Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hills' Prescription Kattefoder

Hill’s Prescription mod allergi

Hvis din kat slikker sig mere end normalt, og hvis den lider af rødme, kløe eller små sår, så kan det betyde, at din kat har allergi. For at undgå at din kat bliver generet af allergien, kan du give den specialfoder, så symptomerne ikke bliver værre. Hill’s Prescription Diet Feline d/d Venison & Green Pea er udviklet til katte med foderallergi eller foderintolerance. Foderet er tilsat hjortekød og ærter for at mindske risikoen for en allergisk reaktion. Derudover giver indholdet af Omega-3 fedtsyrer din kat en sund hud. Det er vigtigt at holde sig til specialfoderet og ikke give din kat andet kattemad eller godbidder, da effekten af specialfoderet bliver udvandet. Hvis du mistænker din kat for at have allergi, anbefaler vi, at du først kontakter din dyrlæge, så diagnosen enten kan blive bekræftet eller afkræftet.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 36

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hjælp til overvægt

Det er vigtigt at reagere på overvægt, da det kan nedsætte din kats livskvalitet. Hill’s Prescription producerer skræddersyet kattemad til katte med overvægt. Prøv for eksempel Hill’s Prescription Diet Feline Metabolic Advanced Weight Solution, som er et vådfoder med at lavt indhold af kalorier i forhold til almindeligt kattemad. Foderet er klinisk dokumenteret til at give et vægttab af 28% kropsfedt i løbet af en to-måneders periode. Vi har også Hill’s Prescription Diet Feline Metabolic Treats, hvis du stadig vil give din kat en godbid engang imellem, selvom den er på slankekur. Vi tilbyder både tør –og vådfoder fra Hill’s Prescription, så du kan vælge det, din kat bedst kan lide. Det er nødvendigt at handle, hvis din kat lider af overvægt, da det er et problem, som kan lede til ledproblemer og gigtlidelser. Med specialproduceret kattemad til overvægtige katte kan du på en nem måde hjælpe din kat på vej mod en sundere vægt.


Katte med blæreproblemer

Hill’s Prescription tilbyder forskellige produkter, som kan hjælpe katte med blæreproblemer. Hills Prescription Diet C/D Multicare Feline kan opløse urinvejssten på 14 dage og forebygger dannelsen af nye. Foderet er velsmagende og har en høj fordøjelighed. Du kan også få produktet med smag af kylling som små bidder i en sovs. Urinvejssten og tilbagevendende blærebetændelse er problemer, som mange katte desværre lider af. Heldigvis kan problemet afhjælpes med specialfoder, motion og ved at sørge for at katten holder sin idealvægt. Vi kan også tilbyde Hills Prescription Diet Feline S/D til katte, som lider af FLUTD (Feline Lower Urinary Tract Disease). Foderet er sammensat af dyrlæger og hjælper med at opløse kattens struvitkrystaller og blæresten.


Understøttelse af din kats ledfunktion

Hills Prescription Diet J/D Feline kan hjælpe katte, som lider af ledproblemer og gigtlidelser. For at give din kat de bedste betingelser for et godt liv er det betydningsfuldt, at din kat har en god bevægelighed. Foderet indeholder en høj mængde næringsstoffer og Omega-3 fedtsyrer, som hæmmer udviklingen af gigt og nedbrydningen af brusk. Det har også et lavt energiindhold, så din kat ikke tager på i vægt. For en kombineret støtte af nyre og led kan vi anbefale Prescription Diet k/d+ Mobility Feline. Det er et foder, som både støtter kattens nyrefunktion og bevægelighed. Muskelmassen bliver nemlig dagligt opbygget på grund af foderets indhold af aminosyrer. For at støtte nyrefunktionen har foderet et balanceret fosforindhold i kombination med et lavt natriumindhold.


Tvivl og spørgsmål

Specialfoder fra Hill’s Prescription er en hjælpende hånd til overvægt eller andre sygdomme. Hos os er din kats specielle behov i fokus, og vi vil gerne rådgive dig, så du finder det helt rigtige produkt fra Hill’s Prescription. Du er velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du sidder med tvivl og spørgsmål.