0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Acana Hundefoder

Velkommen til Acana - din kilde til førsteklasses hundefoder baseret på naturlige ingredienser og en bæredygtig tilgang til ernæring. Acana hundefoder giver din hund den bedst mulige kost for at sikre dens sundhed og trivsel. Acana's fokus på autentiske, friske ingredienser og en dedikation til kvalitet fra mark til skål, gør Acana til det naturlige valg for hundeejere, der ønsker det bedste for deres firbenede venner.

 1. Acana Adult Dog Recipé

  Komplet foder af høj kvalitet, rigt på protein til hunde af alle racer i alle aldre.
  199,00 dkk
 2. Acana Dog Light & Fit Recipé

  Foder til overvægtige hunde. Foderet er rigt på næringsstoffer og begrænset i kalorier og kulhydrater.
  209,00 dkk
 3. Acana Puppy Recipé

  Hvalpefoder specifikt til små og mellemstore hunderacer.
  199,00 dkk
 4. Acana Dog, Ranchlands Highest Protein

  Velsmagende og kornfrit foder tilberedt med friske ingredienser af høj kvalitet og er rig på kød.
  519,00 dkk
 5. Acana Dog, Pacifica Highest Protein

  Et naturligt hundefoder med højt proteinindhold. Med fisk og er velegnet til hunde af alle racer og aldre.
  269,00 dkk
 6. Acana Dog, Grasslands Highest Protein

  Komplet foder til hunde i alle aldre og racer. Rigt på kød.
  269,00 dkk
 7. Acana Dog, Free-Run Duck with Pear Recipé

  Hundefoder med let-fordøjelige animalske protein. Til hunde af alle racer og alle livsstadier.
  299,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

11 til 17 af 17

 1. 1
 2. 2

Acana står for autentisk, naturlig og ernæringsrigt hundefoder, der trækker på naturens eget skatkammer for at levere den ultimative sundhed og vitalitet til din hund. Acanas forpligtelse til at opretholde en høj standard for kvalitet og næring betyder, at de kun bruger de fineste, lokalt dyrkede ingredienser i deres hundefoder.

Acana hundefoder består af naturlige Ingredienser

Acana tror på at holde det enkelt og ægte. Derfor er hver pose Acana hundefoder fyldt med en overflod af friske, hele ingredienser, som din hund vil elske. Hundefoderet er sammensat med tanke på hundens ernæringsbehov og instinkter, hvilket sikrer, at din trofaste følgesvend får alle de næringsstoffer, den har brug for, for at trives og skinne med vitalitet.

Acana hundefoder er forankret i deres forpligtelse til bæredygtighed og respekt for miljøet. Acana samarbejder med lokale landmænd og producenter i Canada for at sikre, at deres ingredienser er friske, bæredygtigt dyrket og af højeste kvalitet. 

Fra den første håndplukkede ingrediens til den færdige pose med hundefoder er kvalitet Acanas øverste prioritet. Acana gennemgår strenge kvalitetskontrolprocesser for at sikre, at hver bid af Acana hundefoderet lever op til deres høje standarder. Din hunds sundhed og velbefindende er Acanas fornemste mål, og vi er stolte af at levere produkter, der styrker båndet mellem dig og din bedste ven.

Oplev Forskellen med Acana

Tag din hunds ernæring til det næste niveau med Acana. Oplev forskellen, når du giver din hund en kost, der er inspireret af naturen og skabt med kærlighed og omhu. Uanset om din hund er ung eller gammel, stor eller lille, har Acana det perfekte hundefoder til at opfylde hundens ernæringsmæssige behov og få den til at trives hver dag.