Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Snack og Godbidder

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 77

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Står du og mangler nogle sunde snacks og godbidder til din hund, så er Dyrenes Butik lige et sted for dig. Vi forhandler et bredt udvalg af både snacks og godbidder til alle slags hunde.

Dyrenes Butik i Rødovre er stedet, hvor du finder lige det, din hund har brug for. Vi har alt lige fra hundekiks, tørret og presset ben, til træningsgodbidder og knudeben. Alle vores produkter fås i forskellige størrelser, og du har selv mulighed for at vælge mængden.

Vi går ind for, at også snacks og godbidder skal være sunde og nærende, og derfor har vi et tæt samarbejde med vores leverandører. Af leverandører kan nævnes Planet Pet Society og Dogman, der begge producerer sunde godbidder og tørret snacks.

Hundegodbidder med et bestemt formål

Lider din hund af allergi så prøv Hypoallergenic, der er sunde og velsmagende godbidder fra Specific. Godbidderne har et lavt energiindhold på grund af et lavt fedtindhold og et højt fiberindhold.

Foruden godbidder til hunde med allergi har vi ligeledes forskellige varianter af træningsgodbidder fra Meaty bones, der alle er glutenfri.

Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til ringe til os på tlf. 36 72 02 01.