Velegnet til Steriliseret og kastreret katte

Dehydreret svinekød og fjerkræprotein, kartoffelstivelse (min.
8 %), hydrolyseret animalsk protein, hestebønnebælge, hele
ærter (min. 6 %), animalsk fedt, træstof, mineralsalt, hørfrø,
roesnitter, ris, frukto-oligosakkarider, psylliumfibre, chitosan,
ekstrakt af tørre

 

Kattens

vægt i kg

 

Daglig mængde (g/dag)

Kun indendørs Indendørs og udendørs
2 25 30
3 40 45
4 50 55
5 65 70
6 75 85
7 90 100
8 100 115
9 115 130
10 130 140

Virbac HPM Adult Cat Neutered

Velegnet til Steriliseret og kastreret katte

1 Vægtkontrol. Foderets lave energiindhold begrænser kalorieindtaget. Det øgede fiberindhold hjælper med at opnå mæthedsfornemmelse. Tilskuddet af L-carnitin begrænser lagringen af fedtvæv.
 

2 Sunde urinveje. Det høje indhold af animalsk protein stimulerer vandindtagelse, øger urinmængden og hjælper med at stabilisere pH-værdien, hvilket giver sunde urinveje. Tilskuddet af artiskokblade (en cynarinkilde) hjælper med at fortynde urinen. Tilskuddet af chitosan (en chelatdanner, der binder fosfor i mavetarmkanalen) hjælper med at begrænse udskillelsen af fosfor i urinen og giver forbedret forebyggelse mod dannelse af struvitkrystaller.
 

3 Sund nyrefunktion. De høje proteinniveauer bidrager til effektiv vandomsætning. Det kontrollerede fosforindhold hjælper med at opretholde en sund nyrefunktion.
 

4 Tandstenskontrol. Tilskuddet af ascorbinsyre-monophosphat trinatriumsalt hjælper med at begrænse dannelsen af plak og tandsten og bidrager til god oral og dental sundhed.
 

5 Pleje af hud og pels. Det høje indhold af animalsk protein, der er en kilde til svovlholdige aminosyrer, og det afbalancerede indhold af essentielle omega-3- og omega-6-fedtsyrer bidrager til overhudens barrierefunktioner og forbedrer kvaliteten af talgudskillelsen for at fremme en sund og skinnende pels.
 

6 Lavt glykemisk indeks Det lave indhold af stivelse hjælper med at opretholde et stabilt blodsukkerniveau.
 

7 Høj fordøjelsesmæssig tolerance Det lave indhold af stivelse tager højde for kattes lave amylaseaktivitet i mavetarmkanalen. Valget af opløselige og uopløselige kostfibre (præbiotiske) og lactobacillustilskuddet (probiotisk) regulerer tarmpassagen og hjælper med at sikre en velafbalanceret tarmflora. Tilskuddet af montmorillonit hjælper med at beskytte slimhinden i fordøjelsessystemet og bidrager til dannelsen af svagt lugtende afføring af normal konsistens.

489,00 DKK

Vores leveringstid er 1-3 følgende hverdage efter bestilling inden kl. 14:30. 

Læs mere

Varianter Antal Pris pr. stk.
489,00 DKK
928,00 DKK
I alt:
0 DKK