Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hill's Prescription

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 44

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hos Dyrenes Butik finder du et bredt og varieret sortiment af hundefoder fra Hill's Prescription Diet. Hill’s er et anerkendt brand inden for hundefoder, der er kendt for at lave sundt kvalitetsfoder. Foderet er klinisk dokumenteret terapeutisk ernæring, der retter op på sundhedsproblemer hos din hund.

Sundt foder fremstillet af dyrlæger
Hundefoder fra Hill's Prescription Diet er velsmagende, da det er lavet af de bedste råvarer. Foderet er fremstillet af dyrlæger, som forsker i, hvordan de kan gøre en forskel for din hund gennem sund ernæring. Det sikrer, at det kun er de bedste klinisk testede ingredienser, der tilsættes.

Uanset, hvilken race, alder eller størrelse din hund har, finder du den rette ernæring til den blandt produkterne fra Hill’s. Foderet er fremstillet med fokus på de specialbehov, som hunde kan have. Hvis din hund døjer med urinvejslidelser, hudproblemer, nyresygdomme, mave-/tarmsygdomme eller overvægt, anbefaler vi dig at købe diætfoder fra Hill’s, så din hund kan få et bedre og sundere liv.

Bestil hundefoder nemt og hurtigt online
På vores webshop finder du både tørfoder og vådfoder fra Hill's Prescription Diet. Alle fodertyper er specialfremstillet, så de forebygger mod diverse problemer og lidelser, som hunde kan døje med. I vores sortiment finder du blandt andet hundefoder, der er velegnet til hunde med gigtlidelser, risiko for overvægt, foderallergi, fordøjelseslidelser, tandsygdomme og meget mere.

Hos Dyrenes Butik har vi altid et stort udvalg af hundefoder fra Hill’s, og du kan også købe lækre og sunde godbidder, når du skal forkæle din hund. Vi kører løbende med gode tilbud, så du kan købe godt ind af foder til din hund og få det leveret hurtigt og nemt.

Er du i tvivl om, hvilket foder der er det rette for din hund, er du altid velkommen til at spørge os til råds. Vi har stor viden om produkterne fra Hill’s og står klar til at rådgive dig, så du ved, hvilken type diætfoder der passer bedst til din hund. Kontakt os på tlf. 36 72 02 01.