Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hill's Prescription

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 38

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Er din kat overvægtig, eller lider den af en sygdom, er det vigtigt, at du giver den et foder, der understøtter kattens specielle behov. Hill’s Prescription Diet er specialfremstillet til overvægtige katte og katte med sygdomme.

Katte med allergi

Ligesom mennesker kan katte være allergiske over for forskellige typer af mad. Hvis du finder ud af, at din kat har foderallergi, er det vigtigt, at du begynder at give den foder, der er fremstillet til katte med foderallergi. På den måde undgår du, at din kat bliver generet af dens allergi. Samtidig er det vigtigt, at du ikke fodrer din kat med andet kattemad eller godbidder, der ikke er velegnet til katte med foderallergi.

Overvægtige katte

Hvis din kat er overvægtig, risikerer du, at katten får ledproblemer og gigt senere i livet. Det betyder, at kattens livskvalitet bliver dårligere og dårligere. Derfor er det nødvendigt, at du fodrer din kat med kattemad, der er velegnet til katte med overvægt.

Kattemad mod overvægt indeholder mindre kalorier end almindelig kattemad. Du kan både købe kattemad mod overvægt som tør- og vådfoder. Her på webshoppen sælger vi kattemad fra Hill’s Prescription til overvægtige katte.

Katte med urinvejssten og blærebetændelse

Mange katte lider af urinvejssten og tilbagevendende blærebetændelse. Hos Dyrenes Butik finder du et udvalg af Hill’s Prescription Diet til behandling af urinvejssten og tilbagevendende blærebetændelse. Vi sælger foder til katte i alle aldre – både som tør- og vådfoder.

Katte med ledproblemer og gigtlidelser

Katte med ledproblemer og gigtlidelser har brug for et foder med en høj mængde næringsstoffer og omega-3 fedtsyre. Vi sælger ligeledes foder til katte, der understøtter kattens optimale ledfunktion og bevægelighed.