0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundeudstyr til bil

Hos Dyrenes Butik gør vi alt, hvad vi kan for at sikre dyrenes sikkerhed. Her på siden kan du finde hundeudstyr, som kan garantere maksimal sikkerhed og komfort for din hund, når I skal på farten. En løs hund i bilen, kan have fatale konsekvenser, både ved kollision, men også bare en mindre nødopbremsning kan slynge din hund rundt i bilen,  og gøre skade på sig selv, ligeså vel som medpassagerne. Her på siden har vi samlet vores hundeudstyr til bilen, som sikrer din hunds sikkerhed på køreturen

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 21

  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af alt slags hundeudstyr til bilen

På trods af, at det desværre ikke er lovpligtigt at fastspænde sin hund på køreture, så anbefaler vi kraftigt, at man sørger for sin hunds sikkerhed ved at fastspænde den. Her på siden finder du alt, hvad man behøver for at beskytte sin hund, når hunden skal med på tur.

Vi har både sikkerhedsseler, hundetasker, transportkasser, bagage- og bagsædetæpper samt sikkerhedsnet. Alt vores hundeudstyr fås i alle størrelser, så du med garanti kan finde det din hund skal bruge, og ellers så kan vi sagtens skaffe det, hvis du falder over et produkt, du kan lide, som vi tilsyneladende ikke har hjemme. Hvis du skal på kørselv ferie med hunden, kan det være en rigtig god idé at købe hundefoderet hjemmefra. På den måde sikrer du først og fremmest, at din hund kan lide foderet, og samtidig slipper du for at skulle bruge tid på at finde det rigtige foder i udlandet eller på ruten. 

 

Sikkerhedsseler til hunde i alle størrelser

Vi tilbyder sikkerhedsseler til hunde, som både velegner sig til store og små hunde, så du med garanti kan finde den sele, der passer din hund.

Det er meget vigtigt, at du spænder din hund fast under kørsel, da bare en mindre nødopbremsning er nok til at slynge hunden gennem kabinen. Med en sikkerhedssele slipper du for, at din hund kommer til skade, hvis uheldet skulle være ude. En fastspændt hund, sikrer også de øvrige passageres sikkerhed, både fordi det forhindre hunden i at kravle op og forstyrre chaufføren af bilen, men også fordi hunden kan gøre skade på medpassagerne, hvis den bliver slynget rundt i bilen.   

Vi fører 2 forskellige slags sikkerhedsseler, begge varianter fås i alle størrelser. Begge modeller kan tåle høj belastning, hvilket gør dem meget sikre. Sikkerhedsselerne er meget komfortable, og kan også bruges som gåsele. Ønsker du ikke også at bruge dem som gåsele, så har vi naturligvis et stort udvalg af kvalitets hundeseler her.

Fastspænder du din hund med sikkerhedssele, er det vigtigt, at din hund placeres på bagsædet, derved undgår du at frontairbaggen udløses i hovedet på din hund, ved en eventuelt kollision.

 

Transporttasker og burer

En anden måde, som ligeledes garantere maksimal sikkerhed og komfort for din hund, er transportkasser/tasker. Vælger du at sikre din hund ved brug af transporttasker eller transportkasser, er det sikrest for hunden, hvis du placerer buret sidelæns i bilen. Dette mindsker risikoen for skader på hundens ryg og hoved, hvis uheldet skulle være ude.

Vi har en række forskellige transporttasker og burer. Vi har tilmed en transporttaske, som også kan fastspændes til bilselen.

I sommervarmen, har din hund brug for at blive nedkølet. Se vores køleveste og kølemåtter, som kan bruges som underlag i hundesenge, transportburer og ovenpå sædet i bilen.

 

Bagagerum- og bilsædetæpper til hunde

Udover, at hunden skal være fastspændt, så kan det også være en rigtig god idé at erhverve sig et bagagerum- eller bilsædetæppe, da disse tæpper beskytter din bil mod hundens klør, hundehår og snavs.

Vores bagagerumstæpper og bilsædetæpper er lavet af slidstærkt materiale, da de er designet til at beskytte din bil, og samtidig er de meget komfortable for hundene. Foruden tæpper til bilen, har vi et stort udvalg af bløde og solide hundekurve, som kan fås i alle størrelser.

 

Sikkerhedsnet til bilen

Vi tilbyder også et sikkerhedsnet, som let kan af- og påmonteres. Med et sikkerhedsnet sikrer du at hunden ikke kommer op og forstyrrer på forsædet, hvilket kan være meget farligt. Fordelen ved et sikkerhedsnet, er at det er meget at samle og flytte rundt på, samtidig med, at det nemt kan sættes af og på og passer til alle biler.