0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundedækken & Hundejakke

Hundedækken & hundejakke til din hund her i den kolde vintertid

I de kolde og blæsende måneder kan det være nødvendigt at hjælpe sin hund med at holde på varmen. Mange hunderacer nyder faktisk godt af en hundejakke eller hundedækken om vinteren. Det drejer sig især om hunderacerne uden underuld og de helt små racer. Vi skal huske på, at vores hunde fungerer ligesom os mennesker. Bliver de nedkølet, så bliver de også mere modtagelige overfor forskellige sygdomme. Flere studier viser at hunde som ikke selv kan holde på varmen, har godt af hundejakker eller hundedækkener, som hjælper dem mod vejret. Se vores udvalg af hundedækkener her, hvor tilbyder forskelliigere hundejakker og hundetrøjer.

  • Hurtta Extreme Warmer, Hundejakke

    Extreme Warmer-jakken holder hunden varm selv under de mest vanskelige forhold. Fås i mange...
    569,00 dkk
  • Hurtta Expedition Parka, Grå hundejakke

    Fås til alle hunde. Vinterjakken er perfekt til at holde hundens kropstemperatur stabil i koldt...

    Vejl. udsalgspris 569,00 dkk

    Fra 499,00 dkk

  • Hurtta Monsoon frakke, Grå

    Lækker regnjakke med god pasform, som er ideel til regn, slud, blæst og mudder.
    479,00 dkk
  • Hurtta Extreme Warmer ECO, Hundejakke Hurtta Extreme Warmer ECO, Hundejakke
    Tilbud
    spar 80,-

    Hurtta Extreme Warmer ECO, Hundejakke, Grøn

    Denne jakke har foliemønster, der afspejler hundens egen kropsvarme tilbage til hunden, såvel...

    Vejl. udsalgspris 649,00 dkk

    Fra 569,00 dkk

  • Hurtta Expedition Parka, Blå hundejakke

    Fås til alle hunde. Vinterjakken er perfekt til at holde hundens kropstemperatur stabil i koldt...
    449,00 dkk
  • Hurtta Go Parka, Prikket

    Varm & behagelig vinterjakke, som er udført i åndbart og vandafvisende materiale.
    429,00 dkk
  • Be Nordic - Hundetrøje med Hætte, Grå

    Lækker Hættetrøje til Hunde, Fås i flere størrelser.
    109,00 dkk
  • Kenton - Hundetrøje Pullover, Sort

    Lækker Hundetrøje i sort, Fås i flere størrelser.
    99,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

8 vare(r)

Hundedækken & Hundejakker

I de kolde og blæsende måneder kan det være nødvendigt at hjælpe sin hund med at holde på varmen. Der har altid været en stor debat omkring det at give sin hund beklædning på, og mange kan have den opfattelse, at det kan være overflødigt. Der er dog efterhånden lavet flere studier, der viser at hunde som ikke selv kan holde på varmen, kan have godt af en hundejakke eller hundedækken som hjælper dem mod vejret.


Selvom de fleste hunde har masser af pels, kan de stadig godt fryse. Det er derfor ikke synd at give sin hund en hundejakke eller hundedækken på, da dette kan være med til at hjælpe dem til at holde varmen når de er ude på gåtur og derved får en behagelig oplevelse frem for en ubehagelig oplevelse.
Ikke alle hunde har en tyk pels eller under uld der kan hjælpe med at opholde temperaturen i minusgrader.

På udkig efter en hundeseng? Se vores udvalg af fede og lækre hundekurve i alle størrelser her

Hunde er gennem mange år blevet avlet til at tilpasse sig vores livsstil, og netop derfor er sådan noget som deres pels og pelsstruktur ændret meget fra dengang hunden havde en kraftig ulvepels med isolerende underuld.
Hunde er i dag vant til at opholde sig indenfor i vores varme boliger og derfor er deres pels ikke udviklet til at modtage kulde på samme måde, som deres forfædre – altså ulvene som opholder sig ude i naturen.

