SAMMENSÆTNING - LAKS: Kød og derivater af animalsk oprindelse, fisk og fiskeprodukter, derivater af vegetabilsk oprindelse, vegetabilsk proteinekstrakt, olie og fedtstoffer, korn, grøntsager, mineraler.
SAMMENSÆTNING - KYLLING: Kød og derivater af animalsk oprindelse (kylling 16%), korn, derivater af vegetabilsk oprindelse, vegetabilsk proteinekstrakt, grøntsager (1%), mineraler, olie og fedtstoffer.
ANALYTISKE BESTANDDELE - LAKS: Protein 7,9%, Fedtindhold 5,4 %, Træstof 0,68%, Råaske 1,2%, Vand 78,7%, pr. kg: A-vitamin 21.844IE, D3-vitamin 256IE, E-vitamin 100mg, C-vitamin 20mg, Beta-karoten 0,24mg.
ANALYTISKE BESTANDDELE - KYLLING: Protein 7,4%, Vand 79,0%, Fedtindhold 5,2%, Træstof 0,59%, Råaske 1,2%; pr. kg: A-vitamin 18.556IE, D3-vitamin 112IE, E-vitamin 100mg, C-vitamin 20mg, Beta-karoten 0,2mg.
TILSÆTNINGSSTOFFER PR. KG - LAKS: Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: 3b103 (Jern) 8,2mg, 3b202 (Jod) 0,3mg, 3b405 (Kobber) 0,8mg, 3b503 (Mangan) 1,8mg, 3b603 (Zink) 26,0mg.Teknologiske tilsætningsstoffer: Kaliumalginat 4,6g.
TILSÆTNINGSSTOFFER PR. KG - KYLLING: Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: 3b103 (Jern) 8,3mg, 3b202 (Jod) 0,3mg, 3b405 (Kobber) 0,8mg, 3b503 (Mangan) 1,8mg, 3b603 (Zink) 26,3mg. Teknologiske tilsætningsstoffer : Kaliumalginat 4,2g.