0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Brit Veterinary Diets

Her på siden, tilbyder vi Brit Veterinary Diets hundefoder, som dækker et bredt udvalg af diætfoder med forskellige hensigter. Vi tilbyder både vådfoder og tørfoder med forskellige hensigter. Fx har vi foder til hunde der lider af allergi, overvægt, har mave/tarm problemer, eller har problemer med ledene.
Fælles for alt foderet er, at det er i super høj kvalitet samt kornfrit. Deusden af flere af varianterne baseret på hydroliseret proteinkilder, så hunde med med allergi intolerance kan tåle foderet.

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

12 vare(r)

Brit Veterinary til sensitive hunde

Hvis din hund har en sensitiv mave på grund af fødevareintolerance eller er allergisk over for forskellige proteiner, så kan du med fordel afprøve Brit Gastro Intestinal eller Hypoallergenic, som begge er diætfoder med hydroliseret proteinkilder, så sensitive hunde godt kan tåle det. 

Indholdet af ærter, giver foderet et højt indhold af proteiner og fibre, og et lavt indhold af kalorier. Ligeledes indeholder ærterne adskillige sunde B-vitaminer og de vigtige C-vitaminer, der styrker immunforsvaret.

Brit Veterinary Diets er sammensat uden brug af almindelige allergener som oksekød, mejeri, hvede, majs og soja.

Proteinkilderne udvælges omhyggeligt for at overholde ernæringsmålet. Formlerne er beriget med funktionelle ingredienser såsom probiotika, bioaktive vitaminer og DHA- og EPA-rige ingredienser for at understøtte diætets ernæringsmæssige og funktionelle egenskaber.

Produkterne et testet af veterinærklinikker ved hjælp af en standardiseret metode.

Fordelene ved Brit Veterinary Diets

1. Kornfrit
Korn kaldes ofte ”tomme kalorier”. Korn er ofte beslægtet forbindelse med fedme hos kæledyr. Derfor er Brit Veterinary diet formuleret som kornfrit, der giver stor tolerance for opskrifterne og forhindrer fedme.

2. Ingen Kylling protein & fedt 
Kylling findes i de fleste af de kommercielle diæter, hvilket har givet en stigning i allergier forårsaget af kylling i det seneste årti. Derfor er kylling udelukket fra alle Brits opskrifter.

3. Probiotics
Probiotika er et moderne funktionelt supplement, der bidrager til generel forbedring af helbredstilstanden og rekonvalesens gennem stabilisering af tarmfloraen og fordøjelsen.

4. OMEGA-3, DHA, EPA
Højt indhold af omega-3, DHA & EPA-rige ingredienser, som styrker den antiinflammatoriske virkning og stimulere den rette hudbarrierefunktion.

Udover Brit Veterinary Diets, tilbyder vi også allergifoder, slankefoder, og helt generelt hundemad fra andre producenter af højeste kvalitet inden for hundefoder.