Det er altid en god ide, at holde godt øje med din hund og dens velbefindende. Din hund kan – ligesom os – sagtens blive forkølet. Når man fryser vil bakterier have langt bedre betingelser i kroppen – og det kan nemt resulterer i en forkølelse med ubehag til følge. Det er derfor godt at prøve at forebygge dette og hjælpe sin hund til at holde varmen når blæst, kulde og sne sætter ind.Til dette er hundedækkener og hundejakker perfekte.

hundejakke & hundedækkener


Hundedækkener til små hunde


Små hunde har svært ved at holde varmen primært grundet deres lille størrelse og vægt. Ofte har mange små hunde kort pels, fx chihuahua, mops og beagle, og de små hunde med lang pels har ofte ikke isolerende underuld som fx Coton de Tulear, Yorkshire terrier, Shih Tzu m.f. 

Af de racer som især har problemer i de kolde vintermåneder ses: Bichon frisé, Chihuahua, Papillon, Bichon havanais, Bichon bolognese, Malteser, Chinese crested, Coton de tuléar, Shih tzu og pudlerne.

De små hunderacer har en meget større overflade i forhold til deres kropsvægt. Det vil sige, at de hurtigere mister varme og skal producere mere energi og dermed have et højere stofskifte for at kunne holde varmen.


Hundejakker til Hvalpe


Det er en rigtig god ide, får ikke at sige at de skal have hundejakker på, små hvalpe. Hvalpe har meget svært ved at holde varmen når vinteren banker på, de har svært ved at regulerer deres kropstemperatur. Får at undgå at din hvalp skal blive syg når den er ude på tur og oplevelser, har hvalpeleg og tumler rundt i sneen, så er det en god ide at give den hundejakke eller hundedækken på.

Har du en hvalp, er det vigtigt at give den foder designet specifikt til hvalpe. Se vores store udvalg af hvalpefoder


Senior hunde kan have godt have beklædning



Ældre hunde kan lide at gigt, ledproblemer eller andre former for slidt. Ligesom os mennesker kan mærke det i vores led når kulden rammen, kan hunde også det. Det kan derfor være en god ide at give sin ældre hund glæden ved at holde varmen med en varm dækken eller lun jakke.

Det er ikke kun de meget små racer, som er meget udfordret i kulden. Hunde uden underuld som tilhører den gruppe af hunde som næsten ikke fælder, kan også have problemer med at opretholde temperaturen. Derfor er det ikke blot en dille, når nogen ejere vælger at beklæde deres dyr med et hundedækken eller en hundejakke.

Mangler du foder til din seniorhund? Vi har et stort udvalg af seniorfoder til hunde fra markedets bedste producenter. 


Hvordan kan jeg se om hund fryser?



Hvis hunden ryster af kulde, er det et meget tydelig tegn på at den er nedkølet og fryser. Når dens kropstemperatur på blevet lav, er det musklerne der sitrer og derved prøver at producere varme. Det vil sige, at hunden faktisk kan fryse allerede inden den begynder at ryste. Så på med hundedækken eller hundejakke allerede inden den ryster.

Hold øje med disse ting:

  •   Hvis du selv syntes det er koldt når du har din jakke, halstørklæde og vanter på, så vil din hund nok også fryse.
  •   Skælve, rysten og har halen er tæt på kroppen er tydelige tegn på at hunden fryser
  •   Har hunden kolde øre særligt i kanten, er det et tegn på kulde, og det kan være en ide at rykke indenfor og få varmen igen
  •   Er hunden mere rolig end normalt, har langsomme bevægelser. Løber den ikke rundt som den ellers plejer, kan det også være udtryk for at den fryser
  •   Du kender din egen hund bedst, ændre den adfærd når kulden kommer, kan det være en indikation på at hunden frysen og det kan være man skal have købt en hundedækken eller hundejakke så din bedste ven kan klarer vinteren uden problemer.

I videoen herunder kan du se, hvordan hundedækken og hundejakken fungerer i praksis.