0 Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

aktivitetslegetøj

Udfordre din hund med et aktivitetslegetøj. Alle ved at hunde har behov for at lege. Men faktisk er Mental træning mindst lige så vigtigt som fysisk leg. Derfor tilbyder vi sjovt og soildt legetøj som stimulerer din hund både mental og fyssisk.

  • Dogman Træningslegetøj Twinte, 14,5 cm

    Sjovt træningslegetøj, der er velegnet til kamplege og lidt hårdere greb
    84,95 dkk
  • Boldkaster til hunde

    Boldkasteren gør det muligt at udføre lange kast.

    Vejl. udsalgspris 34,00 dkk

    Fra 29,00 dkk

  • KONG Classic Hundelegetøj

    Solidt hundelegetøj i gumi, som kan fyldes med godbidder og kan tygges på.
    64,00 dkk
  • Kong Bounzer

    KONG Bounzer er lavet i flexibelt gummi. Spændende aktivitetslegetøj som vipper til hunde
    69,00 dkk
  • Trixie Junior snusetæppe til hunde, ø 38 cm

    Lille snusetæppe til hunde og katte. Perfekt til at gemme godbidder
    139,00 dkk
  • KONG Airdog Squeaker Fetch Stick w/rope

    Legetøj til hund
    79,00 dkk
  • Buster SoftCube Mini

    Aktivitetslegetøj til hund under 10 kg. I flere farver
    149,00 dkk
  • Buster SoftCube

    Aktivitets legetøj til hund over 10 kg

    Vejl. udsalgspris 249,00 dkk

    Fra 199,00 dkk

  • Gummibold på snor diameter 5cm

    34,00 dkk
  • KONG Wobbler, Small

    Legetøj til mindre hunde under 12 kg
    169,00 dkk
  • KONG Wobbler, Large

    Legetøj til større hunde over 12 kg.
    229,00 dkk
  • KONG X-Treme Goodie Bone, sort

    Velegnet til hunde med kraftige kæber
    139,00 dkk
  • Trixie Snackbold, naturgummi, 9 cm

    Aktivitetslegetøj til hund
    69,95 dkk
  • Trixie Snackbold, naturgummi, 7 cm

    Aktivitetslegetøj til hund
    49,95 dkk
  • Legetov 8-tal broget 35cm

    49,00 dkk
  • Dogman Legetøj FetchBone, 15 cm

    Solidt trække- og kastelegetøj til hunde.
    59,95 dkk
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

16 vare(r)

Aktivitetslegetøj til lige netop din hund

Overrask din hund med et aktivitetslegetøj, der stimulerer din hund. Få ting er så sjove som at løse gåder og blive belønnet med en godbid, hvis du spørger din hund.

Ved regelmæssigt at lade din hund lege med aktiveringslegetøj forbedrer du hundens problemløsningsevne, samtidig med at du stimulerer hundens hjerne på en fantastisk måde!

Aktivitetslegetøj øger hundens velbefindende, og hunden udvikler sin intelligens, intuition og instinkter. Samtidig giver det dig også et velfortjent øjeblik af fred og ro, når din hund forsøger at løse problemet med det skjulte stykke slik i aktiveringslegetøjet?

Intelligenslegetøj til hunde, får dem aktivt til at tænke og finde ud af tingene alene, hvilket også medvirker til at øge hundens selvtillid når den endelig formår at få fat i hundegodbidderne der er skjult i legetøjet.

Få din hund til at arbejde for maden!

Hunde elsker at arbejde for mad! Hvorfor ikke dele hundemaden eller godbidderne ud i et aktivitetslegetøj eller i et aktiveringsspil for hunde såsom snusetæppe? Din hund vil elske at den har været nødt til at tænke og arbejde med både krop og poter, for at få fat i maden. Det vil også give en mere rolig hund senere på aftenen, når den har brugt både hjernekapacitet og handlekraft. Det er lige så vigtigt at stimulere din hunds hjerne som det er at stimulere dens fysisk.

Hvilket hundeaktivitetslegetøj passer til os?

Der er en række forskellige aktivitetslegetøj, og hvilken der vil være din hunds favorit, kan afhænge af, hvordan din hund fungerer, og hvad den kan lide. Hver hund har sin egen måde at lege på:

Hunde med højt aktivitetsniveau vil foretrække en snackbold der er fyldt med hundegodbidder.

Er din hund meget intelligent, så vil den nok foretrække at bruge bruge hovedet og poter til at finde frem til godbidderne, som kan være i form af snusetæpper / hundepuslespil.

Den aktive madskål

Med en aktiv madskål som kan være foder i en bold, snusetæppe eller puslespil, vil du forlænge hundens spiseoplevelse som hjælper på hunde med tendens til overspisning eller at sluge maden.

Snack holde i hårdt materiale holder længere ved hård leg, en blødere snack bold støjer mindre, når det bliver leget med og skubbes over gulvet.

Aktivering i form af madskåle såsom labyrintskåle er perfekte til at servere hundemaden til hunde, der spiser for hurtigt. Det sænker tempoet og forhindrer overspisning! Disse kan bruges til tørfoder, vådfoder og godbidder.

Kør hunden træt med aktivitetslegetøj

Aktivitetslegetøj er perfekt til hunde med højt aktivitetsniveau, men også bare generelt en god måde at køre hunden træt på – både mentalt og fyssisk.

Mange hunde har naturligt brug for meget motion og aktivering for at brænde energi af. Her er hundelegetøj som aktiverer hunden utrolig relevant. Alt fra kastelegetøj til tyggelegetøj er ideelt. Men har man ikke tid til at aktivere hunden hele tiden, så bør man supplere med en foderlaburant, snusemåtte, eller snackbolde så hunden også aktiveres når den spiser.

Alle hunde har brug for at blive aktiveret

Aktivitetslegetøj til hunde er et alsidigt værktøj når det kommer til leg, fodring og generelt stimulering af din hund. Uanset om du har en hvalp, voksen eller senior hund, og uanset aktivitetsniveau, vil du altid kunne finde spændende og relevant legetøj som stimulerer hunden. De bliver aldrig for gamle til at blive stimuleret, det er en meget naturlig del af hundens liv.

Har du en hvalp, kan du med fordel udfordrer dens hjernekapacitet fra begyndelsen af, ved at købe et snusetæppe eller snack bold af naturgummi, så du tager hensyn til hvalpensskarpe og kølende tænder. Et andet bud på aktivitetslegetøj til hvalpe kunne være KONG Classic som består af super holdbart og super-elastiskt gummilegetøj med reb så den også kan kastes.

Har du en seniorhund eller bare en hund med begrænset mobilitet? Så er snusemåtten det ideele valg, da hunden ikke skal bevæge sig for at få fat i de gemte snacks, men derimod bare bruge hovedet og poterne.

Er du selv ikke i stand til at lege så meget med hunden som den har behov for? Ja så, er det endnu vigtigere at købe noget aktivitetslegetøj til din hund. Her anbefales en boldkaster, så hunden kan løbe endnu længere væk, eller igen snackbold og snusetæppe så hunden kan bekræftige sig selv uden man behøver gøre for meget.

Uanset, hvad du vælger til lige netop dit og din hunds behov, så er aktivitetslegetøj med til at styrke båndet mellem ejer og hund.

Har du spørgsmål til vores udvalg, eller ønsker du nogle produkter vi måske ikke lige har, så tøv ikke med at skrive til os.