Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Virbac

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

4 vare(r)

Vicbac Denmark A/S har specialiseret sig i kattemad til katte, der er steriliseret eller kastreret. Når din kat er steriliseret eller kasteret er det vigtigt, at den får specialfoder, der understøtter kattens specielle behov. Vicbac har flere varianter af kattemad til steriliseret og kasteret katte. Alt efter hvilken alder din kat har, har Vicbac forskellige varianter, der passer præcis til din kats alder. Hvis din killing skal neutraliseres, kan du få foder der er specielt lavet til at forberede killingen til neutralisationen. Til voksenkatte kan du vælge mellem to smagsvarianter, så du kan få den foder, som din kat bedst kan lide.

Om Vicbac Danmark A/S

Virbac Danmark A/S har eksisteret siden 2008 og siden da, er der sket en rivende udvikling. Virbac Danmark A/S har siden 2011 udviklet sig til at være skandinavisk hovedsæde, således at kontoret i Kolding har ansvaret for salg og markedsføring af Virbacs produkter i Norge, Sverige og på Island.

Virbac sælger plejemidler og hyper premium fuldfoder til dyr. Som ambassadører for dyrenes sundhed og velvære, vil Virbac hele tiden stræbe efter at tilbyde effektive produkter af høj kvalitet.