Lopper og flåter

Hos os finder du svaret på bekæmpelse af lopper og flåter

Bekæmpelse af lopper og flåter anses af mange som værende en umulig opgave. Vi ved hvor generende det er, når man finder en skovflåt eller loppe på sin kat eller hund. Derfor ønsker vi hos Dyrenes butik, at bekæmpelsen af lopper og flåter skal forløbe problemfrit. Vi har specialiseret os i at finde de helt rigtige midler og produkter til dette, så behandlingen af dit kæledyr forløber smertefrit. Du finder en udførelig vejledning til alle produkter.

Kvalitetsprodukter med forskellige formål

Det anses af mange ikke som den nemmeste opgave at komme lopper og flåter til livs. Har dit kæledyr fået lopper eller flåter, er dit hjem højst sandsynligt også ramt. Til at hjælpe dig af med lopper i hjemmet, finder du på vores webshop, loppefælden MyFleaTrap og dertilhørende tilbehør. Foruden loppenfælden forhandler vi flåttange, luse- og loppekamme samt loppemiddel til både hunde og katte. Loppemidlet fra Frontline anvendes efter din hund eller kats vægtklasse, hvormed det er vigtigt, at du kender til denne.

Har du yderligere spørgsmål, kan du til hver en tid skrive til vores e-mail netbutik@centrumdyrehospital.dk eller ringe på tlf. 35 72 02 01.