0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tilbud

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

3 vare(r)

Hos Dyrenes Butik har vi stort set altid butikken og webshoppen fyldt med gode tilbud til dit kæledyr. Vi har et bredt udvalg af produkter og får hele tiden nye til samlingen. At der er en vis udskiftning i vores sortiment gør, at vi hele tiden opdaterer vores tilbud, så de forbliver attraktive.

I øjeblikket har vi et stort udvalg af vådfoder til voksne katte. Blandt andet har vi Royal Canin Urinary Moderat Calorie Våddiæt, der er velegnet til overvægtige katte med sten i urinvejene og gentagne blæreinfektioner. Denne variant fås også med kyllingekød. Royal Canin har udover Urinary produceret Royal Canin Renal, der ligeledes er vådfoder til voksne katte dog med fokus på katte med nedsat nyrefunktion.

På webshoppen kan du også finde produkter, der er velegnet til katte, som lider af tynd mave og opkast og andre sygdomme i mave-tarmkanalen. Foderet er yderst anvendeligt, da det er meget let at fordøje og tilmed indeholder mængder af EPA og DHA omega-3 fedtsyrer, der har en gavnlig effekt på betændelsestilstande i tarmsystemet.

Har du yderligere spørgsmål, eller mangler du mere information, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 36 72 02 01.