Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Eukanuba

Den rette næring til din hund

’Eukanuba’ betyder noget der er ekstra lækket eller noget som er toppen - og det afspejles i foderets kvalitet fra Eukanuba. Hundefoder fra Eukanuba indeholder nemlig ingen kunstige smagsstoffer, men derimod kun ingredienser i topkvalitet. Foderet fremstilles ud fra den filosofi, at hunde nedstammer fra kødædere og derfor har brug for meget animalsk protein i deres kost. Eukanuba bruger kylling og lam, da disse er vigtige kilder til animalsk protein, som din hund har brug for. Hundefoderet udvikles i samarbejde med dyrlæger, så det er sikret den mest optimale sammensætning. Eukanuba tilbyder en komplet produktlinje med foder, der passer til din hund uanset livsfase, racestørrelse eller aktivitetsniveau. Hvis din hund lider af problemer som overvægt eller hudproblemer, har Eukanuba også produkter som passer lige præcis til din hunds behov.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

3 vare(r)

En sjovere slankekur

Mange hunde lider desværre af overvægt, fordi de indtager mere, end de forbrænder. Overvægt kan blandt andet blive en belastning for hundens led, så det er vigtigt at holde øje med hundens vægt. Hvis din hund lider af overvægt, kan man regulere på kosten, så hunden når sin idealvægt igen. Men slankekur behøver ikke at være en træls oplevelse for din hund. Med Eukanuba EVD Hund Restricted Calorie Biscuit kan du give din hund godbidder med god samvittighed. Det er nemlig små kiks med begrænsede kalorier, så hunden ikke tager på i vægt. Det gør det sjovere for din hund at være på slankekur, hvis der falder en lille belønning af engang i mellem. Vi anbefaler dog at opsøge din dyrlæge, før du giver din hund slankeprodukter.


Hjælp til hudproblemer

Infektioner eller allergier kan give hudproblemer som kløe, hårtab eller hudbetændelse. Hvis hunden først har fået en hudlidelse, kan det være svært helt at få kram på, men der er heldigvis forskellige produkter, som kan hjælpe på symptomerne. Eukanuba EVD Hund Dermatosis FP er et fuldfoder til hunde, som går ind og støtter hudfunktionen. Det indeholder et højt niveau af fedtsyrer, hvilket er vigtigt i forhold til at bevare en sund hud og en flot pels. Fedtsyrer hjælper også med lindring af hudirritationer, så din hund får mindre lyst til at klø eller bide i sig selv. Derudover er der også tilsat vitamin E, som støtter din hunds naturlige forsvarsmekanismer.


Seniorhundens gyldne år

En hunds behov ændrer sig igennem alle livsfaserne, og hunde i senioralderen har brug for en speciel kost. For hunde i senioralderen er det vigtigt med foder, som indeholder protein af høj kvalitet. Det finder man i Eukanuba Mature & Senior, som er skræddersyet kvalitetsfoder til din seniorhund. Det indeholder også vitamin E og beta-karoten, som hjælper med at bevare et godt forsvar. Nogle hunde mister interessen for at spise, når de bliver ældre, hvilket kan skyldes manglende appetit eller tandproblemer. Det er derfor vigtigt, at din seniorhund får smagfuldt foder, som også giver den de bedste næringsstoffer. Hvis din hund har svært ved at spise en portion foder på én gang, kan man også dele portionen op i mindre måltider. På den måde kan foderet virke mere frisk og lækkert og give din hund lyst til at spise.


Råd fra Dyrenes Butik

Hos Dyrenes Butik vil vi gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige foder til hund. Med hundefoder fra Eukanuba kan vi tilbyde en skræddersyet løsning til din hund, som både giver sundhedsfordele på kort og på lang sigt. Vi går op i, at din hund kun skal have det absolut bedste inden for hundefoder, så den får de bedste betingelser for et godt og langt liv. Så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål vedrørende din hund eller nogle af produkterne.