Dyrenes butik

Dyrenes butik

0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lygter og refleks

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 25

  1. 1
  2. 2

Hos Dyrenes Butik har vi fokus på dyrenes sikkerhed. Vi ved, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr, når man skal lufte sin hund - også når det er mørk. På vores webshop finder du et stort udvalg af lygter og reflekser til dig og din hund.

Eksempelvis tilbyder vi Orbiloc Dog Dual lygte, der kan benyttes af både hund og hundefører. Orbiloc Dog Dual lygten er et perfekt redskab til dig, der løber eller cykler, når du lufter hund. Til lygten findes Orbiloc Clip og et Orbiloc vedligeholdelseskit, så din hund er garanteret sikkerhed.

Foruden Orbiloc Dog Dual lygten forhandler vi B´Seen 360° lygter, der ligeledes er velegnet til hunde, der luftes i mørke omgivelser. Lygten indeholder LED-lys og fås i forskellige farver.

Sikkerhed til din hund - også inden for reflekser.

Lygter er ikke altid tilstrækkeligt til at garantere din hunds sikkerhed. Derfor tilbyder vi et udvalg af reflekser, der kan understøtte sikkerheden for din hund. På websiden finder du refleksbånd, der kan tilpasses hundes halsstørrelse og ligeledes bruges af hundeføreren, hvis behovet er til det. Ud over reflekshalsbånd har vi refleksveste til alle hundestørrelser.

For yderligere spørgsmål kontakt os da venligst på tlf. 36 72 02 01.