Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Specific

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 18

  1. 1
  2. 2

Med Specific får du kattemad, der er udviklet af de bedste ernæringseksperter. Det er din garanti for, at din kat altid får kattemad af højeste kvalitet. Du kan få kattefoder til alle racer og aldersgrupper, så hvad enten du har en killing, en voksenkat eller en seniorkat, tilbyder Specific det rette produkt.

Lider din kat af en sygdom, eller er den overvægtig, tilbyder Specific også sygdomsdiæter og specialprodukter, der lindrer din kats problemer.

Find det rette foder til din kat

Det er vigtigt, at din kat får det foder, der passer til netop din kats behov. På den måde sikrer du, at din kat er sund og rask. For at du kan være sikker på, at det er det rette foder, du giver til din kat, anbefaler vi, at du søger råd ved din dyrlæge eller veterinærsygeplejerske. På den måde ved du, at din kat får opfyldt sit ernæringsmæssige behov korrekt.

Ud over at din kat skal have det rette foder, er det også vigtigt, at du giver din kat den rette mængde foder. Under alle produkter finder du en vejledning til, hvor mange gram foder din kat skal have. Mængden af foder afhænger af kattens vægt, og om den er under,- normal,- eller overvægtigt.