave udskiftet 100%.

Det er bedst at lade kattebakken stå hvor den plejer, også selvom du skifter grusset ud. Husk ikke at stille bakken i et for varmt område såsom ved tørre / vaskemaskine, og ikke for tæt på foderskålen. Det anbefales heller ikke at stille dem for langt væk fra, hvor resten af familien opholder sig.

Hold din kattebakke ren med EverClean

Det er meget nemmere at holde kattebakken ren og lugtfri med Ever Clean. Først og fremmest fordi at kattegruset er det bedste på markedet til at absorbere dårlig lugt og urin utroligt effektivt. Det kræver blot, at man dagligt fjerner de klumper som er dannet i bakken. Her er det dog vigtigt, at man bruger en skovl og smider det i affaldsposer som affald og ikke skyller det ud i tolietet. Brug gerne handsker, og vask altid hænder efterfølgende. Husk at gravide kvinder helst ikke må tømme kattebakken. 

Vælger du at købe EverClean kattgrus, så behøver du kun at rengøre kattebakken med varmt vand og sæbe 1-2 gange månedligt. Fyld derefter bakken op med ca. 10cm grus.

Bedste i sin klasse

Der er ingen tvivl om, at Ever Clean er noget af det bedste kattegrus på markedet. De har endda vundet priser på grund af deres utrolige absorptionsvne, og evne til at klumpe grusset, samt for at være utrolig hygiejnisk.

Så selvom produkterne er lidt dyrere end nogle andre typer, så kan det altså godt betale sig at betale lidt ekstra for kvalitet - som også giver en gladere kat og bedre duft i dit hjem. 

Ever Clean lever op til alt, hvad de lover og derfor er prisen meget rimelig baseret på deres høje kvalitet. 

Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål omkring produkterne.