Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stærkt nedsatte varer

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

8 vare(r)

Hos Dyrenes butik har vi stort set alt til dyr. Det gælder både hund, kat, gnaver og hest. Vi har et bredt sortiment inden for både foder, kosttilskud, pleje og legetøj til dit kæledyr. Med et stort udvalg er der også en stor udskiftning, og vi får hele tiden nye varer og flere leverandører. Dette betyder, at vi altid kører generelle tilbud og for det meste har ekstra stærke tilbud. I øjeblikket finder du blandt andet læderliner, trafikliner og førerliner til en stærkt nedsat pris.

Foruden disse har vi tilbud på snudeseler fra Top Trainer, der er velegnet til træning eller almindelige gåture hos urolige hunde. Vi tilbyder en lang række størrelser, så du finder den rigtige til din hund.

Ud over snudeseler finder du hos os også hundeseler og halsbånd fra EzyDog, der fås i en god kvalitet og kan justeres efter din hunds størrelse.

Quick-Fit Sele er ligeledes en justerbar sele til din hund. Denne fås i mange forskellige størrelser og farver og til en yderst fornuftig pris.

Har du yderligere spørgsmål, eller mangler du information, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 36 72 02 01.