Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hill's Prescription Diet hundefoder

Hundefoder fra Hill’s Prescription Diet

Hos Dyrenes Butik kan vi tilbyde et bredt sortiment af kvalitetsfoder fra Hill’s Prescription Diet til din hund. Hill’s er et anerkendt mærke med mere end 80 ås erfaring, som sikrer et højt kvalitetsniveau af foderet. Hundefoder fra Hill’s Prescription Diet udvikles på baggrund af ny forskning og videnskabelige studier, så din firbenede ven får den optimale ernæring. Der er nemlig forskel på hunde, og det er derfor vigtigt, at din hund får lige præcis det, som den har behov for. Hill’s Prescription Diet fremstiller hundefoder med fokus på forskellige specialbehov, så din hund kan få et bedre og sundere liv. Så uanset hvilken race, størrelse eller alder din hund har, kan du med produkterne fra Hill’s Prescription Diet finde den rette ernæring.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 42

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hills Prescription Diet har fokus på din hunds specialbehov

En hund kan døje med mange forskellige problemer eller sygdomme, som kan nedsætte trivslen eller ligefrem gøre ondt. Men med den rigtige pleje og foder kan man afhjælpe disse problemer. Hills Prescription Diet laver foder til hunde, som for eksempel lider af overvægt, gigtlidelser, nyresygdomme eller foderallergi. Med Hills Prescription Diet J/D Canine kan du hjælpe din hund, hvis den lider af gigtproblemer eller andre ledproblemer. Foderet indeholder nemlig et højt niveau af Omega-3 fedtsyre, som hjælper med at bevare brusklaget, og på den måde hjælper hunden med at løbe og lege igen. Specialfoder er også vigtigt, hvis din hund for eksempel lider af urinvejssten. En hund, der først én gang har fået urinvejssten, har ofte en tendens til at få dem igen, men dette kan afhjælpes med den helt rigtige fodersammensætning. Hills Prescription Diet C/D canine reducerer og forebygger dannelsen af urinvejssten, så din hund kan tisse igen uden problemer.


Specialfremstillet pleje til din bedste ven

Hundefoder fra Hill’s Description Diet består af de bedste råvarer og alle de gode næringsstoffer, som din hund har brug for. Den helt rigtige sammensætning af over 50 forskellige næringsstoffer kan nemlig opfylde hundens specifikke behov, alt efter alder, størrelse og race. Fedt er for eksempel sundt for en hund i de rigtige mængder, men kan resultere i en mat pels eller vægtstigning, hvis hunden enten får for meget eller for lidt. Vægtstigning kan heldigvis reguleres med specialfremstillet hundefoder, så din hund kan nå sin idealvægt. Hills Prescription Diet W/D Canine hjælper med at opretholde hundens idealvægt med et lavt indhold af kalorier og fedt. Derudover indeholder det mange kostfibre, som nedsætter hundens sultfornemmelse, og man kan på den måde også undgå, at hunden tigger. Hills Prescription Diet W/D Canine er en sund og velsmagende oplevelse for din madglade hund.


Den rigtige ernæring til seniorhunden

Når en hund bliver mellem 5 og 7 år gammel, kan den betegnes som en seniorhund. I denne alder er hunden mindre aktiv og har en lavere modstandskraft over for sygdomme. For at din seniorhund får et godt og sundt liv, er det vigtigt, at foderet passer til hundens behov og alder. Prescription Diet b/d Canine er foder til seniorhunden, som begynder at vise aldringstegn. Foderet er med et reduceret indhold af protein, salt og fosfor, hvilket er med til at styrke hjerte- og nyrefunktionen. Et begrænset indtag af salt er med til at skåne hjertet, da for meget salt kan resultere i stigende blodtryk og derved belaste hjertet. Ved at nedsætte mængden af fosfor, mindskes hundens risiko for at udvikle nyreproblemer.


Hjælp til Hills Prescription Diet

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din hund har et specialbehov, eller hvilket produkt du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kender produkterne fra Hill’s Prescription Diet og vil gerne rådgive dig om, hvilket hundefoder du skal købe, så du får en glad og sund hund.