0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundebur til bilen

Rejs trygt og sikkert med vores højkvalitets hundeburer til bilen. Vælg et hundebur som passer til både bil og hund. Alle burene kommer i flere størrelsesvarianter, så du har mulighed for at købe et hundebur til bilen som din hund kan sidde behageligt og sikkert i.

 1. ProLine Scratch-Guard, Kofangerbeskytter, 54x66cm

  Beskyt din kofanger med en scratch-guard. Sættes fast under dit ProLine bur
  599,00 dkk
 2. 4pets PRO 2 Noir, Medium Hundebur

  Disse hundeburer ti bilen er blandt de stærkeste og mest holdbare bure på markedet.
  3.499,00 dkk
 3. 4pets PRO 3 Noir, Hundebur

  Hundebur til bilen som er blandt de stærkeste og mest holdbare bure på markedet.
  3.799,00 dkk
 4. 4pets PRO 4 Noir, Hundebur

  Hundebur til bilen som er blandt de stærkeste og mest holdbare bure på markedet.
  4.299,00 dkk
 5. 4pets PRO 1 Noir Small, Hundebur

  Hundebur til bilen. Egnet til små/mellemstore hunde med en maks vægt på 17kg.
  2.999,00 dkk
 6. 4pets PRO 22 Noir, Large 66 x 96,5 x 93,5 cm, Hundebur

  PRO-Burene har en meget høj kvalitet som sikrer certificeret sikkerhed til dig og din hund.
  6.499,00 dkk
 7. ProLine Easy Step

  Rampe / stige til 4pets PRO burene. Gør det nemmere for din hund at komme ind og ud af buret.
  2.479,00 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

7 vare(r)

Hundebur til bil

Når du tager din hund med i bilen, er det vigtigt at bruge et sikkert hundebur. Her på siden finder du hundebure til bilen, der passer til alle slags hunde, store som små. Vi har kvalitetsbure, der er lavet af stærkt aluminium, og solide forbindelsesled. PRO hundeburene er desuden godkendt i TÜV SÜD:s omfattende sikkerhedstest.

Mangler du et robust hundebur til bilen så er du kommet til det rette sted - vi har nemlig burer til både små og store hunde uanset race. Vælg mellem 4pets PRO 1, 2, 3, 4 alt efter hundens størrelse.

Fælles for kvalitetsburene er, at de er blandt de stærkeste og mest holdbare bure på markedet. PRO-Burene har en meget høj kvalitet kombineret med en gennemtænkt tidsløst design, og så har de:

Forstærket bagvæg

Stabil aluminiumsramme

Dørerne er nemme at lukke

Stærkere forbindelsesled

Vedligeholdelsesfrie

Frit udsyn bagud, fra førersædet

God luftcirkulation

Snavs bliver i buret.

Godt greb

Behagelig temperatur

 

For jer, der har en lille hvalp derhjemme, kan et indendørs hundebur være til stor hjælp. Et hundebur til bilen giver dig flere muligheder, både fordi den kan bruges til hjemmet, og andre steder, og naturlgivis gør bilturen bahagelig og sikker på alle.

For at gøre bilturen lidt hyggeligere og behageligere, kan du med fordel lægge en hundepude eller hundetæppe, som din hund kan ligge på. Vi tilbyder puder som er designet netop til 4pets PRO hundeburene. Et blødt hundelegetøj, hundegodbidder er heller ikke dårligt at have med på bilturen – du kan finde vores hundelegetøj her.

Hvorfor skal jeg have et bur til bilturen?

Der kan være flere årsager til at anskaffe sig et robust hundebur til bilen. Den mest væsentlige grund er naturligvis for sikkerhedensskyld. Hundebure kan redde liv, og er desuden et lovkrav et lande rundt omkring Danmark. Danmark er det bare et krav at hunden skal være sikret under kørsel, men hvad det 100% dækker, er ikke tydeliggjort i lovgivningen. Men med et hundebur til bilen eller sikkerhedssele er du i hvert fald på den ansvarlige side. At ligge sin hund i bagagerummet uden brugen af et hundebur, er slet ikke godt nok, da der er for meget plads, og hunden stadig kan ryge rundt ved sving og uheld. 

Mangler du et sammenklappeligt transportbur?

Vi tilbyder sammenklappelige burer som også både kan bruges til hjemmet og bilen. Disse hundeburer er praktiske, fordi du nemt kan folde det sammen for at få mere plads i bilen. Sammenklappelige bure fås fra størrelse small til størrelse XL. Så uanset om du har en lille eller mellemstor hund, kan du finde et sammenklappeligt bur, der passer til dig og dine behov. Et sammenklappeligt hundebur til bilen er dog overhovedet ikke ligeså stabilt og sikkert som vores 4pets PRO burer.

Hvilket hundebur skal jeg vælge?

Hunde har generelt ikke brug for meget plads, fordi det giver tryghed for dem at være lidt kompakt. Derfor er et hundebur ekstra godt til bilturene. Så både ud fra et sikkerhedsperspektiv og hundens tryghed, så bør du vælge et hundebur, hvor der ikke er alt for meget plads tilovers. Du kender din hund bedst, så se eventuelt hvordan den ligger i hundekurven derhjemme og målop derefter.

Vores hundeburer sælges i forskellige størrelser og vægtmål, og det står angivet på alle produkterne. 

Dobbelt hundebur

Vi tilbyder 2 forskellige dobbelt hundeburer, hvor det er bredden der er forskellig. Udfordringen med et dobbelt hundebur skyldes oftest at bilen ikke er bred nok. Men har du et stort nok bagagerum - du kan se målene inden på vores hundeburer - så kan et dobbeltbur nogle gange være en nødvendighed, især hvis man har en tæve i løbetid samt en han-hund. Men hvis du ikke har behov for en skillevæg, så har du flere burer at vælge imellem, og hundene skal nok finde sig til rette i samme rum.